Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Podpora Jardy(Jawaka)

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Tomik007
Kontaktovat uživatele:

#81 Příspěvek od Tomik007 »

Zave_M50 píše:
Tomik007 píše:Lepsi je ztratit v zivote vterinu nez ve vterine zivot...timhle by se melo ridit hoooodne ridicu...

moc pekne receno.... To by si melo vzit do hlavy celkem dost lidi.. :(

Mam pocit ze to tu nekdo mel v podpisu...takze to neni z me hlavy ale nicmene to sedi...ale bohuzel se tim ti ridici neridi...
svob

#82 Příspěvek od svob »

čtu to taky až teď... :(

DRŽÍM PĚSTI !!!!
DC Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#83 Příspěvek od DC Výkonná rada »

drž se Jardo :!:

budeš zase fit 8)
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
marwal
Kontaktovat uživatele:

#84 Příspěvek od marwal »

určite bude dobry. naštesti se nestalo nic tem ostatnim. taky je super že byli pripasany.
brabus

#85 Příspěvek od brabus »

Já sice Jawaka neznal,jsem tady pár dnů,ale držím palce.Já dělal kotrmelce před 14 dny a není to žádný krásný zážitek.Jsem rád,že se mi nic nestalo,ale Jawaka mi je lito.To nepřeji nikomu.
martinm3
Kontaktovat uživatele:

#86 Příspěvek od martinm3 »

Jardo sice tě neznám osobně, ale to neva Držím PALCE!!!!!!! At si co nejdřív FIT!!!
brabus

#87 Příspěvek od brabus »

Pročítám si texty,ale nic nového o Jawákovi nevidím.No ze začátku jde uzdravování pomaleji,ale pak to nabere obrátky.Umím si představit jak bude řádit a shánět se po novém miláčkovi a věřím,že to nebude dlouho trvat.Takže Niki - udělej už mu místo v garáži,protože ho brzo budeš mít doma a bude tě komandovat :lol: !Vždy můžeš dostat co chceš,ale záleží jak moc to chceš? Věřím,že bráchu chceš mít doma brzo a určitě to dlouho trvat nebude a bude se prohánět po silnicích jako tajfun!
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#88 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Taky Jardu znám jenom přes web, možná z nějakýho srazu, ale to neva. Držím palce, a? je brzo v pohodě, a? může chodit, jezdit a skákat přes kaluže. A taky bych jel protočit písty pod jeho okny. :)
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#89 Příspěvek od patras Čestný člen »

brabus píše:Pročítám si texty,ale nic nového o Jawákovi nevidím.No ze začátku jde uzdravování pomaleji,ale pak to nabere obrátky.Umím si představit jak bude řádit a shánět se po novém miláčkovi a věřím,že to nebude dlouho trvat.Takže Niki - udělej už mu místo v garáži,protože ho brzo budeš mít doma a bude tě komandovat :lol: !Vždy můžeš dostat co chceš,ale záleží jak moc to chceš? Věřím,že bráchu chceš mít doma brzo a určitě to dlouho trvat nebude a bude se prohánět po silnicích jako tajfun!

doufam, ze uz ne jako tajfun .....
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#90 Příspěvek od patras Čestný člen »

2nikita or ¨zave .... neco novyho o jardovi ???
cabadaj

#91 Příspěvek od cabadaj »

Zrovna jsem se vrátil z dovolené , takže sice opožděně ale přece jenom .
JARDO ZABOJUJ AT SEŠ BRZO ZPÁTKY
Zave
Kontaktovat uživatele:

#92 Příspěvek od Zave »

patras píše:2nikita or ¨zave .... neco novyho o jardovi ???

Zatim ani moc ne... Musime vydrzet... :cry:
Pyron
Kontaktovat uživatele:

#93 Příspěvek od Pyron »

Tywe hustý, tak tuto diskuzi jsem přehlídl...Jarda a jeho auto na hadry? To není nic dobrého :cry: Je celkem paradoxem, že pár dní poté, co jsem otoczil báwo na střechu (po boczním nárazu na strom..) mi Jawak, aczkoliw ho neznám, psal o tempomat z mýho wraku.. Snad mi brzy zase něco napísche.
Mno a já ten náraz měl v cca schedesátce.. a jak to dopadlo? To už tu ale bylo...
Přílohy
odtah.jpg
odtah.jpg (165.71 KiB) Zobrazeno 715 x
Slavisimo
Kontaktovat uživatele:

#94 Příspěvek od Slavisimo »

pyron: taky docela husty
Pyron
Kontaktovat uživatele:

#95 Příspěvek od Pyron »

Jo, mě to vyschlo na 100k, ale zdrawý tím newywážísch....
Jak je na tom Jawak? Bylo by dobré mít tady informátora... :?
Nikita
Kontaktovat uživatele:

#96 Příspěvek od Nikita »

Je probranej, oci otevreny, snazi se komunikovat, pokousi se uz sam pit. Prava ruka v pohode, kvuli narazu leva zatim nepohybliva. Jeho mozek pracuje zatim, ale je pri smyslech jen napul. Doktori uz nic nezmuzou, musi se z toho ted dostat svou silou a s nasi pomoci. Pri narazu a prijezdem sanitky mel malo kysliku, tim padem je nejaka cast mozku trochu napadena a nemluvi. Doufejme, ze zacne uz brzy mluvit. Na srazech ho uz asi neuvidite, aspon tenhle a mozna i pristi rok. Bude mit zastupitelku :wink:
Nikita
Kontaktovat uživatele:

#97 Příspěvek od Nikita »

Pyron píše:Tywe hustý, tak tuto diskuzi jsem přehlídl...Jarda a jeho auto na hadry? To není nic dobrého :cry: Je celkem paradoxem, že pár dní poté, co jsem otoczil báwo na střechu (po boczním nárazu na strom..) mi Jawak, aczkoliw ho neznám, psal o tempomat z mýho wraku.. Snad mi brzy zase něco napísche.
Mno a já ten náraz měl v cca schedesátce.. a jak to dopadlo? To už tu ale bylo...

Jo u tebe ten strom skoncil ale nastesti jinde. Nase auto je na odpis.
Lukke

#98 Příspěvek od Lukke »

Nikita píše:Je probranej, oci otevreny, snazi se komunikovat, pokousi se uz sam pit. Prava ruka v pohode, kvuli narazu leva zatim nepohybliva. Jeho mozek pracuje zatim, ale je pri smyslech jen napul. Doktori uz nic nezmuzou, musi se z toho ted dostat svou silou a s nasi pomoci. Pri narazu a prijezdem sanitky mel malo kysliku, tim padem je nejaka cast mozku trochu napadena a nemluvi. Doufejme, ze zacne uz brzy mluvit. Na srazech ho uz asi neuvidite, aspon tenhle a mozna i pristi rok. Bude mit zastupitelku :wink:

Niky díky za zprávy, doufám a pěvně věřím, že to dopadne všechno dobře, když už se Jarda probouzí. Je nás tu na něj tolik, tak to sakra ani jinak dopadnout nemůže. Chvíli ho budeš zastupovat na srazech ty a až bude ok, vyrazíme to všichni někam oslavit, hm? :-)
psena
Kontaktovat uživatele:

#99 Příspěvek od psena »

Nikito, diky za zpravu.Neni to zrovna uspokojujici stav, ale dekujme za nej....Jarda je bedna, i kdyz par tisic bunek odumrelo, jeste mu jich tam hromada zbyva. :) Bude to dobry, od zacatku to vim.
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#100 Příspěvek od patras Čestný člen »

byl bych pro lukke ... udelame nejakou akciccku ??? prijedeme jardoj zatroubit ... jarda se z toho vylize .. no a na srazech ho doufam uvidime co nejdriv !!! je to nas kluk :D hlavne ho moc pozdravuj ...
Odpovědět