Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Dnesni predvadeci den (300+ ps :))
Lukáš píše:kaca píše:Abdul,bpytlik ...klucíí dobrýýý, máte gut zážitek. Abdule takže co ta X5 ? Je dobrá ? Ještě nebyl čas ji zajít otestovat, proto se ptám.
X5 je velice good, az na ty V8 --- kdo to ma živitpod 18 nejdeš ani s lehkou nožkou
No pro ty,co máj peněz jak želez je to v poho,ale já bych u X5ky volil 3,0dA... prostě ideální motor do rodinnýho ,bezpečnýho autíčka... jezdil jsem v tom za 10l nafty a nějak jsem to nešetřil

M3maniac píše:Lukáš píše:kaca píše:Abdul,bpytlik ...klucíí dobrýýý, máte gut zážitek. Abdule takže co ta X5 ? Je dobrá ? Ještě nebyl čas ji zajít otestovat, proto se ptám.
X5 je velice good, az na ty V8 --- kdo to ma živitpod 18 nejdeš ani s lehkou nožkou
No pro ty,co máj peněz jak želez je to v poho,ale já bych u X5ky volil 3,0dA... prostě ideální motor do rodinnýho ,bezpečnýho autíčka... jezdil jsem v tom za 10l nafty a nějak jsem to nešetřil
tááák přesně, rodinné bezpečné autíčko ... . Včera jak jsem jela z Opavy (mj. jsem viděla zase Abdula i bpytlika.. příště jdem na kafe i kdyby tragače padaly ) tak jsem viděla u Opavie v příkopu na zádech kombíka. No smutný, ti lidé se škrábali za pomocí druhých ven pomačkaní. Proto se mi zdá X5 bezpečná..to je můj názor.
-
- Kontaktovat uživatele:
bpytlik píše:Lukáš píše:X5 je velice good, az na ty V8 --- kdo to ma živitpod 18 nejdeš ani s lehkou nožkou
Tak to bych se hadal, my tomu davali fest a spotreba nejakych 20,5....S normalni jizdou(ne kloboukovou) se do 15ti vejdes uplne f poho....
řek bych že sem s tim najezdil vi kilomtrů než ty

-
- Kontaktovat uživatele:
M3maniac píše:Lukáš píše:kaca píše:Abdul,bpytlik ...klucíí dobrýýý, máte gut zážitek. Abdule takže co ta X5 ? Je dobrá ? Ještě nebyl čas ji zajít otestovat, proto se ptám.
jj ten je good, zvalšt ten novej, ten je bomba
kaca píše:tááák přesně, rodinné bezpečné autíčko ... . Včera jak jsem jela z Opavy (mj. jsem viděla zase Abdula i bpytlika.. příště jdem na kafe i kdyby tragače padaly ) tak jsem viděla u Opavie v příkopu na zádech kombíka. No smutný, ti lidé se škrábali za pomocí druhých ven pomačkaní. Proto se mi zdá X5 bezpečná..to je můj názor.
Pokud se budes valet na strese a nebudes pripoutana, tak budes pomackana i v X5. Aktivni bezpecnost je u tehle aut spis mensi nez u aut stejne urovne, ale s klasickou karoserii. Delsi brzdna draha, vyssi teziste(ses na strese coby dup). Ale kdyz uz to nekam nasmazis, tak sedis vys, coz je zase trochu vyhoda. Pokud teda netrefis mostni pilir, tam je to fuk.

kaca píše:Abdul,bpytlik ...klucíí dobrýýý, máte gut zážitek. Abdule takže co ta X5 ? Je dobrá ? Ještě nebyl čas ji zajít otestovat, proto se ptám.
jako podle me je X5 uplne bez chyby.... fuckt parada... jedine co se mi nelibilo byl volant... vzhledove se mi proste nelibil ale do ruky sednul pekne... no jinak je to vychytany do kazdyho detailu... asi ti ji budu zavidet ...

bpytlik píše:Dovolim si tvrdit ze s novou X5 budu na strese urcite s mensi pravdepodobnosti nez napr. s meganem, filckou, koktavkou a podobne...
V tom nejsme ve sporu. Ale vzhledem k me vete v minulem prispevku
Turbo píše:Aktivni bezpecnost je u tehle aut spis mensi nez u aut STEJNE UROVNE, ale s klasickou karoserii.
povazuji tvuj prispevek za nadbytecny.