To je v pohoděééé-éé ,jám zase místo černý červenou metalízu ,dokonce i v OTP .Se dicky policati divěj a čučí na auto jaktože je černý,nojoo no holt jim řikam.Když to tam zkonily a já nějak nemam čas tam zajít
cain píše:To je v pohoděééé-éé ,jám zase místo černý červenou metalízu ,dokonce i v OTP .Se dicky policati divěj a čučí na auto jaktože je černý,nojoo no holt jim řikam.Když to tam zkonily a já nějak nemam čas tam zajít
Ale pak se nediv, když neprojdeš technickou kontrolou.
A kdyz si to budes chtit nechat opravit, tak zase tahanice. Musi to zkontrolovat technik a napsat ze je to tak a tak a na zaklade toho to pak opravej. Bohuzel ty baby co sedej u okynek nemaj casto o vecech vubec jasno. Parkrat jsem zjistil ze vim vic nez oni, ale bohuzel maj funkci
Pivson píše:A kdyz si to budes chtit nechat opravit, tak zase tahanice. Musi to zkontrolovat technik a napsat ze je to tak a tak a na zaklade toho to pak opravej. Bohuzel ty baby co sedej u okynek nemaj casto o vecech vubec jasno. Parkrat jsem zjistil ze vim vic nez oni, ale bohuzel maj funkci
No jo ale taky se obcas stane ze si spletou o rok o dva, rok vyroby a to jim pak nikdo nenadava,ze .)
Hmm, v protokolu mam napsano, ze mam blbe zapsan pohon kol, takze mi to opravi. Taky mi napsal do drobných závad "zadní náprava - vidlice", tuší někdo, co by to bylo?
Pivson píše:A kdyz si to budes chtit nechat opravit, tak zase tahanice. Musi to zkontrolovat technik a napsat ze je to tak a tak a na zaklade toho to pak opravej. Bohuzel ty baby co sedej u okynek nemaj casto o vecech vubec jasno. Parkrat jsem zjistil ze vim vic nez oni, ale bohuzel maj funkci
Já když přepisoval barvu na svým předešlím autě, tak to nikdo nekontroloval, napíšou ti tam co chceš. Platíš 10 Kč za přepis.