Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Koktávka vs BMW 3 ?!

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Pivson
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od Pivson »

No proc ne koktavku jako druhy auto. Byl bych spokojenej, ale urcite bych ji mel jak takovy obyc auto.
Jednicka stejne BMW.

No nevim proc zrovna srovnavaj BMW 3 a Octavii.
proc ji nesrovnavaj treba s 5 kou :lol:
Bombarder
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od Bombarder »

na firme mame nekolik koktavek a vsechny brutalne dobre brzdi ! nesrovnatelne s bavkem..
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od patras Čestný člen »

fanypp píše:Blby Anglani! Umej delat jen posrany auta jako Rover! myslej si, ze je zajima jejich posranej kralovskej nazor! Nesnasim Sympli clevry!

rover do nedavna patril stejne pod BMW a jedinej schopnej motor v nem byl dvou litr diesel od bmw !!!
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od Baxon »

Pivson píše:No nevim proc zrovna srovnavaj BMW 3 a Octavii.
proc ji nesrovnavaj treba s 5 kou :lol:

Protože to jsou jiný třídy - nesrovnatelné.

Bombarder píše:na firme mame nekolik koktavek a vsechny brutalne dobre brzdi ! nesrovnatelne s bavkem..

To věrím, že 2 roky stará oktávka brzdí lépe než 12 let stará e36-ka :wink:
RedBaron
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od RedBaron »

Hoši, nechci nic říkat, asi fakt vidíte rudě, ale nová oktávka udělala opravdu notnej krok dopředu, především v jízdních vlastnostech, palubce a ovládání. V kvalitě zpracování jsou na tom stejně, ne-li líp než BMW škodováci už dávno, v prostornosti i velikosti kufru je na tom ta nová líp a vzhledem k tomu, že je oktávka mnohem novější než dosluhující trojková řada, by ani nebylo divu, kdyby ovšem nebyla oktávie vlastně autem o třídu nižším. Za tohoto předpokladu to trojce zatím slušně nandala.

Tím nechci říct, že si pro ni běžím nebo? od dob starých dobrých pětiválů Audi a dnes už dosluhujícího 1.8T neudělal koncern ani jeden nadprůměrný benzínový motor, motory od BMW jsou prostě neoddiskutovatelná špička, stejně jako jízdní vlastnosti a hlavně zážitek z řízení, který škodovka nikdy nenabídne a vždycky bude moci jen šoupat předníma kolama :)

V podstatě je octavia německý výrobek, takže asi není proč se handrkovat a dělat z toho národnostní problém. Já celý německý koncern VW a jejich skorostejné odlitky vůbec nemůžu, zatímco BMW velmi rád.
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#46 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

Bombarder píše:na firme mame nekolik koktavek a vsechny brutalne dobre brzdi ! nesrovnatelne s bavkem..

Tatík nedobrzdil a ještě ho zezadu nakopnul 3kovej Golfík...
Já málem nedobrzdil až to bylo opravený :P
Na brzdy e36 jsem si nikdy nemohl stěžovat
Přílohy
kokta02.jpg
kokta02.jpg (66.79 KiB) Zobrazeno 885 x
gelty
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od gelty »

kaca píše:Gelty po včerejšku bych spíše uvítala zopáknout ruštinu :wacko:

Jako já, jo? :?
Já ruštinu nemusím, ale ty asi jo. :P
gelty
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od gelty »

kaca píše:
Zave_M50 píše:No tak to bych chtel na nejakou narazit... :P

To by se mi libilo kocka co vali v BMW... :wub: :wub: :wub:

No jen doufám že to zůstane jen u slova..."narazit"...
narazit mi do baworu tak tě přísahám na místě zabiju, to mi věř :evil:

Ehm, chlapi, ona má pravdu, já ji znám.... :oops: :wink:
Až uvídíte řítit se velkou rychlostí stříbrnou 330D, tak utíkejte, je-li vám život milý! :twisted:
Zave
Kontaktovat uživatele:

#49 Příspěvek od Zave »

Diky za radu... Jeste ji neznam... :?
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvek od bpytlik »

RedBaron píše:V kvalitě zpracování jsou na tom stejně, ne-li líp než BMW škodováci už dávno.

Hmm a jak dlouho si jezdil v koktavce a jak dlouho v nove e46?? Jestli je v koktavce nebo superbu lepsi dilenske zpracovani nez v e46 tak sezeru svuj new 5er privesek co sem dostal k narozkam :)
Anonymous

#51 Příspěvek od Anonymous »

Jestli tady někdo srovnává jakoukoli (tedy i novou) Koktavku s (napsáno "dosluhující řadu 3") 330i se kterou jezdim, tak jsem asi na špatnym webu.
Pivson
Kontaktovat uživatele:

#52 Příspěvek od Pivson »

Hmmm mě VW nic neudělal, ale prostě ho něják nemám rád :-(

Stejně to jednou dopadne tak že vše ponese znáček VW.
Firemní politiku má ovšem dobrou.
RedBaron
Kontaktovat uživatele:

#53 Příspěvek od RedBaron »

Já koktávku nesrovnávám a ani ji nepovažuji za nějakou konkurenci pro člověka, který uvažuje o BMW. Dělají to Britové a ti jak známo nemají problém porovnat Micru s S-klasse.

Jen mám trochu pocit, že někteří z nás jsme tak skálopevně přesvědčeni o nedotknutelnosti posvátného BMW, že nám to někdy leze trochu na mozeček. Já si rád přečtu třeba článek, ze kterého je tento úryvek a ještě se přitom dokážu zasmát. To podle mě mnohým z nás tady chybí:

Quattroporte má zázračný dar zmenšit se kolem vás. Čím rychleji jedete, tím méně si uvědomujete jeho velikost. Je to tisíckrát omleté klišé, ale žádná jiná slova nemohou vystihnout ten zážitek lépe. Tohle Maserati hraje úplně jinou ligu než jeho oficiální konkurence a konstruktérům BMW, kteří se tak rádi chlubí "sportovní" charakteristikou sedmičky, nastavuje nepříjemně křivé zrcadlo. Jinak znamenitá řada 7 ve srovnání s Quattroporte skotačí s grácií dvoupodlažního autobusu, o A8 a třídě S ani nemluvě. Uvnitř vás sice nečekají otočné ovladače ANRpOP (Absolutně Nepřehledné Rozhranní pro Odvádění Pozornosti), výklopné displeje a seřiditelná v tolika směrech, že na pouhé nastavení opěradla potřebujete manuál, ale dostanete veškeré pohodlí, které můžete kdy potřebovat a ještě pořádnou porci navíc.
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#54 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

bpytlik píše:
RedBaron píše:V kvalitě zpracování jsou na tom stejně, ne-li líp než BMW škodováci už dávno.

Hmm a jak dlouho si jezdil v koktavce a jak dlouho v nove e46?? Jestli je v koktavce nebo superbu lepsi dilenske zpracovani nez v e46 tak sezeru svuj new 5er privesek co sem dostal k narozkam :)

Musím se pytlíka zastat,výjimečně má pravdu! :D
Lukke

#55 Příspěvek od Lukke »

Tak jsem přijel z festivalu, juknu na web a co nevidím. Že jezdím s dosluhující řadou BMW3, se kterou se už může rovnat nová Oktávka... No asi jsem se přehmát a narazil na jiný forum... 8O
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#56 Příspěvek od RuDoSh »

Lukke píše:Tak jsem přijel z festivalu, juknu na web a co nevidím. Že jezdím s dosluhující řadou BMW3, se kterou se už může rovnat nová Oktávka... No asi jsem se přehmát a narazil na jiný forum... 8O

njn.... realita je kruta.... :lol:
Bombarder
Kontaktovat uživatele:

#57 Příspěvek od Bombarder »

Lukke píše:Tak jsem přijel z festivalu, juknu na web a co nevidím. Že jezdím s dosluhující řadou BMW3, se kterou se už může rovnat nová Oktávka... No asi jsem se přehmát a narazil na jiný forum... 8O

kup si uz prosimte poradne auto.. :lol:
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#58 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Tak tohle si nezasluhuje komentář... 8O
gelty
Kontaktovat uživatele:

#59 Příspěvek od gelty »

vidím, že se má debata chytla. 8) :twisted:
gelty
Kontaktovat uživatele:

#60 Příspěvek od gelty »