Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Hlinka umrel pri dopravni nehode
-
- Kontaktovat uživatele:
Lukke píše:Když jede náklad do Švýcarska, na hranicích tě auto naloží na vlak a jede se...
Tak tohle urcite neni pravidlo.... slysim to prvne, jedina vec co je jista ze ve Svycarsky jsou tak nehorazne drahe poplatky, ze se to tim vlakem asi vyplati, i kdyz o nikom kdo tak jezdi nevim.... Navic, proc asi krachlo ROLLO? Dostali od statu milionove dotace, ale stejne se neuzivili, je to proste moc drahe a pri dnesnim pretlaku dopravcu si to muze malokdo dovolit.
jo kdekoliv v evrope, kazdej mesic jezdim sluzebne na tri dny do hannoveru a od drazdan az do mista cile je kamionova doprava asi trikrat hustejsi nez na dalnici u nas. Ve svycarech to tak funguje protoze z toho zaprvy hrozne rejzujou. Zadruhy ridicum se to vyplati, protoze tam je nafta drazsi nez benzin (coz doufam bude i brzo tady). U prepravy jde predevsim o cas. Proto nikdy vlaky kamiony nevytlaci, viz rolo ktery bude zruseny.Lukke píše:No ono všude ve světě se pro dopravu zboží využívá železnice. Jen v našem státě to jaksi nějak nefunguje. Viděli jste v nějaké západní zemi tolik kamionů jako u nás?
Ale co, proc vinit kamiony kvuli nakymu splasklymu curakovi hlinkovi.
darmon píše:jo kdekoliv v evrope, kazdej mesic jezdim sluzebne na tri dny do hannoveru a od drazdan az do mista cile je kamionova doprava asi trikrat hustejsi nez na dalnici u nas. Ve svycarech to tak funguje protoze z toho zaprvy hrozne rejzujou. Zadruhy ridicum se to vyplati, protoze tam je nafta drazsi nez benzin (coz doufam bude i brzo tady). U prepravy jde predevsim o cas. Proto nikdy vlaky kamiony nevytlaci, viz rolo ktery bude zruseny.Lukke píše:No ono všude ve světě se pro dopravu zboží využívá železnice. Jen v našem státě to jaksi nějak nefunguje. Viděli jste v nějaké západní zemi tolik kamionů jako u nás?
Ale co, proc vinit kamiony kvuli nakymu splasklymu curakovi hlinkovi.
to darmon : Nejsi tak náhodou nějakej jeblej? Já jen že děláš závěry

bulshit, hoji se na cizim a ze obcas nekdo jezdi prelozenej. u nas jsou dojebany i silnice kde projede jeden kamion mesicne protoze zabloudil, a ty jsou dojebany nejvic, ze by byla rozmrdla d1 kde je nejvetsi kamionovej provoz, to se rict neda.alp píše:no ja jsem teda parkrat v nemecku taky byl. Sice tam nejezdim pravidelne, ale rozhodne mi neprijde ze by tam meli dalnice tak zdemolovany jako u nas. Ani silnice tam nemaji tak v hroznym stavu. Pricemz u nas sprava silnic a dalnic operuje tim, ze jednak nema penize a na druhou stranu ze za spatny stav silnic muzou kamiony. Tak nevim.
-
- Kontaktovat uživatele:
skautik píše:treba v rakousku jsou silnice dojebany stejne jako u nas
Asi jak kde, co jsem byl v Rakousku... asi tak 300x, z toho posledni mesic 15x a z toho minulej tyden 3x tak rozdil v kvalite silnic je 100/0 pro Rakousko.
Nejen na silnicich 1.tridy ale predevsim v uplnych zastrcenych dirach poznas stav silnicniho hospodarstvi.Nejlip je na tom samozrejme Svajc.
Jinak je jasne ze kamiony silnice zatezuji, vyjizdeji koleje, ale jak rekl Darmon, ty diry na okreskach na svedomi kamiony nemaji.
psena píše:skautik píše:treba v rakousku jsou silnice dojebany stejne jako u nas
Asi jak kde, co jsem byl v Rakousku... asi tak 300x, z toho posledni mesic 15x a z toho minulej tyden 3x tak rozdil v kvalite silnic je 100/0 pro Rakousko.
Nejen na silnicich 1.tridy ale predevsim v uplnych zastrcenych dirach poznas stav silnicniho hospodarstvi.Nejlip je na tom samozrejme Svajc.
Jinak je jasne ze kamiony silnice zatezuji, vyjizdeji koleje, ale jak rekl Darmon, ty diry na okreskach na svedomi kamiony nemaji.
na tom ma hlavne hroznej podil jak se blbe u nas silnice staveli, D1 je typickej priklad, i kdyz je temer uz skoro cela nova. Bydlel jsem v baraku s clovekem co to delal pro STRABAG mosty a takovy blbosti, rikal ze nak proste udelaj naky podlozi, a pak se musi pomerne dlouho cekat nez se to usadi, proto to vypada jako kdyz se flakaj. Jsou sice technologie co to umi nejak urychlit ale protoze to plati stat , kterej na to nema, jede se touhle starou cestou. Rikal ze tak nejak se stavela D1, ale pak nakej papalas kdyz videl ze to je "skoro hotovy" at to otevrou a rychle dodelaj a proto to slo rychle do kundy. dtto skoro kdekoliv jinde.
psena píše:skautik píše:treba v rakousku jsou silnice dojebany stejne jako u nas
no tak to jsem se dostal asi nekam uplne dohajzlu, samo nemluvim o silnicich 1. tridy

darmon píše:rychta:
Ted jsem slysel, ze Skoda bude prodavat omezenou edici Superbu zevnitr natrenych hlinkou
Ha ha ha vsichni se hrozne smejeme, kemo trosku ucty by to chtelo...

N54 PWR
a je mi to totalne u prdele jestli delam ze sebe kokutka nebo ne. Kazdy rano kdyz vstanu tak doma hulim cigara piju kafe a delam si denni plan. Cumim u toho na telku, vetsinou reprizy snidane s novou a dobreho rana s ct. Kazdej den tam jsou dopravni informace, a kazdej den rikaj statistiku nehod z predchoziho dne. Kazdej den tam je urcity cislo smrtaku na silnici, nepamatuju si ze by tam kdy rekli ze se vcera nikdo nezabil. Cili strucne kazdej den umiraj naky lidi o kterejch se nebavime a ani je nezname. Nikdo za ne tady nezaklada temata protoze proste nejsou medialne znami. A nikdo z toho nijak nepanikari. Tak proc bych mel, protoze to byl nakej hlinka z nakyho hokeje ? jeho zivot ma pro mne stejnou vahu jako zivot soukromeho zemedelce Zdenka Materny ze Risut na Kladensku (existujici nahodne googlem nalezene jmeno). Proc bych mel projevovat uctu k nekomu koho jsem neznal a pro mne neudelal vubec nic a ja pro nej ? Takze jestli te pohorsuje cernej humor (kteryho litaj po svete tri prdele, na ruzny politiky, prezidenty, princeznu dianu, atd) tak te pohorsuje a zaloz si nadaci ktera proti tomu bude bojovat. Ale tezko mi upres vlastni nazor na vec. Muzes si myslet ze jsem kokot a to samy si za tvy vystoupeni muzu myslet ja. Leda ze by to byl tvuj pribuznej. Nikde tady nevidim "truchlime za hlinku" urazky zakazany.Lukas H. píše:darmon píše:rychta:
Ted jsem slysel, ze Skoda bude prodavat omezenou edici Superbu zevnitr natrenych hlinkou
Ha ha ha vsichni se hrozne smejeme, kemo trosku ucty by to chtelo...Neznamena ze kdyz nejakej kokot vymysli takovou picovinu tak se ji vsichni budou smat... Delas tady tim ze sebe zbytecne uplnyho kokutka...
PS: rika se kamo a ne kemo, chovej se jako cech

darmon píše:a je mi to totalne u prdele jestli delam ze sebe kokutka nebo ne. Kazdy rano kdyz vstanu tak doma hulim cigara piju kafe a delam si denni plan. Cumim u toho na telku, vetsinou reprizy snidane s novou a dobreho rana s ct. Kazdej den tam jsou dopravni informace, a kazdej den rikaj statistiku nehod z predchoziho dne. Kazdej den tam je urcity cislo smrtaku na silnici, nepamatuju si ze by tam kdy rekli ze se vcera nikdo nezabil. Cili strucne kazdej den umiraj naky lidi o kterejch se nebavime a ani je nezname. Nikdo za ne tady nezaklada temata protoze proste nejsou medialne znami. A nikdo z toho nijak nepanikari. Tak proc bych mel, protoze to byl nakej hlinka z nakyho hokeje ? jeho zivot ma pro mne stejnou vahu jako zivot soukromeho zemedelce Zdenka Materny ze Risut na Kladensku (existujici nahodne googlem nalezene jmeno). Proc bych mel projevovat uctu k nekomu koho jsem neznal a pro mne neudelal vubec nic a ja pro nej ? Takze jestli te pohorsuje cernej humor (kteryho litaj po svete tri prdele, na ruzny politiky, prezidenty, princeznu dianu, atd) tak te pohorsuje a zaloz si nadaci ktera proti tomu bude bojovat. Ale tezko mi upres vlastni nazor na vec. Muzes si myslet ze jsem kokot a to samy si za tvy vystoupeni muzu myslet ja. Leda ze by to byl tvuj pribuznej. Nikde tady nevidim "truchlime za hlinku" urazky zakazany.
PS: rika se kamo a ne kemo, chovej se jako cech
Aha tak ty ho vlastne vubec neznas a je to podle tebe curak...

N54 PWR
ne neznam, ty jsi se s nim znal ? byl to tvuj kamarad a urazi te ze muj ne
a mam na nej jinej nazor ?
pro mne hokej a jeho uspechy na svetovy scene pro ceskej narod nic neznamenaj, nic mi neprinesly. navic hokej jako takovej je mi celkem ukradenej protoze mne kolektivni sporty z principu nebavi. Takze pro mne neudelal vubec nic. Navic nikde nezpochybnuju ze byl ve svy praci dobrej. Vis co, soused myho otce je docela dobrej ortoped, kterej ma v tyhle zemi a nejen v ni hodne slusny jmeno, ale jako soused a clovek je to curak. A nevidim duvod proc bys ty mel rozhodovat o tom z ceho si delat prdel a z ceho ne. A co slusnost je a co neni. Nejaka premisa "o mrtvych jen dobre" stejne neplati a nikdo ji nedodrzuje. Takze se dal chovej jako cech a mysli si ze se jako cech nechovam, protoze netruchlim
kvuli smrti hokejovyho trenera protoze na rozdil od tebe nejsem hokejovej fanousek.
a mam na nej jinej nazor ?
pro mne hokej a jeho uspechy na svetovy scene pro ceskej narod nic neznamenaj, nic mi neprinesly. navic hokej jako takovej je mi celkem ukradenej protoze mne kolektivni sporty z principu nebavi. Takze pro mne neudelal vubec nic. Navic nikde nezpochybnuju ze byl ve svy praci dobrej. Vis co, soused myho otce je docela dobrej ortoped, kterej ma v tyhle zemi a nejen v ni hodne slusny jmeno, ale jako soused a clovek je to curak. A nevidim duvod proc bys ty mel rozhodovat o tom z ceho si delat prdel a z ceho ne. A co slusnost je a co neni. Nejaka premisa "o mrtvych jen dobre" stejne neplati a nikdo ji nedodrzuje. Takze se dal chovej jako cech a mysli si ze se jako cech nechovam, protoze netruchlim
kvuli smrti hokejovyho trenera protoze na rozdil od tebe nejsem hokejovej fanousek.
-
- Kontaktovat uživatele:
At chces ci nechces, Hlinka a jeho zlati hosi udelali pro CR skutecne hodne.Jen to nekterym lidem moc nedochazi. Vis propagace Ceske republiky ve svete je zadana , nepostradatelna a temer nezaplatitelna.
To je to co se Hlinkovi povedlo a i lide kteri na hokej totalne kaslou, citili pocit hrdosti ze patri k tem chlapum na lede.To je druhe plus, zvednuti sebevedomi naroda, chtel bych videt jak by se prakticky dalo tak masove zvysit sebevedomi nez prave takto?
Take je potreba si uvedomit vyznam politicky, ekonomicky atd.
Kdo rika ze Hlinka pro nej neudelal nic, se plete.....
To je to co se Hlinkovi povedlo a i lide kteri na hokej totalne kaslou, citili pocit hrdosti ze patri k tem chlapum na lede.To je druhe plus, zvednuti sebevedomi naroda, chtel bych videt jak by se prakticky dalo tak masove zvysit sebevedomi nez prave takto?
Take je potreba si uvedomit vyznam politicky, ekonomicky atd.
Kdo rika ze Hlinka pro nej neudelal nic, se plete.....
imho hokejovej svet je hrozne malej.Je to jen propagace pred par statama co se o hokej zajimaj. Asi jsem hrozne natvrdlej ale muzes mi ukazat jeden jedinej prinos politickej a ekonomickej na tom ze jsme parkrat vyhrali hokej ? Hokejovy uspechy mela republika pred hlinkou a bude je mit i po nem. Neverim ze to nastartovalo nejakej zajem o cr.
Ja se cejtim v dost nazorech bejt anarchistou. Kdyz jsem byl v nemecku kam jezdim skoro furt v dobe kdy bylo ms v hokeji, tak v jeden den nemci prohrali s nama hokej a zaroven s rumunama fotbal. Tou dobou tam byl i rumunskej kolega a nemci zertovali ze ho ted nebudou mit radi a nauctujou mu extra sazbu a tak. Takovy ty kecy mezi kolegama v praci. Ja jsem rikal ze doufam ze to nepostihne i mne kdyz jsme je vymlaskli v hokeji a bylo jim to uplne burt ze hokej nezerou.
Asi jsem natvrdlej ale nevim jakej ekonomickej a politickej vyznam ma pro republiku par vyher v hokeji. Lidi co na hokej kaslou tak tem je ukradeny ze patri k tem zlatejm hochum z nagana.
Masove zvednuti sebevedomi, s tim souhlasim, ale nevidim duvod proc z nej delat boha, jak uz jsem rikal, nezpochybnuju vubec jeho uspechy, ale nikdo nemuze zpochybnovat my pravo na nazor na jeho osobu.
Kuprikladu kdyz se rosekal reditel skodovky v aute, tak vsichni rvali jakej to byl previt, ze jel rychle a na testovacich znackach a tahali na nej spinu. Pritom i mimojine pod jeho vedenim se skodovka stala svetove konkurujici znackou a ekonomickej prinos pro republiku je jasnej.
Ja se cejtim v dost nazorech bejt anarchistou. Kdyz jsem byl v nemecku kam jezdim skoro furt v dobe kdy bylo ms v hokeji, tak v jeden den nemci prohrali s nama hokej a zaroven s rumunama fotbal. Tou dobou tam byl i rumunskej kolega a nemci zertovali ze ho ted nebudou mit radi a nauctujou mu extra sazbu a tak. Takovy ty kecy mezi kolegama v praci. Ja jsem rikal ze doufam ze to nepostihne i mne kdyz jsme je vymlaskli v hokeji a bylo jim to uplne burt ze hokej nezerou.
Asi jsem natvrdlej ale nevim jakej ekonomickej a politickej vyznam ma pro republiku par vyher v hokeji. Lidi co na hokej kaslou tak tem je ukradeny ze patri k tem zlatejm hochum z nagana.
Masove zvednuti sebevedomi, s tim souhlasim, ale nevidim duvod proc z nej delat boha, jak uz jsem rikal, nezpochybnuju vubec jeho uspechy, ale nikdo nemuze zpochybnovat my pravo na nazor na jeho osobu.
Kuprikladu kdyz se rosekal reditel skodovky v aute, tak vsichni rvali jakej to byl previt, ze jel rychle a na testovacich znackach a tahali na nej spinu. Pritom i mimojine pod jeho vedenim se skodovka stala svetove konkurujici znackou a ekonomickej prinos pro republiku je jasnej.
-

škoda hlinky,nic proti němu nemam ale kdyby mi zemrel nekdo blizsi sralo by me to vic.