Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Prima stranka o tuzingu na BMW. SUPER
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Drsný
hlavne ty předělaný Civiky 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
No, někteří "lidé" si fakt nezaslouží mít BMW.. Ty Hondy jsou boží, stejně jako ty M5 na E36.
Nejsmutnější foto je s těmi shořelými autíčky.
Přesto pár zajímavých kousků jsem tam našel, jsou na kraji mojí únosnosti. Těžko říct, kde je ta vaše, ale tohle bych přežil:

Přesto pár zajímavých kousků jsem tam našel, jsou na kraji mojí únosnosti. Těžko říct, kde je ta vaše, ale tohle bych přežil:
- Přílohy
-
- BMW.jpg (36.43 KiB) Zobrazeno 1832 x
jj, to sem sem daval minimalne pred dvouma rokama,
taky sem to chtel delat na cesky podminky ale nemam na to cas a chut, a hlavne by to chtelo vic dopisovatelu.
Jinak nejsem proti zadnymu stylingu, na aute mne predne zajimaj jizdni vlastnosti a proto jsem proti jakymukoliv zhorsovani. Coz tohle bezpochyby je. Navic ten clovek taky neni proti zadnymu stylingu, staci se podivat na jeho auto. (dotretice znam ho z bimmer.org, je to pohodar
taky sem to chtel delat na cesky podminky ale nemam na to cas a chut, a hlavne by to chtelo vic dopisovatelu.
Jinak nejsem proti zadnymu stylingu, na aute mne predne zajimaj jizdni vlastnosti a proto jsem proti jakymukoliv zhorsovani. Coz tohle bezpochyby je. Navic ten clovek taky neni proti zadnymu stylingu, staci se podivat na jeho auto. (dotretice znam ho z bimmer.org, je to pohodar

-
- Kontaktovat uživatele:
Fatal Design píše:Pěkná pagesa, ale musím s některými výroky autora nesoulasit. Některé auta vypadají dobře (spíše doplňky jako zadní lampy) a autor to kritizuje. Co je moc, to je moc, ale zrovna ty lampy mi nepřijdou nijak hrozné ...
Chudáci lidi s Mazdou 6, nebo Hondou Accord ... ti by tam byli všichni
no nevim, mne pride stejne debilni dat si na bmw zadni lampy z lexuse jako kdyz si nejakej buran na stodvacitku nalepi dopredu znak bmw a vy tu na nej hulakate jak kurvi jmeno znacky.
-
- Kontaktovat uživatele:
darmon píše:Fatal Design píše:Pěkná pagesa, ale musím s některými výroky autora nesoulasit. Některé auta vypadají dobře (spíše doplňky jako zadní lampy) a autor to kritizuje. Co je moc, to je moc, ale zrovna ty lampy mi nepřijdou nijak hrozné ...
no nevim, mne pride stejne debilni dat si na bmw zadni lampy z lexuse jako kdyz si nejakej buran na stodvacitku nalepi dopredu znak bmw a vy tu na nej hulakate jak kurvi jmeno znacky.
No, já taky nemyslel ty Lexusácké, ale ty "klasické tuningové" BMW.

darmon píše:Fatal Design píše:Pěkná pagesa, ale musím s některými výroky autora nesoulasit. Některé auta vypadají dobře (spíše doplňky jako zadní lampy) a autor to kritizuje. Co je moc, to je moc, ale zrovna ty lampy mi nepřijdou nijak hrozné ...
Ona skodovka lepila na stodvacitku znak bmw?
N54 PWR
Fatal Design píše:darmon píše:Fatal Design píše:Pěkná pagesa, ale musím s některými výroky autora nesoulasit. Některé auta vypadají dobře (spíše doplňky jako zadní lampy) a autor to kritizuje. Co je moc, to je moc, ale zrovna ty lampy mi nepřijdou nijak hrozné ...
no to sem myslel, tohle jsou lampy co jsou podobny tem co rve lexus na 300radu, kulaty svetla v grupe, kdo si tohle da na bawko tak panbu s nim

darmon píše:Fatal Design píše:darmon píše:[quote="Fatal Design"]Pěkná pagesa, ale musím s některými výroky autora nesoulasit. Některé auta vypadají dobře (spíše doplňky jako zadní lampy) a autor to kritizuje. Co je moc, to je moc, ale zrovna ty lampy mi nepřijdou nijak hrozné ...
no to sem myslel, tohle jsou lampy co jsou podobny tem co rve lexus na 300radu, kulaty svetla v grupe, kdo si tohle da na bawko tak panbu s nim

A novej compact ma asi co?

N54 PWR
-
- Kontaktovat uživatele: