Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
sismarjaaa-mala reportaz
-
panove tak vcera jsem zazil zkusenost hodnou slova zivotni.cesta od liberce do hodonina v renaultu meeeegane scenic 1,9 dty:-)mno krom toho ze jsem z toho vylezl zmlacenej jak pes z utulku, a v hlave mi dunelo jeste celou noc, tak cesta s timhle sracem breclav a zpet=2 a kus nadrze nafty=asi 95 litru na trase asi 700km=kolem 12l/100km s necim co jede max 170 po rovine a 185 z prudkyho kilometrovyho kopce.od dob kdy jsem mel facko ve 14ti,jsem uplne zapomnel jake muze byt draama zrychlit ze 130ti na 160....nic pomoc asi jsem tehotna.chovani te veci na silnici je srovnatelne jen takhle:sedni na živou kozu,tu poradne naser a ve finale ji bodni do zadnice vidlema a pevne se drz.....nejvetsi sranda jsou kratke zatacky-postup je nasledovny:1)dobře si rozmyslime zda budeme opravdu zatacet,2)pripadne zatocime3)auto se stane neovladatelne a jede rovne,4)ubirame nebo přidavame plyn tocime sem a tam volantem ktery na zatacku nema zrovna 2krat vliv 5)nadavame-hrube a sproste a modlime se 6)mozna to zvladneme a skaceme dal:-)) podvozek je des a hruza kope jako tvrďas ale naklání se jako rolls,zpetna vazba volantu nikde to je bída-jedine co je pekne je nástup brzd jsou to jedovky ale po zhruba 50ti metrech prudsiho brzdeni asi ze 150ti jejich ucinek temer zmizi,brzdy se po 2 takovychto zabrzděních tak trochu ohřeji a asi 3-4minuty skoro nebrzdi.jinak řazeni je paradne gumove a saltr paka se vopravdu nedrzi dobre a slusne kope do ruky a vibruje-to umej jen frantici a mozna korejci:-))nic děs a hruza sragora za kdovikolik set tisic.uz do toho nevlezu zada me boli jeste dnes.zkratka zlaty bmw ja na svy bmw obcas nadavam protoze do toho musim furt srat nejaky penize,ale po vcerejsku uz ani nepipnu.....
- Pavel 528
- Kontaktovat uživatele:
mayklmaykl píše:panove tak vcera jsem zazil zkusenost hodnou slova zivotni.cesta od liberce do hodonina v renaultu meeeegane scenic 1,9 dty:-)mno krom toho ze jsem z toho vylezl zmlacenej jak pes z utulku, a v hlave mi dunelo jeste celou noc, tak cesta s timhle sracem breclav a zpet=2 a kus nadrze nafty=asi 95 litru na trase asi 700km=kolem 12l/100km s necim co jede max 170 po rovine a 185 z prudkyho kilometrovyho kopce.od dob kdy jsem mel facko ve 14ti,jsem uplne zapomnel jake muze byt draama zrychlit ze 130ti na 160....nic pomoc asi jsem tehotna.chovani te veci na silnici je srovnatelne jen takhle:sedni na živou kozu,tu poradne naser a ve finale ji bodni do zadnice vidlema a pevne se drz.....nejvetsi sranda jsou kratke zatacky-postup je nasledovny:1)dobře si rozmyslime zda budeme opravdu zatacet,2)pripadne zatocime3)auto se stane neovladatelne a jede rovne,4)ubirame nebo přidavame plyn tocime sem a tam volantem ktery na zatacku nema zrovna 2krat vliv 5)nadavame-hrube a sproste a modlime se 6)mozna to zvladneme a skaceme dal:-)) podvozek je des a hruza kope jako tvrďas ale naklání se jako rolls,zpetna vazba volantu nikde to je bída-jedine co je pekne je nástup brzd jsou to jedovky ale po zhruba 50ti metrech prudsiho brzdeni asi ze 150ti jejich ucinek temer zmizi,brzdy se po 2 takovychto zabrzděních tak trochu ohřeji a asi 3-4minuty skoro nebrzdi.jinak řazeni je paradne gumove a saltr paka se vopravdu nedrzi dobre a slusne kope do ruky a vibruje-to umej jen frantici a mozna korejci:-))nic děs a hruza sragora za kdovikolik set tisic.uz do toho nevlezu zada me boli jeste dnes.zkratka zlaty bmw ja na svy bmw obcas nadavam protoze do toho musim furt srat nejaky penize,ale po vcerejsku uz ani nepipnu.....
Hehe,pekne napsany..verim tomu,kolikrat mi nekdo rekne,jak jsem si mohl za takovy prachy koupit 7 let staryho baworaka a ze jsem si nekoupil neco novejsiho,ne li nove a ja s klidnym svedomim odpovim,az neco bude takhle dobre jako to moje BMW stary 7let,tak do toho pujdu

mayklmaykl píše:panove tak vcera jsem zazil zkusenost hodnou slova zivotni.cesta od liberce do hodonina v renaultu meeeegane scenic 1,9 dty:-)mno krom toho ze jsem z toho vylezl zmlacenej jak pes z utulku, a v hlave mi dunelo jeste celou noc, tak cesta s timhle sracem breclav a zpet=2 a kus nadrze nafty=asi 95 litru na trase asi 700km=kolem 12l/100km s necim co jede max 170 po rovine a 185 z prudkyho kilometrovyho kopce.od dob kdy jsem mel facko ve 14ti,jsem uplne zapomnel jake muze byt draama zrychlit ze 130ti na 160....nic pomoc asi jsem tehotna.chovani te veci na silnici je srovnatelne jen takhle:sedni na živou kozu,tu poradne naser a ve finale ji bodni do zadnice vidlema a pevne se drz.....nejvetsi sranda jsou kratke zatacky-postup je nasledovny:1)dobře si rozmyslime zda budeme opravdu zatacet,2)pripadne zatocime3)auto se stane neovladatelne a jede rovne,4)ubirame nebo přidavame plyn tocime sem a tam volantem ktery na zatacku nema zrovna 2krat vliv 5)nadavame-hrube a sproste a modlime se 6)mozna to zvladneme a skaceme dal:-)) podvozek je des a hruza kope jako tvrďas ale naklání se jako rolls,zpetna vazba volantu nikde to je bída-jedine co je pekne je nástup brzd jsou to jedovky ale po zhruba 50ti metrech prudsiho brzdeni asi ze 150ti jejich ucinek temer zmizi,brzdy se po 2 takovychto zabrzděních tak trochu ohřeji a asi 3-4minuty skoro nebrzdi.jinak řazeni je paradne gumove a saltr paka se vopravdu nedrzi dobre a slusne kope do ruky a vibruje-to umej jen frantici a mozna korejci:-))nic děs a hruza sragora za kdovikolik set tisic.uz do toho nevlezu zada me boli jeste dnes.zkratka zlaty bmw ja na svy bmw obcas nadavam protoze do toho musim furt srat nejaky penize,ale po vcerejsku uz ani nepipnu.....
Nezbývá než souhlasit......

Mám za sebou během půl roku služebním R Megane Tdci a nenapsal bych to líp

Teď mám oktávku a připadám si jak v S-Classe

Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Pavel píše:Jo jo-né nadarmo se říká Renaultům auto s pi..ou na kapotě...
Auto s p**ou ve znaku, nedockas se zazraku.

328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
-
- Kontaktovat uživatele:
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
patras píše::lol:![]()
![]()
dost dobry, nemuzu srovnat bmw a scenic ale renaulty nemam rad, ridil jsem jen 19ku a slapal jsem si an nohy, pedaly jsou pul centaku od sebe a centak sirokyfuckt bida .. auto pro opice
já měl taky R19 a nestěžoval jsem si.

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
- Kontaktovat uživatele:
matka ma tu novou lagunu rv2001, co je tohle auto za srac to mi nikdo ani neveri, maj tam picovinek argbagu plastu starovani na kartu a kde co, ale po prvnich par tydnech ji v nemecku vypliv pocitac, museli ji davat novej, z venku vypada zajimave, ale to rizeni je hnus. ma to abs esp a fsechno ale jak uz tu padlo odezva ubec zadna, pedaly pod nohama nejsou citit. brzdy kousavy jaxvin. zrovna pred par tydny ji museli menit klapku obednavali ji ze zabozroutova skoro 2 tejdny. a motorsport? jednou sem se o nej pokousel, ale s tim autem ubec nejni rec, s zadnym bagem sem se tak nevypleskal a to s nima jezdim mnohem hur, zkoncil sem ve zdi se skodou asi 120k. ja rikam fuj, stuj, hnuj!

-