Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Koukněte sem.
No dobrý, jen ti přemejšlím, jestli je to úplně etický (a taky legální), když si tady policajt od dopravky dělá svou soukromou fotogalerii. Bejt spřízněněj s některou z obětí těch nehod, asi bych nebyl nadšen, že si
to všichni prohlížej´. Může se to brát možná jako pokus o varování veřejnosti, ale nevím, nevím, chlapče
to všichni prohlížej´. Může se to brát možná jako pokus o varování veřejnosti, ale nevím, nevím, chlapče

raff píše:M3maniac píše:No taky jsem se na to párkrát na e.30 fóru koukal a myslím,že by z toho mohl mít i docela problém simír,ale jinak je asi v poho ten kluk,snaží se poradit klukům atd...
No já jsem tam žádnou radu nezaznamenal ...
Myslím v jiných přízpěvcích.... že ze sebe nedělá mistra světa z vygumovaným mozkem...
Anonymous píše:Máte snad jedno jestli ty fotky najdeš v blesku nebo to uvidíš na nově. A jinak on to tam dává jako odstašující příklad. Tak hned nemusíte soptit (abdul)
No, anonymní příteli, já bych se srovnáním s Bleskem nebo Novou neoháněl, je to policajt a pouští tam služební fotky, to neokecáš.
Kdyby to policajt nebyl a fotil si to pro sebe, tak se tady shodneme,
že je to hyena

-
- Kontaktovat uživatele:
raff píše:Anonymous píše:Máte snad jedno jestli ty fotky najdeš v blesku nebo to uvidíš na nově. A jinak on to tam dává jako odstašující příklad. Tak hned nemusíte soptit (abdul)
No, anonymní příteli, já bych se srovnáním s Bleskem nebo Novou neoháněl, je to policajt a pouští tam služební fotky, to neokecáš.
Kdyby to policajt nebyl a fotil si to pro sebe, tak se tady shodneme,
že je to hyenaJinak souhlas s abdulem
Tak tak...

-
- Kontaktovat uživatele:
Mně by to nevadilo, nikdo tam nejde vidět a co máte z toho, že vidíte rozbité auto?
Aspoň se pro příště ten dotyčný poučí!
(Ehm,pokud ještě dýchá...
)
A co vám vadí? Vždy? ukazují výsledek naši frajeřiny! Dobře nám tak!
Na jedný straně si předáváme informace o rozmístění jejich radarů
a na druhý straně vám vadí, když oni zas ukazují fotky těch míst, kde ty radary měli být!
Oni taky nejsou rádi, když se všude hlásí: pozor, tam a tam je mikrovlnka!
Měli byste si nejdříve zamést před vlastním prahem, než budete kritizovat jiné...

Aspoň se pro příště ten dotyčný poučí!

A co vám vadí? Vždy? ukazují výsledek naši frajeřiny! Dobře nám tak!

Na jedný straně si předáváme informace o rozmístění jejich radarů
a na druhý straně vám vadí, když oni zas ukazují fotky těch míst, kde ty radary měli být!
Oni taky nejsou rádi, když se všude hlásí: pozor, tam a tam je mikrovlnka!
Měli byste si nejdříve zamést před vlastním prahem, než budete kritizovat jiné...