Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
co takhle sraz tady ?
http://home.tiscali.cz/motokary/
prave jsem se odsad vratil. Je to nehorazna rychta. Ta draha je naprosto pekelna a ta obsluha a ten penzion tam taky. Bylo nas jedenact, stalo nas to kazdyho litr a v cene bylo:
dve hodiny jezdeni, fakt husty, klopeny zatacky, tunel, ctyri patra.
Vecerni grilovani kurata, veprovy,parky, hovezi, proste vsechno, strasne moc ale fakt strasne moc chlastu, luxusni snidane tepla i studena. A naprosto silena demolice toho penzionu. (rozlamana postel, rozkoply dvere, utrhlej lustr, do pstruhoveho potoka nahazeno: asi tricet sklenicek, flaska vodky, zidle, kos na basket i se stojanem, nejaky kvetinace, talire, tacy)
a po tom vsem byli ti lidi strasne radi ze jsme tam prijeli.
prave jsem se odsad vratil. Je to nehorazna rychta. Ta draha je naprosto pekelna a ta obsluha a ten penzion tam taky. Bylo nas jedenact, stalo nas to kazdyho litr a v cene bylo:
Vecerni grilovani kurata, veprovy,parky, hovezi, proste vsechno, strasne moc ale fakt strasne moc chlastu, luxusni snidane tepla i studena. A naprosto silena demolice toho penzionu. (rozlamana postel, rozkoply dvere, utrhlej lustr, do pstruhoveho potoka nahazeno: asi tricet sklenicek, flaska vodky, zidle, kos na basket i se stojanem, nejaky kvetinace, talire, tacy)
-
- Kontaktovat uživatele:
darmon píše:jako byla to fakt pohoda, minulej tejden jsem na cernaku robertovi slibil ze reknu jaky to tam je
To? výsledek těch lepších, co mají BMW, řekl bych že to musela být pěkná ostuda!!!!!
Udělat to unás, tak bych se rychle zbavil auta, jelikož by se na mě pak všichni dívali jako na nějaký prase...

Jde vše přece zvládnout v mezích normy, né?
-
Jawak
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
gelty píše:Jawaku, to by sis v Rajchu nedovolil, tak bys jel tady, co?
Tam by takové lidi za takové chování zavřeli až zčernají!!!!!!!!!!!!!!!!!
Woe bych jel protože tam byl bezva program, přesně tak bych si to představoval. Tady skobčáci dělají větší bordel, jen já se k nim nebudu přidávat, a? vidí že nejsme žádný prasata. My tady máme za úkol reprezentovat ČR a ne zesměšňovat

jo kurva, tady nejde vo to ze jsme si "zablbli" , jak bylo nekym receno, co se rozbilo se bez kecu zaplatilo, nedelali se zadny afery proste nic, proste pred odjezdem se celkova utrata (kary, jidlo, piti, veci) vydelila jedenacti, a kazdej bezkecu zaplatil at uz pil hodne nebo malo atd..moralisti at si zametou pred vlastnim prahem a pak az prijdou pindat.....point byl ten ze to tam je naprosto v pohode a nic vic.skautik píše:bych do toho klidne sel![]()
on tam stejne darmon reprezentoval nekho jinyho, s nama se chova slusne
-
Jawak
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
darmon píše:point byl ten ze to tam je naprosto v pohode a nic vic.
Přesně tak.
Kdyby se sešlo víc lidí, šlo by upřesnit datum a zajistit to?
Jak to tady vidím, pořád se plácá a neděje nic konkrétního.
Mě se to jeví jako hodně funu za málo peněz, takže kdyby se sešlo těch +/-10 lidí, jak bylo řečeno, to by stálo za to.
Já osobně bych to viděl na SO 31.7. nebo SO 7.8. nebo později.
Co vy na to?
-
- Kontaktovat uživatele:
Sorry, asi jsme si nerozuměli.
Já myslel, že pokud takhle bude dopadat každý BMW sraz, tak se nemusí nikdo pak ptát, kde se udělá sraz.
Protože všechny restaurační objekty nás pošlou do ...
Na co jim bude zaplacená škoda na majetku a zařízení, když pak bodou mít několik dnů(týdnů) zavřeno a budou rekonstruovat lokál. Tu dobu o kterou jim nebudou chodit zákazníci jim pak už nikdo nezaplatí, že?
To pak jedině sraz na louce, tam se kromě zapálení trávy, případně lesa nic víc stát asi nemůže...
To fakt jedině ta Mohelnice...

Já myslel, že pokud takhle bude dopadat každý BMW sraz, tak se nemusí nikdo pak ptát, kde se udělá sraz.

To pak jedině sraz na louce, tam se kromě zapálení trávy, případně lesa nic víc stát asi nemůže...

gelty píše:Sorry, asi jsme si nerozuměli.![]()
Já myslel, že pokud takhle bude dopadat každý BMW sraz, tak se nemusí nikdo pak ptát, kde se udělá sraz.Protože všechny restaurační objekty nás pošlou do ...
Na co jim bude zaplacená škoda na majetku a zařízení, když pak bodou mít několik dnů(týdnů) zavřeno a budou rekonstruovat lokál. Tu dobu o kterou jim nebudou chodit zákazníci jim pak už nikdo nezaplatí, že?
![]()
To pak jedině sraz na louce, tam se kromě zapálení trávy, případně lesa nic víc stát asi nemůže...![]()
co blbnes? vzdyt vice mene o nic neslo? to se proste stava vsude i u skautu

jestli si myslis, ze takhle vypada kazdej bmw sraz tak se teda trochu pletes

-
- Kontaktovat uživatele:
darmon píše:http://home.tiscali.cz/motokary/
To znám, v bejvalý továrně...

-
patras
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
darmon píše:http://home.tiscali.cz/motokary/
to beru mam to 10km od baraku

BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
gelty píše:Sorry, asi jsme si nerozuměli.![]()
Já myslel, že pokud takhle bude dopadat každý BMW sraz, tak se nemusí nikdo pak ptát, kde se udělá sraz.Protože všechny restaurační objekty nás pošlou do ...
![]()
To pak jedině sraz na louce, tam se kromě zapálení trávy, případně lesa nic víc stát asi nemůže...![]()
jo jeste k tomuhle, jako chapes, tohle vsechno by mozna byla pravda kdyby tam na nas byli nasrani. Jenze rano, po tom co nas perzonal pozoroval po tom demolovani, tak nam nachystali snidani, ptali se kdo chce jeste sunku nebo syr, jestli ma dolit kavicku nebo dzus, ja se ho zeptal jestli mi nemuze donest kolu a ten hned vyhovel a ten druhej sefik se ptal kdo si da cesnecku. Zadny nasrany pohledy, na zaver pri psani uctu jsme automaticky rekli sectete to vsechno dohromady a ty skody tam pripiste a oni jen s usmevem ze uz tam stejne sou vydali tenhle listek a sli se s nama rozloucit se slovy, byla s vama sranda a zase prijedte. Vyprovodit na dvur a mavnout na rozloucenou.