Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
www.bmwklub.cz - samolepky, trika, atd...
xsun píše:preposilam dalsi navrh od matala
btw no pockam si jeste na nejaky dalsi navrhy samolepek (tusim ze vic lidi tady rikalo o samolepkach na okno), tyto bohuzel nejsou podle meho gusta ... sachovnice moc nemusim a tady ten text na krivce se mi taky nepozdava (barva se mi nehodi k vozu) ...
mimochodem dela nekdo na tech samolepkach na SPZ? neslysel jsem o tom tady ani slovo ...
ani pismo coz?

Nemáte někdo originál logo v elektronické podobě , tak aby se s ním dalo pracovat ?
Potřebuju ho kvůli těm tričkům. Hoďte to prosím sem nebo na
masmid@cpoj.cz
dík
Potřebuju ho kvůli těm tričkům. Hoďte to prosím sem nebo na
masmid@cpoj.cz
dík
-
- Kontaktovat uživatele:
To LOPOLO: Jelikož existuje světlo, jsou taky stíny, s tím nic nenaděláš!
Ale jde to předělat i bez stínů, ale pochybuju, že by se ti to líbilo
, tak to předělávat nebudu, je to škoda času.
Zkus taky něco vytvořit a já tě slibuju, že ti to objektivně zhodnotím. Nebo napiš co si představuješ a já to udělám podle tvé představy. Zatím tady každej píše jak a co se mu nelíbí, ale nikdo nenapíše, že: to chce logo, pod něj klasický nápis BMW a nebo ledvinky, to celý do kroužku.
Dů jů ándrstent mí?

Ale jde to předělat i bez stínů, ale pochybuju, že by se ti to líbilo

Zkus taky něco vytvořit a já tě slibuju, že ti to objektivně zhodnotím. Nebo napiš co si představuješ a já to udělám podle tvé představy. Zatím tady každej píše jak a co se mu nelíbí, ale nikdo nenapíše, že: to chce logo, pod něj klasický nápis BMW a nebo ledvinky, to celý do kroužku.
Dů jů ándrstent mí?
LOPOLO píše:me se teda ani jedno logo nelibi ... nechci se nikoho dotknout ale neco takovyho bych si na auto nikdy nedal. Proc se vsichni snazite delat s textem psi kusy? Me to prijde jako by si sed skolak k pocitaci o objevoval stinovani ve fotosopu... mno .. to pismo samotny se snad ale pouzit da.
No někteří ví,že jsi v tomto oboru dobrej....tak proč něco nezmákneš ty?

voko21 píše:To LOPOLO: Jelikož existuje světlo, jsou taky stíny, s tím nic nenaděláš!
Ale jde to předělat i bez stínů, ale pochybuju, že by se ti to líbilo, tak to předělávat nebudu, je to škoda času.
Dů jů ándrstent mí?
ja bych chtel neco jak ma znak alfa romeo club... ovsem nejsem si jistej kam bych si to nalepil

-
- Kontaktovat uživatele:
skautik píše:voko21 píše:To LOPOLO: Jelikož existuje světlo, jsou taky stíny, s tím nic nenaděláš!
Ale jde to předělat i bez stínů, ale pochybuju, že by se ti to líbilo, tak to předělávat nebudu, je to škoda času.
Dů jů ándrstent mí?
ja bych chtel neco jak ma znak alfa romeo club... ovsem nejsem si jistej kam bych si to nalepil)
Jakej myslíš? Je někde na http://www.alfaromeoclub.cz/index.php ?
-
- Kontaktovat uživatele:
Tady jsou k vidění trika Pažout klubu : http://www.peugeot-club.cz/main.php?co= ... .php&id=37
-
- Kontaktovat uživatele:
a takovéhle maj samolepky:
http://www.peugeot-club.cz/main.php?co= ... =Samolepka
-
- Kontaktovat uživatele:
mkalous píše:a takovéhle maj samolepky:
Podle mě nejsou nic moc a už je mají vyprodané!

-
- Kontaktovat uživatele:
tak vyprodané je klidně mít můžou, ja jsem po nich stejně nepásnul, takže mě to ani v nejmenším nemrzí. Ale k tričkům. Na prsou znak a ww adresu, a na zádech jedno a to samé ve velkém... Nevím, znak peugeotu se ve velkém na ty záda hodí, jelikož znak je vlastně lev obkresleny linkou...... kdežto "naše" vrtule je znak uzavřený a plný, a nějak mi přes celá záda nepasuje....
K samolepkám. návrhů je tady neskutečně, jsme zvědav, jak se na nějakém návrhu shodne toliko lidí....
K samolepkám. návrhů je tady neskutečně, jsme zvědav, jak se na nějakém návrhu shodne toliko lidí....
voko21 píše:skautik píše:voko21 píše:To LOPOLO: Jelikož existuje světlo, jsou taky stíny, s tím nic nenaděláš!
Dů jů ándrstent mí?
ja bych chtel neco jak ma znak alfa romeo club... ovsem nejsem si jistej kam bych si to nalepil)
Jakej myslíš? Je někde na http://www.alfaromeoclub.cz/index.php ?
hmm kluci z klubu co byli v chrastanech, jestli to je jejich nova stranka tak tam ten znak neni ale mam ho v pc... myslim
- Přílohy
-
- logoarc.gif (9.16 KiB) Zobrazeno 1316 x
voko21 píše:skautik píše:
hmm kluci z klubu co byli v chrastanech, jestli to je jejich nova stranka tak tam ten znak neni ale mam ho v pc... myslim
Jo tak ten nevypadá špatně, dalo by se z toho udělat něco podobného se znakem BMW.
jo kdyz to nekdo udelate bez stinu v krivkach tak to nemusi vypadat spatne, ja na to ted bohuzel nemam cas
-
- Kontaktovat uživatele: