Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Passat 1.8T vs. E36 328i
Co se mi včera stalo.... normálně jedu cca 110kmh z práce domu a dojel mě Passat 1.8T. Já mám na zadku nálepku 316i takže hnedka vykukoval na předjetí, jenže furt jezdili auta, tak měl smůlu. Dojeli jsme až do obce, zpomalil jsem na 60 a čekal co udělá. Furt číhal jestli by se nedalo předjet, no nedalo..... Za obcí je rovinka s odbočovákem doleva, rovnej pruh je malinko vyosenej. Proti kamion a on to fiknul přes ten odbočovák a následně přes zebru takže já tam zůstal skřípnutej v tom svým průběžným pruhu, kdybych to nezašláp // troubit netroubit // tak mě vytlačil. Docela dost mě nasral, tak jsem ho asi po 3km na rovince vzal...... ale asi až ve 190 -200 kmh..... je možný že 1.8T tak jede?
Jirka-328 píše:Co se mi včera stalo.... normálně jedu cca 110kmh z práce domu a dojel mě Passat 1.8T. Já mám na zadku nálepku 316i takže hnedka vykukoval na předjetí, jenže furt jezdili auta, tak měl smůlu. Dojeli jsme až do obce, zpomalil jsem na 60 a čekal co udělá. Furt číhal jestli by se nedalo předjet, no nedalo..... Za obcí je rovinka s odbočovákem doleva, rovnej pruh je malinko vyosenej. Proti kamion a on to fiknul přes ten odbočovák a následně přes zebru takže já tam zůstal skřípnutej v tom svým průběžným pruhu, kdybych to nezašláp // troubit netroubit // tak mě vytlačil. Docela dost mě nasral, tak jsem ho asi po 3km na rovince vzal...... ale asi až ve 190 -200 kmh..... je možný že 1.8T tak jede?
No taky běžně v tom odbočovacím pruhu předjíždím pomaleji jedoucí auta (nikoho tím neohrozíš).No a proč se divíš že passat 1,8T jede 190??? to jede i 1,8 20V bez turba

-
- Kontaktovat uživatele:
M3maniac píše:Jirka-328 píše:Co se mi včera stalo.... normálně jedu cca 110kmh z práce domu a dojel mě Passat 1.8T. Já mám na zadku nálepku 316i takže hnedka vykukoval na předjetí, jenže furt jezdili auta, tak měl smůlu. Dojeli jsme až do obce, zpomalil jsem na 60 a čekal co udělá. Furt číhal jestli by se nedalo předjet, no nedalo..... Za obcí je rovinka s odbočovákem doleva, rovnej pruh je malinko vyosenej. Proti kamion a on to fiknul přes ten odbočovák a následně přes zebru takže já tam zůstal skřípnutej v tom svým průběžným pruhu, kdybych to nezašláp // troubit netroubit // tak mě vytlačil. Docela dost mě nasral, tak jsem ho asi po 3km na rovince vzal...... ale asi až ve 190 -200 kmh..... je možný že 1.8T tak jede?
No taky běžně v tom odbočovacím pruhu předjíždím pomaleji jedoucí auta (nikoho tím neohrozíš).No a proč se divíš že passat 1,8T jede 190??? to jede i 1,8 20V bez turba
Mužu jenom potvrdit a upřesnit 1.8 20V bez turba v oktavce jede 205km/h
E30 320i ex
E36 320i ex
E46 330i ex
E46 330d ex
aktuálně Volvo V70 D4
na práci a E36 kabrio v garáži 
E36 320i ex
E46 330i ex
E46 330d ex
aktuálně Volvo V70 D4

M3maniac píše:Jirka-328 píše:Co se mi včera stalo.... normálně jedu cca 110kmh z práce domu a dojel mě Passat 1.8T. Já mám na zadku nálepku 316i takže hnedka vykukoval na předjetí, jenže furt jezdili auta, tak měl smůlu. Dojeli jsme až do obce, zpomalil jsem na 60 a čekal co udělá. Furt číhal jestli by se nedalo předjet, no nedalo..... Za obcí je rovinka s odbočovákem doleva, rovnej pruh je malinko vyosenej. Proti kamion a on to fiknul přes ten odbočovák a následně přes zebru takže já tam zůstal skřípnutej v tom svým průběžným pruhu, kdybych to nezašláp // troubit netroubit // tak mě vytlačil. Docela dost mě nasral, tak jsem ho asi po 3km na rovince vzal...... ale asi až ve 190 -200 kmh..... je možný že 1.8T tak jede?
No mezi náma - já tam jezdim denně a předjíždím tam taky, ale ale kvůli mě nemusel nikdo skočit na brzdy.....
No a na předjížděni jsem nasadil až tak ve 130kmh předtim jezdili v protisměru auta, jenom jsem si myslel že při zrychlování z cca 150kmh na těch 200 bude ta převaha trochu větší. No třeba měl chip....
4ALL : Octávku 1.8 bez turba jsem měl, jede 200, ale než se to rozjede tak pomalu končí solný jezero.....

-
- Kontaktovat uživatele:
Jirka-328 píše:M3maniac píše:Jirka-328 píše:Co se mi včera stalo.... normálně jedu cca 110kmh z práce domu a dojel mě Passat 1.8T. Já mám na zadku nálepku 316i takže hnedka vykukoval na předjetí, jenže furt jezdili auta, tak měl smůlu. Dojeli jsme až do obce, zpomalil jsem na 60 a čekal co udělá. Furt číhal jestli by se nedalo předjet, no nedalo..... Za obcí je rovinka s odbočovákem doleva, rovnej pruh je malinko vyosenej. Proti kamion a on to fiknul přes ten odbočovák a následně přes zebru takže já tam zůstal skřípnutej v tom svým průběžným pruhu, kdybych to nezašláp // troubit netroubit // tak mě vytlačil. Docela dost mě nasral, tak jsem ho asi po 3km na rovince vzal...... ale asi až ve 190 -200 kmh..... je možný že 1.8T tak jede?
No mezi náma - já tam jezdim denně a předjíždím tam taky, ale ale kvůli mě nemusel nikdo skočit na brzdy.....
No a na předjížděni jsem nasadil až tak ve 130kmh předtim jezdili v protisměru auta, jenom jsem si myslel že při zrychlování z cca 150kmh na těch 200 bude ta převaha trochu větší. No třeba měl chip....
a pozor na Octavia RS, ta pry rozbila Lopolovu 328i..
Lukas H. píše:Bombarder píše:
To jsem jeste neslysel...
Tesne po tom co jsem to auto koupil a nefungoval VANOS a skrtici klapka tak jsem musel jednomu RSu uhnout. Od ty doby co jsem to nechal spravit jsem to zkousel jen parkrat a vzdycky jsem ho dostal.

-
patras
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
LOPOLO píše:Lukas H. píše:Bombarder píše:
To jsem jeste neslysel...
Tesne po tom co jsem to auto koupil a nefungoval VANOS a skrtici klapka tak jsem musel jednomu RSu uhnout. Od ty doby co jsem to nechal spravit jsem to zkousel jen parkrat a vzdycky jsem ho dostal.
to museli bejt hořky chvilky

BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
LOPOLO píše:byl jsem prekvapenej .. ale musim rict ze na rovine jede RS opravdu pekne a ten motor je fain .. ma nadhernej prubeh kroutaku.
Jo RS jede pěkně, ale mělo by zůstat za tebou..... de o to že ta převaha už není tak veliká a na normální silnici nepředjedeš.....

Jinak jsem si to dával jednou s PASSATEM 2.8 V6 syncro a bylo to tak nastejno.....neujížděl mi ani jsem ho nedojel. // od cca 80kmh do 160 //, pak odbočil.