Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

co takhle sraz tady ?

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Bombarder
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Bombarder »

darmon píše:
gelty píše:Sorry, asi jsme si nerozuměli. :?
Já myslel, že pokud takhle bude dopadat každý BMW sraz, tak se nemusí nikdo pak ptát, kde se udělá sraz. 8) Protože všechny restaurační objekty nás pošlou do ... :cry: Na co jim bude zaplacená škoda na majetku a zařízení, když pak bodou mít několik dnů(týdnů) zavřeno a budou rekonstruovat lokál. Tu dobu o kterou jim nebudou chodit zákazníci jim pak už nikdo nezaplatí, že? :x
To pak jedině sraz na louce, tam se kromě zapálení trávy, případně lesa nic víc stát asi nemůže... :lol:
To fakt jedině ta Mohelnice... :?

jo jeste k tomuhle, jako chapes, tohle vsechno by mozna byla pravda kdyby tam na nas byli nasrani. Jenze rano, po tom co nas perzonal pozoroval po tom demolovani, tak nam nachystali snidani, ptali se kdo chce jeste sunku nebo syr, jestli ma dolit kavicku nebo dzus, ja se ho zeptal jestli mi nemuze donest kolu a ten hned vyhovel a ten druhej sefik se ptal kdo si da cesnecku. Zadny nasrany pohledy, na zaver pri psani uctu jsme automaticky rekli sectete to vsechno dohromady a ty skody tam pripiste a oni jen s usmevem ze uz tam stejne sou vydali tenhle listek a sli se s nama rozloucit se slovy, byla s vama sranda a zase prijedte. Vyprovodit na dvur a mavnout na rozloucenou.

no, moje tricatiny byly neco podobneho, ale personal se rano netvaril moc vesele :( :( asi proto, ze rozbite veci vubec nenasli, vse totiz zkoncilo v krbu :D :D
darmon
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od darmon »

jo v patek volali kdy zas prijedem. asi si chtej jeste neco "zrekonstruovat na nas ucet" :)
Bombarder
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Bombarder »

darmon píše:jo v patek volali kdy zas prijedem. asi si chtej jeste neco "zrekonstruovat na nas ucet" :)

:D :D
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

darmon píše:jo v patek volali kdy zas prijedem. asi si chtej jeste neco "zrekonstruovat na nas ucet" :)

Já bych viděl příjezd na pátek nebo sobotu 30.7. nebo 7.8. nebo později.
Mohl by jsi otevřít anketu a ujmout se rezervace /když bude zájem/ znají tě přece :D
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#25 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Jawak píše:

Mohl by jsi otevřít anketu a ujmout se rezervace /když bude zájem/ znají tě přece :D

Ja bych byl pro to udelat driv... :)
N54 PWR
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#26 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

Lukas H. píše:
Jawak píše:

Ja bych byl pro to udelat driv... :)

taky bych to udelal driv :-)
“Ability is what you're capable of doing.”
Odpovědět