Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Koupe BMW E36
Neprodávám ale jen mě trošku zarazilo , že chceš báwo a ptáš se jestli je spolehlivé.
I když o jedné 323i rok 96 bych věděl. Já jsem ji chtěl kupovat ale potom s toho sešlo .
Má jen obyč. klimu ale jinak vypadá moc pěkně.
Prodává ji nějaký pan Kohout ze Slaného 723 980 204
Byla koupená u nás a je k mání za 200K. Můžu doporučit.
I když o jedné 323i rok 96 bych věděl. Já jsem ji chtěl kupovat ale potom s toho sešlo .
-
- Kontaktovat uživatele:
cabadaj píše:Neprodávám ale jen mě trošku zarazilo , že chceš báwo a ptáš se jestli je spolehlivé.
nechceš říct tu s tim stočenyam tachačem???
Lukáš píše:cabadaj píše:Neprodávám ale jen mě trošku zarazilo , že chceš báwo a ptáš se jestli je spolehlivé.
Bohužel stočený tacháč má u nás 90% 36tek

Lukáš píše:cabadaj píše:Neprodávám ale jen mě trošku zarazilo , že chceš báwo a ptáš se jestli je spolehlivé.
JOJO to je ona .
Má sice stočený tacháč a proto jsem se nasral a nekoupil ji , ale potom mě to mrzelo protože jinak byla v super stavu.
-
- Kontaktovat uživatele:
cabadaj píše:Zapomeň na to že je to jedno ale pokud 320 , tak radši 323. Stejná pojistka ,menší spotřeba a lepší svezení
Ctyrvalec nekupuj. Potom se svezes v sestihrnku a budes z toho nestastnej, ver mi. Je pravda, ze pokud ctyrvalec v E36, tak jedine 318is. Ostatni ctyrhrnky jsou jen smutnej pribeh, kterej opravdu nema v BMW co delat.
Takze jsme u sestivalce. 320i, 325i, 323i, 328i, M3 (3,0l a 3,2l). Zalezi na tom, jakej mas rozpocet. Stare motory (90-93) M50 bez Vanosu zbytecne moc zerou (320i a 325i), potom k M50 pridali Vanos (93-95). Zralo to skoro stejne, ale lip to jelo a melo to lepsi prubeh kroutaku a nejvyssich vykonu to dosahovalo v nizsich otackach. V 95roce byly motory M50 nahrazeny novejsi gerenaci M52 (320i, 323i a 328i) a tato generace se montovala jeste do E46 (do r.2000). Melo to jiny blok, sani, chip, a novy Vanos. Jeste lepsi chod motoru, idealnejsi prubeh krouticiho momentu a kultivovane vykony/spotreba.
Idealni pro E36ku je bud 325i M50 s Vanosem, nebo novejsi 323i M52. Platis tam nejnizsi povinne ruceni (nejnizsi v ramci sestivalcu u BMW) a vykonove jsi na tom vcelku pozehnane. Pokud bys chtel do relativne male E36ky neco vetsiho, nezbyva jina volba, nez 328i pripadne M3. Vsechno poskoci (spotreba, povinne ruceni, kroutici moment, u M3 drasticky vykon......

M3 je kapitola sama pro sebe, tam se muzeme bavit o doubleVanos a motoru vyladeneho divizi Motorpost, ale to uz je jina pohadka.
Pokud bys mel zajem o peknou E36ku s motorem M52 ve verzi 323i, ktera nema stocene km, nebyla zborena a je ve vytecnem stavu, mrkni na nasledujici odkaz:
http://www.323i.euweb.cz
Bohuzel jeji cena je 250.000,-Kc
popis je zde, (cena je aktualizovana):
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... pic&t=4156