Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Podpora Jardy(Jawaka)

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Pyron
Kontaktovat uživatele:

#101 Příspěvek od Pyron »

Nikita píše:
Pyron píše:Tywe hustý, tak tuto diskuzi jsem přehlídl...Jarda a jeho auto na hadry? To není nic dobrého :cry: Je celkem paradoxem, že pár dní poté, co jsem otoczil báwo na střechu (po boczním nárazu na strom..) mi Jawak, aczkoliw ho neznám, psal o tempomat z mýho wraku.. Snad mi brzy zase něco napísche.
Mno a já ten náraz měl v cca schedesátce.. a jak to dopadlo? To už tu ale bylo...

Jo u tebe ten strom skoncil ale nastesti jinde. Nase auto je na odpis.

Moje bylo a je taky na odpis... Sehnal jsem jiný a už 9 měsíců probíhá retusch 8)
Nepříjemně jsi překwapila se stawem Jardy, doufal jsem že už je to dobrý.. :?
Zave
Kontaktovat uživatele:

#102 Příspěvek od Zave »

Nikita píše:Je probranej, oci otevreny, snazi se komunikovat, pokousi se uz sam pit. Prava ruka v pohode, kvuli narazu leva zatim nepohybliva. Jeho mozek pracuje zatim, ale je pri smyslech jen napul. Doktori uz nic nezmuzou, musi se z toho ted dostat svou silou a s nasi pomoci. Pri narazu a prijezdem sanitky mel malo kysliku, tim padem je nejaka cast mozku trochu napadena a nemluvi. Doufejme, ze zacne uz brzy mluvit. Na srazech ho uz asi neuvidite, aspon tenhle a mozna i pristi rok. Bude mit zastupitelku :wink:

Niki diky za zpravy...
Uz se tesim na Jardu!!
To s tou zastupitelkou to bude dobry... :wink: :D
Ale lepsi by bylo kdyby prijel vzdycky i Jarda se svou zastupitelkou... :wink:
mat730

#103 Příspěvek od mat730 »

no jawaka sice neznam stejne jako vetsinu z vas ale drzim palce :wink: cekal jsem ze se ten clovek probere za chvilku ale tohle bych nepral ani nejvetsimu nepriteli :cry: get it together man :bigups:
George_D
Kontaktovat uživatele:

#104 Příspěvek od George_D »

Tak přeju at už to ted jde jenom k lepšímu Nikito :wink: Jo a zastupce je ok :lol:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
Zave
Kontaktovat uživatele:

#105 Příspěvek od Zave »

Ted uz se to pujde rychleji... Z toho nejhorsiho je venku...
Uz se tesim na zastupitelku... :D :wink:
cabadaj

#106 Příspěvek od cabadaj »

Niki
obdivuju tě že to takhle zvládáš.Já mám tenhle klub rád ale jestli bych si na něj vzpoměl při takových starostech to teda nevím .

To all : nevím kde Jarda leží ale snad by ho potěšilo kdyby jsme mu zatroubili ve větším počtu . Co vy na to ?
Zave
Kontaktovat uživatele:

#107 Příspěvek od Zave »

Jarda lezi v urazovce u IBC centra...
Bwambovak
Kontaktovat uživatele:

#108 Příspěvek od Bwambovak »

A v jakym meste? Muzu prijet zatroubit Fabii nebo by ho to nas*alo? 8)
Zave
Kontaktovat uživatele:

#109 Příspěvek od Zave »

Bwambovak píše:A v jakym meste? Muzu prijet zatroubit Fabii nebo by ho to nas*alo? 8)

No prece v Brne.. :wink:
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#110 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Nikita píše:Je probranej, oci otevreny, snazi se komunikovat, pokousi se uz sam pit. Prava ruka v pohode, kvuli narazu leva zatim nepohybliva. Jeho mozek pracuje zatim, ale je pri smyslech jen napul. Doktori uz nic nezmuzou, musi se z toho ted dostat svou silou a s nasi pomoci. Pri narazu a prijezdem sanitky mel malo kysliku, tim padem je nejaka cast mozku trochu napadena a nemluvi. Doufejme, ze zacne uz brzy mluvit. Na srazech ho uz asi neuvidite, aspon tenhle a mozna i pristi rok. Bude mit zastupitelku :wink:

Lidskej mozek je nastesti zazracna vec a tak se da doufat ze se veskery funkce obnovej. Preju hodne stesti a silu. Dik za zpravu.
Zave
Kontaktovat uživatele:

#111 Příspěvek od Zave »

LOPOLO píše:

Lidskej mozek je nastesti zazracna vec a tak se da doufat ze se veskery funkce obnovej. Preju hodne stesti a silu. Dik za zpravu.

jo jo... vsechno bude zase vpoho... :wink:
Pavel H

#112 Příspěvek od Pavel H »

Take dekuji za zpravu a moc ho od nas vsech pozdravuj.
hertz1

#113 Příspěvek od hertz1 »

Ahoj, byl jsem na dovolené a tohle jsem objevil až dnes. Jsem rád, že už je na tom Jarda líp a doufám, že to všechno nakonec zvládne. Během pár dní odjíždím na školení, takže se do Brna nedostanu, ale doufám, že mu zatroubíte i za mě. Držím palce Jawaku, i tobě Niki.
Pyron
Kontaktovat uživatele:

#114 Příspěvek od Pyron »

Tak co je nowého??? Nejsem jistě jediný zwědawec....
Stan

#115 Příspěvek od Stan »

V pátek někdo rozstřelil trojku u Lerku, holku jsme taky nemohli vytáhnout, tak doufám, že takhle nezmizí všechny báwa, s kým bych pak závodil? :(
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#116 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Taky díky za zprávu a držím palce, aby se rychle uzdravil. Pozdravuji též. Mějte se a držte se.
Zave
Kontaktovat uživatele:

#117 Příspěvek od Zave »

uz je to lepsi... :wink:
Vcera mi volala Nikita a ze uz se to lepsi...
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu

#118 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

První pozitivní informace dnes.
Zave
Kontaktovat uživatele:

#119 Příspěvek od Zave »

Vsak jak se tu na foru Nikita objevi tak poda info... Chci at ty informace pro vas sou z prvni ruky od Nikity a ne co vim ja... Sorry...
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#120 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Zave_M50 píše:uz je to lepsi... :wink:
Vcera mi volala Nikita a ze uz se to lepsi...

Tak to je super !!!
Odpovědět