Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Podpora Jardy(Jawaka)

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#41 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

gelty píše:Ale jak je možný, být tak zřízenej, když jel cca.70km/h, byl připoutaný, a ještě ktomu jel v BMW? :? :? :?
Kdyby se mu to stalo ve Fáčku, tak to beru, ale BMW? Když už, tak ta rychlost by měla být 170km/h, né? :?

Sorry, ale ty ses asi vazne blb. Jak muzes vypustit takovou hovadinu? Radeji se k tomu uz dal nevyjadruj, jo?
Fatal Design
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od Fatal Design »

Jawaka sice neznám osobně (stajně jako Vás ostatní), ale doufám, že se z toho brzy dostane a bude zase fit a BMW.

Jawaku, držím pěsti !!
skautik Čestný člen
Čestný člen

#43 Příspěvek od skautik Čestný člen »

gelty píše:8O Ty wole, tak to je masakr!!!!!! 8O
Ale jak je možný, být tak zřízenej, když jel cca.70km/h, byl připoutaný, a ještě ktomu jel v BMW? :? :? :?
Kdyby se mu to stalo ve Fáčku, tak to beru, ale BMW? Když už, tak ta rychlost by měla být 170km/h, né? :?
Každopádně mu ani nikomu jinému to nepřeju. 8)
(ale na druhou stranu, člověk se chybama učí, né? 8) )

Ty Gelty jen tak mezi nama... 3jkove bavo rady e36 neni zrovna etalon bezpecnosti. Palubka, pedaly, zlomena podlaha, strecha... atd.
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

Drzim palce, at je z toho brzo venku a BEZ NASLEDKU...
JFK Čestný člen
Čestný člen

#45 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Jarda bude OK, nic jiného si přát ani nejde...
V sobotu jsem jel za Nikitou a z vlastní zkušenosti (bohužel:() by jsme zde měli podpořit hlavně Nikitu a její rodinu. Nemůže to dopadnout tak aby byl někdo celej život neš?astnej, kurva...:(:(:(
NIKI, DRŽ SE! Jarda bude ok...
Anonymous

#46 Příspěvek od Anonymous »

Jardo držím Ti palce a? se z toho co nejdřív dostaneš....
TT
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od TT »

Anonymous píše:Jardo držím Ti palce a? se z toho co nejdřív dostaneš....

....i já Ti Jardo držím palce a? jsi co nejdřív fit
vlk

#48 Příspěvek od vlk »

Jsem tady nový, ale budu na Jawaka myslet a držet pěsti, a? se z toho co nejryhleji dostane.
Pavel H

#49 Příspěvek od Pavel H »

Mate nekdo nejake nove a doufam, ze jen pozitivni zpravy jak Jardovi je?
Lukáš
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvek od Lukáš »

Kua Jawaku, drž se, vyližeš se z toho, cornholinho se z toho dostal taky,tak bud chlap.

Nikito, drž se, věř, že se z toho vylíže, je mladej, a ma chu? žít.
damon

#51 Příspěvek od damon »

Já se taky přidávám. Už je na čase se vrátit zpátky.A? se brzy uzdraví!!
Dande

#52 Příspěvek od Dande »

Moc vas neznam ale co sem si precetl Nikita je s JAWAKEM nak spojena vztahove nebo rodinou ale asi spolu maji vztah jestli ano tak drzim palce jeste vic i tobe NIKI.
Pavel H

#53 Příspěvek od Pavel H »

Dande píše:Moc vas neznam ale co sem si precetl Nikita je s JAWAKEM nak spojena vztahove nebo rodinou ale asi spolu maji vztah jestli ano tak drzim palce jeste vic i tobe NIKI.

Nikita je Jardy sestra.
Dande

#54 Příspěvek od Dande »

Tak sem zase o neco chytrejsi.
Nikita
Kontaktovat uživatele:

#55 Příspěvek od Nikita »

Diky vam vsem. Vcera jsem za nim byla a kdyz jsem na neho mluvila tak se mu zvysoval u nekterych veci puls :) to znamena ze vnima a nejhezci bylo kdyz jsem ho chytla za ruku a on me ji zmackl. :) Dnes ma operaci prave pulky obliceje, zitra by ho meli pravdepodobne probudit. Jinak jak uz psal Psena, vlitla mu tam v noci kocka ztrhl to do prava, kolo se svezlo po krajnici, auto vlylitlo zpet do leva a podle brzdne cary to ztrhl zpet do prava a tam uz to jen prohucel prikopem, prava strana do stromu, preklopilo se to na strechu a levej bok a vetev primackla kapotu a tim i jeho. Museli to cely rozstrihavat aby ho dostali ven. Nastesti kamos kterej sedel vzadu si pred cestou udelal srandu, sedl si doprostred a uvazal se levym i pravym gurtem aby mel 4 bodaky. Pak brachy zachranil tim ze mu odrizl pas kterej ho skrtil no a pak upadl do bezvedomi. Doufam ze bude vse ok a zadne nasledky. Jen co bude na nohach tak ho vas napad urcite moc potesi :) Diky diky vsem!
Zave
Kontaktovat uživatele:

#56 Příspěvek od Zave »

Muzeme byt radi, ze to jeste takto dopadlo... Mohlo byt hur... Kdyby ten vzadu nebyl ready, tak by bylo hur... :(
Uz se tesim az bude zase v pohode a budeme ho moct vsici navstivit... :wink:
Niki, diky za zpravy... :wink:
Pavel H

#57 Příspěvek od Pavel H »

To je dobre, ze reaguje. Bude brzy fit a pak se za nim rozjedeme. Diky za zpravy Niki.
vally
Kontaktovat uživatele:

#58 Příspěvek od vally »

Já jsem Jawaka sice taky osobně neznal, ale i tak držím palce, a? to dobře dopadne. A tobě Nikito i zbytku rodiny přeju hodně síly, budete jí určitě potřebovat.
Zave
Kontaktovat uživatele:

#59 Příspěvek od Zave »

Jarda je supr borec. Strasne me sere ze se to stalo zrovna jemu... :cry:
Ale nepreju to nikomu!!!
Lukáš
Kontaktovat uživatele:

#60 Příspěvek od Lukáš »

Nikita píše:Diky vam vsem. Vcera jsem za nim byla a kdyz jsem na neho mluvila tak se mu zvysoval u nekterych veci puls :) to znamena ze vnima a nejhezci bylo kdyz jsem ho chytla za ruku a on me ji zmackl. :) Dnes ma operaci prave pulky obliceje, zitra by ho meli pravdepodobne probudit. Jinak jak uz psal Psena, vlitla mu tam v noci kocka ztrhl to do prava, kolo se svezlo po krajnici, auto vlylitlo zpet do leva a podle brzdne cary to ztrhl zpet do prava a tam uz to jen prohucel prikopem, prava strana do stromu, preklopilo se to na strechu a levej bok a vetev primackla kapotu a tim i jeho. Museli to cely rozstrihavat aby ho dostali ven. Nastesti kamos kterej sedel vzadu si pred cestou udelal srandu, sedl si doprostred a uvazal se levym i pravym gurtem aby mel 4 bodaky. Pak brachy zachranil tim ze mu odrizl pas kterej ho skrtil no a pak upadl do bezvedomi. Doufam ze bude vse ok a zadne nasledky. Jen co bude na nohach tak ho vas napad urcite moc potesi :) Diky diky vsem!

to je super zprava, uz bude OK, je mladej, a dostane se z toho...
Odpovědět