Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Fiat Bravo!!

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Slavisimo
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Slavisimo »

cau, vim ze je to OFF TOPIC ale to nevadi doufam. V pondeli podlehl jeden clen fiatbravo.wz.cz poranění mozku.
cituji:
"Jana z nemocnice Semily (---.mafra.cz)
Datum: 05-20-04 00:35

Dobrý večer. Mám pro Vás špatnou zprávu. Váš kamarád Honza (přezdívkou SEIMÍR nebo SIMIR) v pondělí podlehl poraněním mozku, která utrpěl po dopravní nehodě. Bohužel se ani našemu primářovi, který je jednička v kraji, nepodařilo Honzu úspěšně operovat. V noci jsem jej tajně pouštěla sem na internet, prý ty stránky miloval. A před operací mě prosil, že kdyby po operaci ochrnul nebo tak něco, zda bych Vám nedala vědět. Plním jeho přání. Je mi líto, že poslední. Nezlobte se, že Vám to takhle sděluji. Jinak byl to výborný kluk, který si toto nezasloužil, ale bohužel na vše naši lékaři nestačí. Nashledanou." :cry:

Doufam ze me nebudete kamenovat za tento prispevek.

Byl smeten prazakem ktery mel VW Sharan a jeste ujel :evil: .

To? vše
marwal
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od marwal »

to je smutný, no chudák aspon se moc netrapil doufam. snad na toho co ho sejmul prijdou :-(
bylo by fajn, kdyby doktori za par let (desítek?) dokazali jeste vetsi zazraky nez nyni...doufejme
Fil
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Fil »

:shock: :cry:
Slavisimo
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Slavisimo »

marwal píše:to je smutný, no chudák aspon se moc netrapil doufam. snad na toho co ho sejmul prijdou :-(
bylo by fajn, kdyby doktori za par let (desítek?) dokazali jeste vetsi zazraky nez nyni...doufejme

Prej ho pak o par kilometru chytli a prej vubec nevedel ze se neco stalo.

Jo a tomu klukovi bylo 24 a zrovna to svy auticko dosplacel.
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od patras Čestný člen »

tak jsem si tu diskuzy precetl celou, je to o to smutnejsi, ze ze zacatku tam ten simïr pise sam z nemocnice, porad popisuje co s nim delaj a jak se citi a pak uz jen tenhle topic od sestricky ... dost drsny !! R.I.P.
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#6 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

patras píše:tak jsem si tu diskuzy precetl celou, je to o to smutnejsi, ze ze zacatku tam ten simïr pise sam z nemocnice, porad popisuje co s nim delaj a jak se citi a pak uz jen tenhle topic od sestricky ... dost drsny !! R.I.P.

No je mi ho líto,ikdyž jsem ho osobně neznal.Vím,že se to může stát každýmu a takovým takovým maniacům jako jsme mi (já) tím tuplem!Jezdím rád rychle,ale čím dál tím míň,nevím čím to je,jestli tou 30kou ,ale už mi to řeklo i pár známých,že jakto,že jedu tak pomalu... na druhou stranu mi sem tam rupne v bedně a jedu jako prase (přiznávám),ale vždy se snažím tak abych nikoho neohrozil... ikdyž to riziko je při této jízdě vždycky (smůla je v tom,že X lidí se ani nepodívá jestli něco jede a tradá na druhou stranu) :?

P.S. Patrasi kde si četl tu diskusi? mám pocit ,že tento kluk chodil na tuning-fórum né? už se mi ta fóra míchaj trochu.... :(
Slavisimo
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Slavisimo »

M3maniac píše:
patras píše:tak jsem si tu diskuzy precetl celou, je to o to smutnejsi, ze ze zacatku tam ten simïr pise sam z nemocnice, porad popisuje co s nim delaj a jak se citi a pak uz jen tenhle topic od sestricky ... dost drsny !! R.I.P.

No je mi ho líto,ikdyž jsem ho osobně neznal.Vím,že se to může stát každýmu a takovým takovým maniacům jako jsme mi (já) tím tuplem!Jezdím rád rychle,ale čím dál tím míň,nevím čím to je,jestli tou 30kou ,ale už mi to řeklo i pár známých,že jakto,že jedu tak pomalu... na druhou stranu mi sem tam rupne v bedně a jedu jako prase (přiznávám),ale vždy se snažím tak abych nikoho neohrozil... ikdyž to riziko je při této jízdě vždycky (smůla je v tom,že X lidí se ani nepodívá jestli něco jede a tradá na druhou stranu) :?

P.S. Patrasi kde si četl tu diskusi? mám pocit ,že tento kluk chodil na tuning-fórum né? už se mi ta fóra míchaj trochu.... :(

Četl ji na fiatbravo.wz.cz

http://fiatbravo.wz.cz/forum/read.php?f=1&i=6028&t=6028
Kaca2

#8 Příspěvek od Kaca2 »

M3maniac píše:

:(

René přesně moje slova, nemá si cenu něco nalhávat. Jsem taky taková a když pak jedeš kolem nehody , kde vidíš mrtvého než ho stačí zakrýt jak je tělo fialové, odřené a já nevím co ještě, přejde tě chu? jezdit rychle. A pak stačí projet pár desítek kiláků dál a vidíš že život se vrací do stejných kolejí..
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od patras Čestný člen »

na tuning-forum chodi taky simir, ale ma toyotu corollu, je to nekdo jinej...
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#10 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Tak to hnus,neuvěřitelný příběh..... :( proč doktoři nepoznali hned,že má poraněnej mozek? :? chudák kluk,vypadalo,že byl suprovej....
darmon
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od darmon »

nechci delat nakyho megacynika, ale co k tomu rict nez "umrel, no a co" kazdej den umiraj stovky lidi na tisice ruznych zpusobu. Lidi ktery taky nezas jako tohodle cloveka.
530DAT
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od 530DAT »

:( :( :( :( :(

minuta ticha za Simira.................
cabadaj

#13 Příspěvek od cabadaj »

Tak jsem to přečetl .
Myslím že dnes pojedu pomalu ale to je asi tak všechno co se stím dá dělat.
Škoda že to bohužel odserou i ti co si davaji pozor.
530DAT
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od 530DAT »

darmon píše:nechci delat nakyho megacynika, ale co k tomu rict nez "umrel, no a co" kazdej den umiraj stovky lidi na tisice ruznych zpusobu. Lidi ktery taky nezas jako tohodle cloveka.

mel to tady rad tak asi proto je to tu, myslim pochopitelne a na druhou stranu i hezke
darmon
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od darmon »

mel to tady a tim tady se mysli (fiatbravo.wz.cz) nikoliv tenhle klub, takze asi tak
530DAT
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od 530DAT »

tak jsem to spatne pochytil...
raff

#17 Příspěvek od raff »

No nějak mi to nedalo, hodil jsem na ten jejich fia?acko-brawickej web tenhle příspěvek. Ono ve skutečnosti může být možná trochu tragičtější:

Tak bacha, pár otázek:

Nemocnice Semily, hmm, pokud vím, tak tam neurochirugie není, tak v čem je pan primář (Karadžos?) taková jednička v kraji ???. Ten kluk podle všeho byl při vědomí a najednou je po něm ? Co to bylo za prima operaci ????????

Opravdu bych prosil o odpověď, tohle by mě moc zajímalo. Jsem tak trochu od fochu....
Bombarder
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Bombarder »

z vlastnich zkusenosti vim, ze nase zdravotnictvi je jedna velka tragedie. :( :(
Anonymous

#19 Příspěvek od Anonymous »

2Bombarder: no ono to neni tak černobilé, věř mi, je to vždycky jenom v lidech, to paltí tady i onde.Ale tenhle případ mě zajímá, tak doufám, že se dozvím něco víc.
Shrek
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Shrek »

darmon píše:nechci delat nakyho megacynika, ale co k tomu rict nez "umrel, no a co" kazdej den umiraj stovky lidi na tisice ruznych zpusobu. Lidi ktery taky nezas jako tohodle cloveka.

No, tak nějak. Viz můj předchozí příspěvek. http://www.rokytno.cz/forum/viewtopic.php?p=42337#42337
Odpovědět