Baxon píše:Hoši, myslím že už tady vymýšlíte pěkný pikačoviny, nebaví mě prokousávat se 20 str. diskuzí samolepky na SPZ mám, trika jsem nechal dnes udělat beru to vše do Mohelnice vč. cen a tam bych to třeba ještě doladil takhle se nikam nedostaneme
konecne slovo do pranice ... uz f tom je dost zmatek a dela se porad vetsi ... nechal bych uz toho ...
stejne co clovek to jinej nazor, takze komu se nebude libit to co uz je hotovy, tak at si udela vlastni a pripadne muze nabidnout ...
Baxon píše:Hoši, myslím že už tady vymýšlíte pěkný pikačoviny, nebaví mě prokousávat se 20 str. diskuzí samolepky na SPZ mám, trika jsem nechal dnes udělat beru to vše do Mohelnice vč. cen a tam bych to třeba ještě doladil
takhle se nikam nedostaneme
Ty samolepky na SPZ mas predpokladam univerzalni bez jmen zejo?
Baxon píše:Hoši, myslím že už tady vymýšlíte pěkný pikačoviny, nebaví mě prokousávat se 20 str. diskuzí samolepky na SPZ mám, trika jsem nechal dnes udělat beru to vše do Mohelnice vč. cen a tam bych to třeba ještě doladil
takhle se nikam nedostaneme
Ty samolepky na SPZ mas predpokladam univerzalni bez jmen zejo?
Nechci vám do toho kecat, protože už BMW nemám, ale měli byste se držet corporate identity BMW.
Tzn. pro sazbu používat BMW Helvetica (Lukáš by ji mohl vymámit na BMW), což je hodně vzdálené používaným písmům. Barvy by bylo dobré také dodržet (opět by se mohl Lukáš podívat do chytré BMW CI knihy, kde budou jistě jak v RGB, tak CMYK).
Nechci vám do toho kecat, protože už BMW nemám, ale měli byste se držet corporate identity BMW.
Tzn. pro sazbu používat BMW Helvetica (Lukáš by ji mohl vymámit na BMW), což je hodně vzdálené používaným písmům. Barvy by bylo dobré také dodržet (opět by se mohl Lukáš podívat do chytré BMW CI knihy, kde budou jistě jak v RGB, tak CMYK).
Hmm asi máš pravdu, držet se originálu. Je fakt že ani adidas origo není jako adidas ala rákosník
jj to by lukas mohl
kazdopadne sehnal jsem alespon BMW helvetica blackcond takze aspon neco
Na druhou stranu chceme tady asi vsichni byt originalni, takze ja beru to co bude, pokud to tedy nebude neco hrozneho. Snad se ukazu v sobotu v Mohelnici, tak mi tu moji objednavku vemte s sebou. Ani nevim u koho se pro to mam hlasit