Este jsem se na to kouknul... sundal bych ty blbosti jako vydechy (i z haubny), to dvojkridlo, tu blbost ze zadniho okna, tu nadrz , tu radlici pod lizatkem no a pak by to bylo moc pekny auto.
Marosh píše:Este jsem se na to kouknul... sundal bych ty blbosti jako vydechy (i z haubny), to dvojkridlo, tu blbost ze zadniho okna, tu nadrz , tu radlici pod lizatkem no a pak by to bylo moc pekny auto.
ha, tahle diskuze mi díky dovolený nějak unikla
Tohle auto asi tak 2 roky z5 lítalo dost po inzerátech a bylo naprodej i v Autecu, ale ještě s normálníma sedačkama. Kdo se z těch skořepin má drápat .
Levej zadní ráfek byl lehce prasklej, ale jinak se mi celkem líbila a měl jsem docela cukání.
Za kolik jí koupil? Tenkrát tam stála za nějakejch 280-260tis.
Baxon píše:ha, tahle diskuze mi díky dovolený nějak unikla Tohle auto asi tak 2 roky z5 lítalo dost po inzerátech a bylo naprodej i v Autecu, ale ještě s normálníma sedačkama. Kdo se z těch skořepin má drápat . Levej zadní ráfek byl lehce prasklej, ale jinak se mi celkem líbila a měl jsem docela cukání. Za kolik jí koupil? Tenkrát tam stála za nějakejch 280-260tis.
Baxon píše:ha, tahle diskuze mi díky dovolený nějak unikla Tohle auto asi tak 2 roky z5 lítalo dost po inzerátech a bylo naprodej i v Autecu, ale ještě s normálníma sedačkama. Kdo se z těch skořepin má drápat . Levej zadní ráfek byl lehce prasklej, ale jinak se mi celkem líbila a měl jsem docela cukání. Za kolik jí koupil? Tenkrát tam stála za nějakejch 280-260tis.
Rikal myslim asi za 300k.
hmm, tak to je teda dost za 12 -13 let starý auto. Tuším že to byla 91-92 jestli se nepletu, ale hezká teda je to jo
Rikal myslim asi za 300k.
hmm, tak to je teda dost za 12 -13 let starý auto. Tuším že to byla 91-92 jestli se nepletu, ale hezká teda je to jo
kooorna, jen tak koukam po kolech a co to nenaslo to uz to auto mame 5 let to je mazec
jen jen teda pro upresneni je v TP vazne 414kw asi preklep z tech 141kw no, ale je to masersky to ukazovat jinak tady jsou videa s tim bawcem kdyby nekdo mel zajem