Když už tu byl Japan tak co Ital? Já se zase denně v práci hádám s kolegou ALFA vs BMW!! Tak piste svoje zkušenosti a názory Pro obraz má 156 1,9 JTD Dík
byl jsem do nedavna majitelem bmw524td .r.v91 plna vybava včetně kuže z m5 po prodji jsem dlouho rozhodoval co koupit zhodou okolnosti jsm uz uz kupoval alfu 156 2l r.v99 sliptrym /razeni na volante jako ve f1/ale tesne pred tim jsem sedl do bmw523i r.v.96 koupene v c.r. 18elektrony vzadu255/40 ve predu225/40 a bylo rozhodlo proste bmw je bmw staci se svezt a je rozhodlo
Anonymous píše:byl jsem do nedavna majitelem bmw524td .r.v91 plna vybava včetně kuže z m5 po prodji jsem dlouho rozhodoval co koupit zhodou okolnosti jsm uz uz kupoval alfu 156 2l r.v99 sliptrym /razeni na volante jako ve f1/ale tesne pred tim jsem sedl do bmw523i r.v.96 koupene v c.r. 18elektrony vzadu255/40 ve predu225/40 a bylo rozhodlo proste bmw je bmw staci se svezt a je rozhodlo
Co furt maji vsichni s tim razenim na volantu ala F1?? Vzdyt to je uplna picovina a jde to udelat vpodstate na kazdeho autamata, ktery dovoluje radit zvlast rychlosti za par kacek.....
hmm nejak tak a mimo to kdyz to neni sekvence bmw jako smg...tak to je na prd protoze to ma dlouhe prodlevy nebo to pro zmenu moc buzeruje.....konkretne ve 156 to nejsou prodlevy ale diry stejne jako ve starsim pasikovi VW.
jinac alfy jezdej vyborne akorat hrabou na spatny strane a maj razeni jak renault a divnou palubku. na me to nejni.
gamers píše:tak jeste ta alfa nak jse mi nedari dat foto proste jeto alfa a ne bmw
Kde jsi ji mel kupovat? Mam uplne stejnou http://www.beta-travel.cz/martyn156/ koupil jsem ji asi pred peti mesici v Holesovicich a minuly tyden mi na ni odeslo turbo...
myslim ze za vse mluvi lonskej spolecnej sraz BMW a ALFA Romeo ...... alfy se proste nechytali .... jinak ja proti nim nic nemam, jsou to krasny a zajimavy auta, az na tu spolehlivost
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
gamers píše:tak jeste ta alfa nak jse mi nedari dat foto proste jeto alfa a ne bmw
Kde jsi ji mel kupovat? Mam uplne stejnou http://www.beta-travel.cz/martyn156/ koupil jsem ji asi pred peti mesici v Holesovicich a minuly tyden mi na ni odeslo turbo...
Jen pro zajimavost - v kterym bazaru? (jestli teda v bazaru)?