Taky Zdavím Jardu, přeji Ti brzské uzdravení Sice jsme se neviděli ,ale několikrát jsme spolu tefónovali,jestli si
dobře vzpomínám, tak snad ten večer, co se mu to stalo,byli kluci na
okruhu v Brně...
Jardo vydrža?
Díky za podporu, konečně jsem se k tomu na chvíli dostal. Vidím rozmazaně, takže toho moc zatím nenapíšu. Snad příští týden, už se těším až zase budu mít KÁRU a dostanu se na nějaký sraz.
Už je mi líp a příští týden budu snad 100% Ok.
Jawak píše:Díky za podporu, konečně jsem se k tomu na chvíli dostal. Vidím rozmazaně, takže toho moc zatím nenapíšu. Snad příští týden, už se těším až zase budu mít KÁRU a dostanu se na nějaký sraz. Už je mi líp a příští týden budu snad 100% Ok.
Jawak píše:Díky za podporu, konečně jsem se k tomu na chvíli dostal. Vidím rozmazaně, takže toho moc zatím nenapíšu. Snad příští týden, už se těším až zase budu mít KÁRU a dostanu se na nějaký sraz. Už je mi líp a příští týden budu snad 100% Ok.
pozdrav všem
Nazdar "trhaci kapot", to je super, ze je Ti lip. Koukej na sebe davat pozor at se nic podbneho tady uz nemusi psat. A brzy na nejakem srazu se jiste zase uvidime. Klidne Te tam i dovezeme.
1Pavel píše:Nazdar "trhaci kapot", to je super, ze je Ti lip. Koukej na sebe davat pozor at se nic podbneho tady uz nemusi psat. A brzy na nejakem srazu se jiste zase uvidime. Klidne Te tam i dovezeme.
Já si myslím, že už se to opakovat nebude. Dnes mi řekl, že se ponaučil Vypadal už dobře, byla s ním sranda jako vždy.
¨Jarda tam sice chce ale doma mu to asi nedovoli... Vsak zase bude dalsi sraz v brzke dobe... Ne? Jinak za nim vecer jedu, tak ho od Vas vsech budu pozdravovat..
Zave_M50 píše:¨Jarda tam sice chce ale doma mu to asi nedovoli... Vsak zase bude dalsi sraz v brzke dobe... Ne? Jinak za nim vecer jedu, tak ho od Vas vsech budu pozdravovat..
Jasný, pozdravuj ho a hlavně mu řekni a? se někam nepokouší jezdit za každou cenu Jak říkáš, srazů bude do budoucna mraky...A byla by škoda aby něco kvůli jednomu srazu zanedbal...