Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Trápíte na počítači autíčka?Aneb Need for speed Underground2
To je pro deti.
V soucasnosti nejrealistictejsi sim vsech dob je toto: http://lfs.racesimcentral.com/
NFSU je jen pohadka.
A ano trapim auta na pocitaci dost,:-) live for speed je paradni v tom ze je to hlavne multiplayerova zalezitost. A super fyzika.
V soucasnosti nejrealistictejsi sim vsech dob je toto: http://lfs.racesimcentral.com/
NFSU je jen pohadka.
A ano trapim auta na pocitaci dost,:-) live for speed je paradni v tom ze je to hlavne multiplayerova zalezitost. A super fyzika.
-
- Klubové ID: 1036
- Kontaktovat uživatele:
Ale nenatuníš si tam vůbec nic.Bwambovak píše:To je pro deti.
NFSU je jen pohadka.
EA se taky u NFS neopírá o fyziku, ale o hratelnost a taky se vůbec netají tím, že NFS-U jako ostatně všechny NFS je arkádová hra, takže nevím proč srovnáváš NFS a LFS ...
Jinak máš pravdu, že LFS je SUPER !!
-
- Klubové ID: 1036
- Kontaktovat uživatele:
To jo, ale vše se dnes primárně vyvíjí pro PlayStation a až potom pro PCFenri píše:Video - coming november 2004 - listopad 2004patras píše:jojo uz jsem na to koukal a doufam, ze to nebude tak usity horkou jehlou jako jednicka .... ale pokud vim tak verze pro PC by mela vyjit tak na jare
Mělo to už být v září nebo v říjnu:(

-
- Klubové ID: 120
- Kontaktovat uživatele:
V listopadu má být jak PSX tak PC verze:-)Fatal Design píše:To jo, ale vše se dnes primárně vyvíjí pro PlayStation a až potom pro PCFenri píše:Video - coming november 2004 - listopad 2004patras píše:jojo uz jsem na to koukal a doufam, ze to nebude tak usity horkou jehlou jako jednicka .... ale pokud vim tak verze pro PC by mela vyjit tak na jare
Mělo to už být v září nebo v říjnu:(To najdeš i na stránce EA. Když to ale bude v listopadu, vůbec se nebudu zlobit
Btw neví někdo HW náročnost?
-
patras
- Čestný člen
- Klubové ID: 7
- Kontaktovat uživatele:
HW narocnost : velkaFenri píše:V listopadu má být jak PSX tak PC verze:-)Fatal Design píše:To jo, ale vše se dnes primárně vyvíjí pro PlayStation a až potom pro PCFenri píše: Video - coming november 2004 - listopad 2004
Mělo to už být v září nebo v říjnu:(To najdeš i na stránce EA. Když to ale bude v listopadu, vůbec se nebudu zlobit
Btw neví někdo HW náročnost?

BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
-
- Klubové ID: 120
- Kontaktovat uživatele:
Hmmm,asi budu muset aktualizovat PC:-) je už staršího data,ale jedničky mi na tom běhaly ok,bez problémů,tak nevim,abych pak nebyl nemile překvapen:-)patras píše:HW narocnost : velkaFenri píše:V listopadu má být jak PSX tak PC verze:-)Fatal Design píše: To jo, ale vše se dnes primárně vyvíjí pro PlayStation a až potom pro PCTo najdeš i na stránce EA. Když to ale bude v listopadu, vůbec se nebudu zlobit
Btw neví někdo HW náročnost?![]()
![]()
- Lion
- Klubové ID: 865
- Kontaktovat uživatele:

-
- Klubové ID: 1127
- Kontaktovat uživatele:
jednicky sem hral po netu ale bylo to na pi.. protoze ostatni hraci meli takovy lagy ze vidis jak se vedle tebe ty auta sekaj to si radsi dam trikrat single nez multiplayer.Fenri píše:Jo jedničky byly (a sou) good,ale teď v NFS konečně bude to,co mi těch (kolik vlastně?) asi 7..8let chybělo - otevřený silnice!! No těšim se moc:P
Jinak dvě otázky:
a) dou jedničky (už si nepamatuju) po multiplayeru?
b) pudou dvojky?
hral jsem a bez problemuSlávek píše:jednicky sem hral po netu ale bylo to na pi.. protoze ostatni hraci meli takovy lagy ze vidis jak se vedle tebe ty auta sekaj to si radsi dam trikrat single nez multiplayer.Fenri píše:Jo jedničky byly (a sou) good,ale teď v NFS konečně bude to,co mi těch (kolik vlastně?) asi 7..8let chybělo - otevřený silnice!! No těšim se moc:P
Jinak dvě otázky:
b) pudou dvojky?
-
- Klubové ID: 1127
- Kontaktovat uživatele:
to je mozny no ale me to prestalo bavit kdyz se ta auta takhle sekalaskautik píše:hral jsem a bez problemuSlávek píše:jednicky sem hral po netu ale bylo to na pi.. protoze ostatni hraci meli takovy lagy ze vidis jak se vedle tebe ty auta sekaj to si radsi dam trikrat single nez multiplayer.Fenri píše:Jo jedničky byly (a sou) good,ale teď v NFS konečně bude to,co mi těch (kolik vlastně?) asi 7..8let chybělo - otevřený silnice!! No těšim se moc:P
Jinak dvě otázky:
b) pudou dvojky?
- Lion
- Klubové ID: 865
- Kontaktovat uživatele:
Tou linkou co píšeš to nebylo, bohatě by ti na hraní stačila aj linka 56 ba aj míň...Problém spíš byl v pingu tzn.rychlost odezvy odeslaného signálu na daný server a zpět.Některé servery mají dobrej ping některé horší...Rovněš záleží na tvým providerovi jak kvalitní ping ti v tvým připojení poskytuje...Stává se nebo aspon u mě se stávalo než se změnil provider že jeden den byl ping pěknej a to byl 20 - 30, no a druhej den to bylo někde kolem 140 - 260 a to se hry po internetu opravdu hrát nedají.Taky velkej rozdíl je jestli hraješ na zahraničním serveru nebo na domácím v ČR.V ČR je to vědšinou nejlepší = lepší ping.Fenri píše:to sekání znám u NFS 6,hnus no,nedá se to hrát,ale nevim u koho byla chyba,měl sem ještě linku 128/96,fuj
Toď možný problém co si asi měl zrovna ty při hraní této hry po inetu...