Ne to ne,ale měl sem políčeno na to auto co na nich stálo a chtěl sem to kupovat i s těma kolama.Bylo to stříbrný BMW 325i coupé,r.v. 92 a stálo v jednom bazaru tady u nás v Plzni.Ale nakonec sem koupil touringa co mám.Jinak vim že to auto s těma kolama vypadalo nádherně,takže teď musí tak vypadat i to tvý
cain píše:Ne to ne,ale měl sem políčeno na to auto co na nich stálo a chtěl sem to kupovat i s těma kolama.Bylo to stříbrný BMW 325i coupé,r.v. 92 a stálo v jednom bazaru tady u nás v Plzni.Ale nakonec sem koupil touringa co mám.Jinak vim že to auto s těma kolama vypadalo nádherně,takže teď musí tak vypadat i to tvý
psena píše:Taky jsi to mohl vyfotit nejak vic komplet ze strany. Neni to ted moc tvrdy a jake jsou jizdni pocity z te zmeny?
No tak to ti bohužel nejsem zatím schopen zodpovědět, kola jsem měl na autě jenom zkušebně na vyfocení, vrátí se na něj až bude mít novej předek. Doufám že to bude tak do 14 dnů.
cain píše:Ne to ne,ale měl sem políčeno na to auto co na nich stálo a chtěl sem to kupovat i s těma kolama.Bylo to stříbrný BMW 325i coupé,r.v. 92 a stálo v jednom bazaru tady u nás v Plzni.Ale nakonec sem koupil touringa co mám.Jinak vim že to auto s těma kolama vypadalo nádherně,takže teď musí tak vypadat i to tvý
Tu káru tu někdo dokonce na fóru prodával:)
Pak byla na tipcars v nějakym bazaru..
Tu káru tu někdo dokonce na fóru prodával:) Pak byla na tipcars v nějakym bazaru..
Tu káru jsem se tu snažil prodat já, původní majitel jí totiž chtěl prodat komplet i s kolama který jsem chtěl já, takže jsem ji tu nacpal bez nich