Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

www.bmwklub.cz - samolepky, trika, atd...

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Zave
Kontaktovat uživatele:

#141 Příspěvek od Zave »

voko21 píše:
Zave_M50 píše:Hej, nejak mi ujelo to tema... Kolik je cena za triko? Chtel bych taky... :cry:

Proto si taky uvedenej v seznamu né, kua?

Cena bude myslím, tak do 250Kč/ks, ale to a? upřesní Cabadaj. :wink:

Ajó.. Tak to potom dik... :wink: Jo ale esi muzu zmenit tak bych radsi chtel jedno L a jedno XL. Omlouvam se ze to takto menim... :(
ALe radsi projistotu beru o cislo vetsi nez M. Jo a to druhy je XL protoze je pro tatu (ma 635csi) a ten by asi M-ko neoblikl... :oops:

Takze jedno L a jedno XL prosim... :wink:

Dekujííí
Zave
Kontaktovat uživatele:

#142 Příspěvek od Zave »

Skautik: Vzdyt uz tady byl hotovej navrh ne? Zepredu nalevo znak bmw a pod nim BMWklub a na zadech pod limeckem http://www.BMWklub.cz a na levem rukavu taky http://www.BMWklub.cz...
mkalous
Kontaktovat uživatele:

#143 Příspěvek od mkalous »

taky si myslim, ze navrh byl hotov......
nebo jsme mimo...?
voko21
Kontaktovat uživatele:

#144 Příspěvek od voko21 »

skautik píše:
no neni triko jako triko, kazdej ma asi trochu odlisnou predstavu

videl bych to na tmave modre (skoro cerne)

zepredu na pravo znak BMW pod nim drobnym, pismem http://www.bmwklub.cz
na zadech pouze napis http://www.bmwklub.cz v horni polovine zad v odpovidajici velikosti

tim bych to uzavrel s tim, ze barevna varianta tricka zavisi na kazdym zvlast. na svetlych podkladech napis v cerne barve.

1/ Prosím tě uprav svůj příspěvek a vyhoď z něho citaci mého příspěvku, aby to někoho nepletlo. Už jsem to upravil. Dík. :wink:

2/ Myslím, že bylo rozhodnuto na ten decentní vzhled, jak píše Zave_M50 a barva buď černá nebo bílá.
Zave
Kontaktovat uživatele:

#145 Příspěvek od Zave »

Voko21: Diky moc. Ja bych byl taky radsi pro decentnejsi styl... To co sem tam napsal ten navrh tak to je to co tu nekdo vytvoril ne? Me se to libi... Jo a ta modra klidne muze byt. Ta je taky pekna... Ale me je to jedno... Ja se podridim... :wink: Chci bud cernou nebo modrou... :wink:
mkalous
Kontaktovat uživatele:

#146 Příspěvek od mkalous »

takova tmave modra, pomalu až černá by byla taky fajn....... kdyby byla taková barva, měním objednávku na jedno bílé a jedno tmavé ve velikosti xxl........... :D
voko21
Kontaktovat uživatele:

#147 Příspěvek od voko21 »

mkalous píše:takova tmave modra, pomalu až černá by byla taky fajn....... kdyby byla taková barva, měním objednávku na jedno bílé a jedno tmavé ve velikosti xxl........... :D

Co na to Cabadaj? Jsi na příjmu? Haloo, slyšíš mě! Haaalllooooooo! Jsi domááá?
:lol:
skautik Čestný člen
Čestný člen

#148 Příspěvek od skautik Čestný člen »

hele me je to fuk, kazdopadne chci kvalitni tricko ne za peto z trznice, nechci ho s limeckem!

a mezi nama, ja tu diskuzi necet, je v ni prilis prispevku, ale fotky jsem si prohledl vsechny. Nemyslim si ze napis na zadni strane nekde pod krkem je idealni a napis na rukavu bych vynechal, jednak je to zbytecne (nidko si to v te velikosti nestaci precist kor kdyz se stim budete nekde motat) a druhak nechci vypadat jako vanocni stromecek :)
Zave
Kontaktovat uživatele:

#149 Příspěvek od Zave »

Jo ta modra je pekna... Klido bych ji bral... Ale ten potisk at se udela ten: Zepredu nalevo znak bmw a pod nim BMWklub a na zadech pod limeckem http://www.BMWklub.cz a na levem rukavu taky http://www.BMWklub.cz... Protoze ten uz tu byl navrhnut a schvalenej tak at se to nemeni... A navic se mi libi takto decentni vic nez velky napisy.... :wink:

Ale s tou modrou je to gut napad... Co, Voko21?
mkalous
Kontaktovat uživatele:

#150 Příspěvek od mkalous »

Modrou, modrou, modrou, modrou...................... 8O
Pivson
Kontaktovat uživatele:

#151 Příspěvek od Pivson »

Tak koukam ze je v tom peknej hokej :-) zatím

Tak udelám jeste vetsi, zapomel jsem na podlozku SPZ ci samolepku na SPZ. Ovsem kdyz to bude semtamlepka :lol: tak aby neco vydrzela a nebyla znehodnocena prvnim umytim auta
skautik Čestný člen
Čestný člen

#152 Příspěvek od skautik Čestný člen »

Zave_M50 píše:Jo ta modra je pekna... Klido bych ji bral... Ale ten potisk at se udela ten: Zepredu nalevo znak bmw a pod nim BMWklub a na zadech pod limeckem http://www.BMWklub.cz a na levem rukavu taky http://www.BMWklub.cz... Protoze ten uz tu byl navrhnut a schvalenej tak at se to nemeni... A navic se mi libi takto decentni vic nez velky napisy.... :wink:

Ale s tou modrou je to gut napad... Co, Voko21?

mno kdo to schvalil? :)

ja jen ze se mi nelibi, ze kdekdo bude mzourat za krk jen aby precetl co tam vlastne mam tou 18b pismem napsano :)

krome toho me nevadi decentne veliky napis na zadech, kterym budu prezentovat tyto stranky a kterej bezobtizi kdekdo precte z nekolika metru bez toho aby ho boleli oci

kazdopadne klidne hromadne udelejte tricka na jekych jste se dohodli ja budu mit trochu odlisne, alespon me poznate :)))
Pivson
Kontaktovat uživatele:

#153 Příspěvek od Pivson »

Ja taky klidně pěkně velkej napis přes záda :-)
Zave
Kontaktovat uživatele:

#154 Příspěvek od Zave »

Skautik: Jo to je fakt... Tak muzem udelat o trochu vetsi... (pres zada) ale nevim nevim esi nam to vyjde u tech co to sepisuji... :?
Slavisimo
Kontaktovat uživatele:

#155 Příspěvek od Slavisimo »

Ja to taky nechapu proc musi byt malinky pod limeckem kdyz mas cely zada prazdny
Kaca2

#156 Příspěvek od Kaca2 »

Prosím, chtěla bych na SPZ a samolepku, díkas
xsun
Kontaktovat uživatele:

#157 Příspěvek od xsun »

voko21 píše:xsun - projevil zájem (upřesni to!)

kua clovek rozviri diskusi, udela jaxi taxi nejaky navrhy a potom vypadne ze zajemcu ;) jasne ze beru vsechno co se vyrobi ...

tz.
TRIKO - vidim ze s navrhem jsme tak kde sme byli na zacatku ... no nejaky navrhy tu byly, pravdou je ze nekdo se vyjadril ze ok, nekdo se nevyjadril vubec a tedka se ozyva ze to neni dobry ... mno nevim, nechal bych to na cabadajovi, on dela prvni varku ... az bude neco mit, tak ukaze a komu se to bude libit, tak se doobjedna ... jinak ja pripadne beru cerne/tmave modre xxl (ne ze bych byl takova korba, ale mam radeji trika ala nocni kosile :D

SPZ - tak nevim jestli to teda nekdo dela, spatne jsem pochopil ze skautik ... dela tedy na tom nekdo??? pripadne beru 2ks (predek, zadek) ... estli natom nikdo nedela, zajdu nekam a necham par samolepek udelat ...

SAMOLEPKA-OKNO - 1x

howgh!
skautik Čestný člen
Čestný člen

#158 Příspěvek od skautik Čestný člen »

xsun píše:
voko21 píše:xsun - projevil zájem (upřesni to!)

kua clovek rozviri diskusi, udela jaxi taxi nejaky navrhy a potom vypadne ze zajemcu ;) jasne ze beru vsechno co se vyrobi ...

tz.
TRIKO - vidim ze s navrhem jsme tak kde sme byli na zacatku ... no nejaky navrhy tu byly, pravdou je ze nekdo se vyjadril ze ok, nekdo se nevyjadril vubec a tedka se ozyva ze to neni dobry ... mno nevim, nechal bych to na cabadajovi, on dela prvni varku ... az bude neco mit, tak ukaze a komu se to bude libit, tak se doobjedna ... jinak ja pripadne beru cerne/tmave modre xxl (ne ze bych byl takova korba, ale mam radeji trika ala nocni kosile :D

SPZ - tak nevim jestli to teda nekdo dela, spatne jsem pochopil ze skautik ... dela tedy na tom nekdo??? pripadne beru 2ks (predek, zadek) ... estli natom nikdo nedela, zajdu nekam a necham par samolepek udelat ...

SAMOLEPKA-OKNO - 1x

howgh!

jasne a copak s trickama co nikdo nebude chtit?

krom toho jedes do mohelnice?
xsun
Kontaktovat uživatele:

#159 Příspěvek od xsun »

skautik píše:jasne a copak s trickama co nikdo nebude chtit?

mno myslim ze 20ks se urcite rozebere ... me treba zas tak neprudi estli budu mit na zadech malej text nebo velkej .. prizpusobim se ... kdyz ten napis bude malej a bude mi verjat na krk nejaka dlouhonoha luxusni blondyna, nebudu se zlobit a klidne ji to ukazu zblizka :D

jinak do mohelnice jedu/nejedu, chcu moc a ke vsemu to mam za rohem ale v onom case se mam vracet z chorvatska, tak pojedu zpatky jak kanal (s 316 heh ;)) a pokusim se to stihnout ... rad vas uvidim ... ale proto jsem nedaval info ze prijedu, abych nebyl potom za blbce ... s prespanim si nedelam starosti, jsem mladej a neklidnej, takze kdyz nebude misto tak to zariznu f aute ...
skautik Čestný člen
Čestný člen

#160 Příspěvek od skautik Čestný člen »

xsun píše:
skautik píše:jasne a copak s trickama co nikdo nebude chtit?

mno myslim ze 20ks se urcite rozebere ... me treba zas tak neprudi estli budu mit na zadech malej text nebo velkej .. prizpusobim se ... kdyz ten napis bude malej a bude mi verjat na krk nejaka dlouhonoha luxusni blondyna, nebudu se zlobit a klidne ji to ukazu zblizka :D

jinak do mohelnice jedu/nejedu, chcu moc a ke vsemu to mam za rohem ale v onom case se mam vracet z chorvatska, tak pojedu zpatky jak kanal (s 316 heh ;)) a pokusim se to stihnout ... rad vas uvidim ... ale proto jsem nedaval info ze prijedu, abych nebyl potom za blbce ... s prespanim si nedelam starosti, kdyz nebude misto tak to zariznu f aute ...

fajn snaz se prijet :)
Odpovědět