Já sice Jawaka neznal,jsem tady pár dnů,ale držím palce.Já dělal kotrmelce před 14 dny a není to žádný krásný zážitek.Jsem rád,že se mi nic nestalo,ale Jawaka mi je lito.To nepřeji nikomu.
Pročítám si texty,ale nic nového o Jawákovi nevidím.No ze začátku jde uzdravování pomaleji,ale pak to nabere obrátky.Umím si představit jak bude řádit a shánět se po novém miláčkovi a věřím,že to nebude dlouho trvat.Takže Niki - udělej už mu místo v garáži,protože ho brzo budeš mít doma a bude tě komandovat !Vždy můžeš dostat co chceš,ale záleží jak moc to chceš? Věřím,že bráchu chceš mít doma brzo a určitě to dlouho trvat nebude a bude se prohánět po silnicích jako tajfun!
Taky Jardu znám jenom přes web, možná z nějakýho srazu, ale to neva. Držím palce, a? je brzo v pohodě, a? může chodit, jezdit a skákat přes kaluže. A taky bych jel protočit písty pod jeho okny.
brabus píše:Pročítám si texty,ale nic nového o Jawákovi nevidím.No ze začátku jde uzdravování pomaleji,ale pak to nabere obrátky.Umím si představit jak bude řádit a shánět se po novém miláčkovi a věřím,že to nebude dlouho trvat.Takže Niki - udělej už mu místo v garáži,protože ho brzo budeš mít doma a bude tě komandovat !Vždy můžeš dostat co chceš,ale záleží jak moc to chceš? Věřím,že bráchu chceš mít doma brzo a určitě to dlouho trvat nebude a bude se prohánět po silnicích jako tajfun!
doufam, ze uz ne jako tajfun .....
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Tywe hustý, tak tuto diskuzi jsem přehlídl...Jarda a jeho auto na hadry? To není nic dobrého Je celkem paradoxem, že pár dní poté, co jsem otoczil báwo na střechu (po boczním nárazu na strom..) mi Jawak, aczkoliw ho neznám, psal o tempomat z mýho wraku.. Snad mi brzy zase něco napísche.
Mno a já ten náraz měl v cca schedesátce.. a jak to dopadlo? To už tu ale bylo...
Je probranej, oci otevreny, snazi se komunikovat, pokousi se uz sam pit. Prava ruka v pohode, kvuli narazu leva zatim nepohybliva. Jeho mozek pracuje zatim, ale je pri smyslech jen napul. Doktori uz nic nezmuzou, musi se z toho ted dostat svou silou a s nasi pomoci. Pri narazu a prijezdem sanitky mel malo kysliku, tim padem je nejaka cast mozku trochu napadena a nemluvi. Doufejme, ze zacne uz brzy mluvit. Na srazech ho uz asi neuvidite, aspon tenhle a mozna i pristi rok. Bude mit zastupitelku
Pyron píše:Tywe hustý, tak tuto diskuzi jsem přehlídl...Jarda a jeho auto na hadry? To není nic dobrého Je celkem paradoxem, že pár dní poté, co jsem otoczil báwo na střechu (po boczním nárazu na strom..) mi Jawak, aczkoliw ho neznám, psal o tempomat z mýho wraku.. Snad mi brzy zase něco napísche. Mno a já ten náraz měl v cca schedesátce.. a jak to dopadlo? To už tu ale bylo...
Jo u tebe ten strom skoncil ale nastesti jinde. Nase auto je na odpis.
Nikita píše:Je probranej, oci otevreny, snazi se komunikovat, pokousi se uz sam pit. Prava ruka v pohode, kvuli narazu leva zatim nepohybliva. Jeho mozek pracuje zatim, ale je pri smyslech jen napul. Doktori uz nic nezmuzou, musi se z toho ted dostat svou silou a s nasi pomoci. Pri narazu a prijezdem sanitky mel malo kysliku, tim padem je nejaka cast mozku trochu napadena a nemluvi. Doufejme, ze zacne uz brzy mluvit. Na srazech ho uz asi neuvidite, aspon tenhle a mozna i pristi rok. Bude mit zastupitelku
Niky díky za zprávy, doufám a pěvně věřím, že to dopadne všechno dobře, když už se Jarda probouzí. Je nás tu na něj tolik, tak to sakra ani jinak dopadnout nemůže. Chvíli ho budeš zastupovat na srazech ty a až bude ok, vyrazíme to všichni někam oslavit, hm?
Nikito, diky za zpravu.Neni to zrovna uspokojujici stav, ale dekujme za nej....Jarda je bedna, i kdyz par tisic bunek odumrelo, jeste mu jich tam hromada zbyva. Bude to dobry, od zacatku to vim.
byl bych pro lukke ... udelame nejakou akciccku ??? prijedeme jardoj zatroubit ... jarda se z toho vylize .. no a na srazech ho doufam uvidime co nejdriv !!! je to nas kluk hlavne ho moc pozdravuj ...
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET