Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

poznatky o 740dkdo právě sem ji koupil

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
karosmyk
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od karosmyk »

Lukáš píše:jj sedma ve stříbrný je cool

koukám že pán je frikulín pozn. free, cool a in :lol: :lol:
karosmyk
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od karosmyk »

karosmyk píše:jinak odkud si já z ml. boleslavi a ještě nevím co je za system DSC predpokládám že to je ESP a ASC v jednom jesli ne opravte mě někdo jinak kontrolka PDC na knoflíku porád bliká :wink:

tak ví někdo co je to DSC? :? :wink:
Janis

#43 Příspěvek od Janis »

DSC je kontrola stability vozidla. To je taková vymoženost, že když přehulíš nějakou zatáčku systém ti sám dobrzdí jednotlivá kola, tak abys proplul jak rybička. :wink:
Kaca2

#44 Příspěvek od Kaca2 »

Janis píše:DSC je kontrola stability vozidla. To je taková vymoženost, že když přehulíš nějakou zatáčku systém ti sám dobrzdí jednotlivá kola, tak abys proplul jak rybička. :wink:

Tak, tak, něco proti smyku...alespon já jsem to vyzkoušela v podzemkách ...se zapnutým ani fň a s vypnutým kravál :roll:
Lukáš
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od Lukáš »

karosmyk píše:
karosmyk píše:jinak odkud si já z ml. boleslavi a ještě nevím co je za system DSC predpokládám že to je ESP a ASC v jednom jesli ne opravte mě někdo jinak kontrolka PDC na knoflíku porád bliká :wink:

DSC = dynamiche stability control, bere si udaje ze všech 4 kol(z čidel ABS), pracuje na stejnym principu jako ESP, jen s tim malym rozdilem, že bere v potaz náhon na zadek.
Lukáš
Kontaktovat uživatele:

#46 Příspěvek od Lukáš »

karosmyk píše:
Lukáš píše:jj sedma ve stříbrný je cool

koukám že pán je frikulín pozn. free, cool a in :lol: :lol:

klidni....
karosmyk
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od karosmyk »

Lukáš píše:
karosmyk píše:

DSC = dynamiche stability control, bere si udaje ze všech 4 kol(z čidel ABS), pracuje na stejnym principu jako ESP, jen s tim malym rozdilem, že bere v potaz náhon na zadek.

ten frikulín tě zved? tak sorry :roll: takže predpokládám že DSC kontroluje i trakci na kluzkém povrchu dosud v mý E39 ASC kapiš?
karosmyk
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od karosmyk »

jinak právě jedu k jednomu frajerovi na diagnostiku tak pak poreferuju :wink: :banana:
Georgis
Kontaktovat uživatele:

#49 Příspěvek od Georgis »

A co tento inzerát??? Je to dobrá cena????
BMW 730d
Vyrobeno 2001
Tach. 182 000 km
Objem 2 996 ccm
Druh paliva nafta
Stav velmi dobrý
STK 01/2006
Karoserie limuzína /4
Výkon 142 kW (193 PS)
Barva modrá metalíza
Počet míst 5
Leasing
Cena 589 000 Kč
Poznámka koupeno v I, první majitel, nehavarované
zajimavá cena
Výbava aut. klimatizace, klimatizace, aut. převodovka, 8 x airbag, xenonové světlomety, stabilizace podvozku (ESP), protiprokluzový systém kol (ASR), EDS, ABS, autochladnička, potahy kůže, CD přehrávač, originál autorádio, rádio, centrální zamykání, imobilizér, alarm, el. okna, el. přední okna, shrnovací střecha, střešní šíbr man., střešní okno, posilovač řízení, multifunkční volant, hliníková kola, nastavitelný volant, výškově nastavitelná sedadla, el. seřiditelná sedadla, vyhřívaná sedadla, dřevěné obložení, centrál dálkový, televize, vyhřívané přední sklo, tónovaná skla, otáčkoměr, vyhřívaná zrcátka, el. zrcátka, venkovní teploměr, příprava pro rádio, tempomat, nezávislé topení, ostřikovače světlometů, telefon, dělená zadní sedadla, příprava pro telefon, senzor stěračů
Přílohy
pics.jpg
pics.jpg (7.34 KiB) Zobrazeno 589 x
karosmyk
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvek od karosmyk »

MŮJ NÁZOR itálie nebrat tam jen jezdit servis neznat auto honit a moc kecat jinak je někde v bazaru taky sem ho na tipcars viděl chce to vidět svezt se atd nejsou tam fotky interieru tak nevim 0jednička by měla mit bc 16:9 a vo tom to je :lol: :lol:
Odpovědět