Moje rec...beemwex píše:ja mam nazor takovej,,že at si každej udela vše podle svího,,,,,,on v tom bude jezdit!nikoho za to uražet nebudu!i ta nejvetší hruza da práci a to se cení......takže cenim praci.....ale pred vysledkem zavíram oči!!!!koktava je nej ve stylu wrc!
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Co vy na to???
-
- Klubové ID: 1036
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že to chlapec s těmi nárazníky přehnal a potom se to snažil jenom dotáhnout do přijatelné podoby těmi koly
Jenom se divím, že na těch Oxigin-ech nemá ty hvězdy (vrtule) viz.
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... 0395#70395

Jenom se divím, že na těch Oxigin-ech nemá ty hvězdy (vrtule) viz.
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... 0395#70395
No, asi tak.. A? si každý na auto třeba nasere, když se mu to líbí, nikoho za to nebudu kritizovat. Ale fakt je ten, že se mi to nelíbí. A dělat tunning na bílém autě je opravdu dost zoufalý pokus.
Jak se říká: V jednoduchosti je krása a všeho moc škodí..
Za ty prachy co dal za ty hovadiny si mohl v pohodě koupit o třídu lepší auto (nejlépe BMW), které by mělo sportovní nádech samo o sobě.. Ale jak říkám, jeho věc. Další zbytečná diskuze.
Už se moc těším, co nám Gelty předhodí příště.

Za ty prachy co dal za ty hovadiny si mohl v pohodě koupit o třídu lepší auto (nejlépe BMW), které by mělo sportovní nádech samo o sobě.. Ale jak říkám, jeho věc. Další zbytečná diskuze.

-
- Kontaktovat uživatele:
To není kritika, to je jen vyjádření vlastního názoru !!Janis píše:No, asi tak.. A? si každý na auto třeba nasere, když se mu to líbí, nikoho za to nebudu kritizovat. Ale fakt je ten, že se mi to nelíbí. A dělat tunning na bílém autě je opravdu dost zoufalý pokus.Jak se říká: V jednoduchosti je krása a všeho moc škodí..
Za ty prachy co dal za ty hovadiny si mohl v pohodě koupit o třídu lepší auto (nejlépe BMW), které by mělo sportovní nádech samo o sobě.. Ale jak říkám, jeho věc. Další zbytečná diskuze.Už se moc těším, co nám Gelty předhodí příště.

-
- Klubové ID: 90
- Kontaktovat uživatele:
Jo to mas pravdu, ale je mi lito te prace a tech penez... A je mi lito i toho auta, ze takto vypada... Slo to prece lip za stejnou cenu...vally píše:Někdy mě opravdu fascinuje, co všechno si lidi dokážou nacpat na auto. Ale jak už tu někdo psal, jsou to jeho peníze a jeho práce.
Nic proti, ale vic se mi libi seriovka nez toto...
-
mno ja to vidim tak je to koktavka ma ji koktavkar a videl rychle a zbesile...kýýýč jako prase,nevkus, hnus-design tak dobrej na mars a hvezdny valky....jde o to že jestli to melo pred "tuningem" 0-100 za x sekund tak po tech 2 metracich plastu a s tema peknejma kolama je rovnice 0-100km/h za x+3sekundy
))))))))))))))))))))))))))))))))))))

-
- Kontaktovat uživatele: