Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

pátek 13tého

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Anonymous

#41 Příspěvek od Anonymous »

alp píše:covece ja si spis myslim ze se nekdo chtel projet ...
... spis zkus dat inzerat do annonce ze koupis takovyhle nejaky auto a treba se ti nekdo ozve ... ja to takhle pred lety udelal a ozvali se mi z jednoho dobre znameho a hodne propiraneho bazace ... volove si ani nedali praci odstranit vylozene do oci bijici upravy ...

ze by áčka??? :roll:

no kazdopadne nad tim budu přemyslet celej vikend..
skautik Čestný člen
Čestný člen

#42 Příspěvek od skautik Čestný člen »

Lukke píše:
skautik píše:proste si nekdo myslel, ze to krade karu z francie, ja bych v tom nic moc nevidel. kazdopadne si myslim, ze se najde

Proč zrovna z Francie? 8O

mensi riziko, kazdej se kouka po zlutejch znackach pritom uz tam jsou nejake ceske, krom toho taky se pocita s tim, ze majitel odjede z5 domu a hodi na to bobka. policajti tez

aspon to si myslim, muze to byt samo uplne jinak
Dande

#43 Příspěvek od Dande »

Cece te lituju ale hlavu vzhuru snad nasetris na novy v co nejblissi dobe nebo jeste v lepsim pripade ti ho najdou nebo najdes.Hlavne to prekousnout i kdyz jak rikas takej krasavec a v dobrym stavu.No a ja mam taky ctvery klice.Tak drzim palce snad se ti dostane zpatky at muzes co nejdriv na nakej srazik a poznat urcite bezvadny kluky(a holky).
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

Moje auto bylo videno napred s nasi znackou jeste druhy den, pak asi tyden s nemeckou vzadu a zadnou vpredu a pak tu zadni vymenil za holandskou. To jen tak pro predstavu. Jestli s tim chce jezdit, jak to asi muze byt.
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#45 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Každopádně je mi tě líto :( asi by mě šlak trefil .... jinak fakt nevím,co tu řešíte počet klíčů??? dy? to je úplně debilní,dám ti všechny 3 nebo 4 a stejně pokud budu hajzl,nechám si udělat další se kterým ti to odvezu ! nemyslíte???? :? Já mám k emku jen 2 a nezblázním se,prostě jeden leží někde v šuplíku a němcovi se nechtěl hledat ,to? vše myslím....

PS. hlavně ti přeju at se najde !!!
DUDE

#46 Příspěvek od DUDE »

ja mam k autu bohuzel jen jeden klic, a az na to, ze ho nesmim ztratit, tak s tim taky ziju. Kamarad, kdyz jsem si nechaval v servisu auto proklepnout, tak mi zjistil, ze k autu bylo dokonce 5 klicu (nekdo nechaval pridelavat). Pres diagnostiku mi ponechal funkcni pro imobilizer jen ten jeden muj, a ty ostani deaktivoval. Takze jsem byl pomerne klidny ...
Zave
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od Zave »

DUDE píše:ja mam k autu bohuzel jen jeden klic, a az na to, ze ho nesmim ztratit, tak s tim taky ziju. Kamarad, kdyz jsem si nechaval v servisu auto proklepnout, tak mi zjistil, ze k autu bylo dokonce 5 klicu (nekdo nechaval pridelavat). Pres diagnostiku mi ponechal funkcni pro imobilizer jen ten jeden muj, a ty ostani deaktivoval. Takze jsem byl pomerne klidny ...

To ja mam taky jen jeden origo... Musim si nechat udelat navic, kdybych ho stratil tak bych sel asi skocit... Ale ja mam klasiku bez imobilizeru...
stealth
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od stealth »

Narcis: zkus ten inzerát, třeba se někdo chytí. Jinak ty klíče neřeš, já taky mám jen 2 a to notně ošuntělý, že ani nevypadaj jako origo. :)
George_D
Kontaktovat uživatele:

#49 Příspěvek od George_D »

Lidi jsou fakt svině :evil:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvek od patras Čestný člen »

jo jo ... snad se auto najde (jako to ukradeny subaru) ja nechavam v aute jen minimum benzinu, dotankuju vzdy kdyz nekam jedu, aby dotycnej musel co nejdriv k pumpe, tam jsou alespon kamery .... :)
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Lukke

#51 Příspěvek od Lukke »

Lidi jsou nechutný kurvy... :?
RedBaron
Kontaktovat uživatele:

#52 Příspěvek od RedBaron »

patras píše:jo jo ... snad se auto najde (jako to ukradeny subaru) ja nechavam v aute jen minimum benzinu, dotankuju vzdy kdyz nekam jedu, aby dotycnej musel co nejdriv k pumpe, tam jsou alespon kamery .... :)

patras: To myslíš vážně nebo ti už nezbejvá na benzín? :wink:
George_D
Kontaktovat uživatele:

#53 Příspěvek od George_D »

RedBaron píše:
patras píše:jo jo ... snad se auto najde (jako to ukradeny subaru) ja nechavam v aute jen minimum benzinu, dotankuju vzdy kdyz nekam jedu, aby dotycnej musel co nejdriv k pumpe, tam jsou alespon kamery .... :)

:lol: :lol: :lol: :lol:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
abdul

#54 Příspěvek od abdul »

taky musim vyjadrit uprimnou soustrast... nezazil sem to ale verim ze to musi byt neskutecna sleha... prvne k tem kameram: kamera vam auto nevrati, max zjistite kterou vypadovkou vyjelo z mesta... k tomu inzeratu: nepis nic ve smyslu ze jako ze nahodou koupis takovy auto... napis normalne: bylo mi ukradeno krasne auto( co za typ a barva), koupim zpet p.s. dam ti vis nez dostanes na vrakaci. dej to do anonce... na prani ti to hodi i do jine rubriky nez ukradena vozidla... hod to do prodej/ koupe nahradnich dilu a do rubriky kde se ty auta pali normalne...( asi rubrika do 150 nebo 200k preju hodne stesti at se ti vrati...
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#55 Příspěvek od patras Čestný člen »

RedBaron píše:

ne ... kdyz nekam jedu tak vezmu plnou a jedu .. :D :D na benzin nezbylo pres novej vejfal atd .. :D
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Bwambovak
Kontaktovat uživatele:

#56 Příspěvek od Bwambovak »

A co ten bezpecnostni system Sherlog? Kdyz to ctu tak snad nic lepsiho nebude ne?
Anonymous

#57 Příspěvek od Anonymous »

no nafty jsem tram mel taky malo, tak ctvrt nadrze, ani mozna ne... ale to je jedno...
bylo mi doporuceno abych si obvolal vrakace, ze shanim dily na opravu bouracky. moc by mi pomohlo pokud nekdo mate seznam vrakacu bmw nebo i jinejch. stacilo by mi snad praha a okolo, nebo praha a stredni cechy, proste cim vic tim lip...
za volani z prace nic nedam a treba budu mit stesti... :-)
diky moc..

jinak jsem to byl vcera zapit, poprve v zivote sem pil jenom vodku a poprve sem vypil asi 1,2 litru... byla to sila... a áni dneska nemam moc kocovinu.

jinak ten inzerat dam a dam oba, jak ze koupim zpatky kradeny a i ze kopim jako nove... uvedu rozdilny cisla - mam 2 a je to..

narcis
gejza

#58 Příspěvek od gejza »

Kup si anonci tam máš těch vrakáčů dost. A skoro všechny jsou v Praze nebo v okolí.A ten kámoš co ti ho dovez je to opravdu kámoš???? :idea:
xsun
Kontaktovat uživatele:

#59 Příspěvek od xsun »

fakt ti preju hafo stesti aby se ti auto vratilo .. taky mam bmw chvilu a nevim co bych delal kdyby mi ho hned vzali ... prave proto jsem tam minulej tejden daval medveda a lepsi alarm, ale kdyz si to vyhlidne nejakej profik tak tomu nejde nezabranit ...

pokud muzu vedet, pokud jsem to teda neprahlidl, co jsi tam mel za zabezpeceni?
Anonymous

#60 Příspěvek od Anonymous »

Tak si myslím, že tě neokradl jen kamarád, ale i hospodskej, protože ti určitě do vodky lil vodu. 1,2 litru by bylo na pěknou otravu.
Odpovědět