Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
mam do ni jit?
----==Ahoj chlapaci baworaci!!!! ///M
Chci si koupit m3jku nemam na ni penizky ale hned ji koupim tak je neprodavejte lacino at mi nejaka neutece. Co tak stoji-videl jsem nejakou pekne nadupanou v argentynsky ale mela divnou barvu a pak uz tam nebila, no stejnak musim nejak sehnat nejdriv byt a garaz protoze ty kurvi tady kradou jako straky!!!! Mam otazky na nejakyho majitele!!! doufam ze nebude zas psat nejakej chytrak co u M3!!! ani nestal!! ---==chci vedet kolik to zere ale opravdu, ne zadny keci!! jaky pneusky na to narvu protoze jedna co o ni vim jen ja ma docela olitany gumi... a jestli je problem kour motoru po startu, protoze pak je to OKA!!
tak packo, backo, baworaci!!!
Chci si koupit m3jku nemam na ni penizky ale hned ji koupim tak je neprodavejte lacino at mi nejaka neutece. Co tak stoji-videl jsem nejakou pekne nadupanou v argentynsky ale mela divnou barvu a pak uz tam nebila, no stejnak musim nejak sehnat nejdriv byt a garaz protoze ty kurvi tady kradou jako straky!!!! Mam otazky na nejakyho majitele!!! doufam ze nebude zas psat nejakej chytrak co u M3!!! ani nestal!! ---==chci vedet kolik to zere ale opravdu, ne zadny keci!! jaky pneusky na to narvu protoze jedna co o ni vim jen ja ma docela olitany gumi... a jestli je problem kour motoru po startu, protoze pak je to OKA!!
hele taky sem si koupil M5 a bydlim u babicky. proste kdyz tu karu chces tak ji ber. to je proste zivotni styl. mela naky mouchy ( trochu kvete predek ) ale to kazda jeta kara. kour motoru muze bejt tim ze bude mit prdlej vejfuk...to nebude problem zalepit. kdyz jedu pomalu tak mi zere 12LPG/100km, s tim si taky nedelej hlavu
proste si musis bejt jistej ze to je ta prava
STRELEC píše:----==Ahoj chlapaci baworaci!!!! ///M
no, to je tezky, ale verim, ze si v brzke dobe neco privydelas a svoji vysnenou m3 koupis. Myslim si, ze treba Reneho zluta krasavice bude v zime na prodej a treba ti ji na splatky pusti. Nebo se treba zeptej Hanze, ten snad sezene vsechno za good price a kdyz s nim smlouvas, jde i s tou cenou pohnout... nekam.
Tak setri a slapej dal a at se dari

Jdi do ní,jestli jí tak moc chceš.
Mám 93' 286PS coupé.
Žere jak s ní zacházíš.Myslim ale na tu sílu že to ujde.
Já jezdím okolo 12-13l/100 , dálka a pohoda by se dala okolo 10L,ale to moc nezažívám. Když jedeš ostře tak okolo 15L.
Jezdím ale město,do práce cca 20km, a když se jdu svézt,tak moc na spotřebu nejedu,takže těch 15L-
Jinak pneu tam maj bejt 235/40/17. Dával jsem je před měsícem.Lehce jetý Dunlopy SP9000, a nejsou nejhorší.. I když celkem pískaj.. Jinak max spokojenost,a věř že srandy na silnici si fakt užiješ dost
Zdar
Mám 93' 286PS coupé.
Žere jak s ní zacházíš.Myslim ale na tu sílu že to ujde.
Já jezdím okolo 12-13l/100 , dálka a pohoda by se dala okolo 10L,ale to moc nezažívám. Když jedeš ostře tak okolo 15L.
Jezdím ale město,do práce cca 20km, a když se jdu svézt,tak moc na spotřebu nejedu,takže těch 15L-
Jinak pneu tam maj bejt 235/40/17. Dával jsem je před měsícem.Lehce jetý Dunlopy SP9000, a nejsou nejhorší.. I když celkem pískaj.. Jinak max spokojenost,a věř že srandy na silnici si fakt užiješ dost

Zdar

M5-driver píše:hele taky sem si koupil M5 a bydlim u babicky. proste kdyz tu karu chces tak ji ber. to je proste zivotni styl. mela naky mouchy ( trochu kvete predek ) ale to kazda jeta kara. kour motoru muze bejt tim ze bude mit prdlej vejfuk...to nebude problem zalepit. kdyz jedu pomalu tak mi zere 12LPG/100km, s tim si taky nedelej hlavu
M5 na LPG ? To je vtip?
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
cabadaj píše:M5 na LPG ? To je vtip?
Taky na to koukám....jsem sice velkým zastáncem LPG a sám ho mám v autě, ale do modelů "M" bych ho nedal