Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Pozinkovaná karoserie?
gelty píše:Chlapi, zajímalo by mě, jestli nevíte, jestli a když, tak od kterého roku se dělala pozink.karoserie u BMW?
No, já na své AUDIně mám už od roku 94 a žádný rez., ale slyšel jsem, že všechny automobilky to stále nedělají, viz. MERCEDES BENZ
To Gelty:Otec má Audi 100 z roku 1990 (poslední doutník) a má taky pozink a taky bez koroze.
-
- Kontaktovat uživatele:
MADmaniac píše:nevim kam na ty rozumy porad chodis asi mas nakou detskou encyklopedii ne?
kamos ma mergla z roku 91 tusim a uz je pozink
Víš kde? V Autorizovaných servisech!!!!!!!!!!

A taky si čtu v prospektech!!!!!

To je co?!

A zrovna Mercedes pozink nemá!!! Ptal jsem se na to! Mají nějakou jinou úpravu, ale konkrétně jakou mi "odborník" ve značkovém servisu nedokázal říct!

Ale mě zajímá BMW, renault je plast(trabi), volvo pozink má, škodovky - škoda mluvit, oply nemají, atd...

gelty píše:MADmaniac píše:nevim kam na ty rozumy porad chodis asi mas nakou detskou encyklopedii ne?
kamos ma mergla z roku 91 tusim a uz je pozink
Víš kde? V Autorizovaných servisech!!!!!!!!!!![]()
A taky si čtu v prospektech!!!!!![]()
To je co?!![]()
A zrovna Mercedes pozink nemá!!! Ptal jsem se na to! Mají nějakou jinou úpravu, ale konkrétně jakou mi "odborník" ve značkovém servisu nedokázal říct!![]()
Ale mě zajímá BMW, renault je plast(trabi), volvo pozink má, škodovky - škoda mluvit, oply nemají, atd...
Já co jsem někde slyšel,nevím jak u novějších BMW,ale těch starší,že se prý kroserie namáčela do nějaké chemické lázně,ale vůbec si nejsem jist..

-
- Kontaktovat uživatele:
Jo, a v BMW mi řekli, že nové BMW (konkrétně nové 5,6,7) mají kapotu, kufr, atd z hliníku a nosná konstrukce je pozink, u starších vozů E39, E36,apod. neví, začal to zamlouvat, nějakýma nástřikama dutin, čo co....
Tuto odbornou odpověď sem získal v Ostravě...
Takže zas tak blbé otázky nemám, když mi ani odborníci nedokázali odpovědět...
Jo, a pokud mi tady někdo nevěří, že Mercedesy pozink nemají, pošlu mu literaturu, odkud jsem to vyčetl...
Tuto odbornou odpověď sem získal v Ostravě...

Takže zas tak blbé otázky nemám, když mi ani odborníci nedokázali odpovědět...

Jo, a pokud mi tady někdo nevěří, že Mercedesy pozink nemají, pošlu mu literaturu, odkud jsem to vyčetl...

-
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Pozink "dulezitych" dilu mela uz E30 a E28, pozink zvenku by mela mit E32 samozrejme vsechny dalsi rady. Kdysi jsem oprel E34 z roku1989 o strom a pri likvidaci vraku jsem na pozink na prazich a jinych dilech narazil.
Dulezita jako pozink je ochrana dutin voskem, kterou uz mely E30 a kterou Skodofka zavedla na Feliciich az po rozbehu jejich vyroby, tedy v roce 1995.
Dulezita jako pozink je ochrana dutin voskem, kterou uz mely E30 a kterou Skodofka zavedla na Feliciich az po rozbehu jejich vyroby, tedy v roce 1995.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
-
- Kontaktovat uživatele:
Francis píše:Pozink "dulezitych" dilu mela uz E30 a E28, pozink zvenku by mela mit E32 samozrejme vsechny dalsi rady. Kdysi jsem oprel E34 z roku1989 o strom a pri likvidaci vraku jsem na pozink na prazich a jinych dilech narazil.
Pánové, takové odpovědi sem chtěl slyšet!!!