Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
www.bmwklub.cz - samolepky, trika, atd...
-
- Kontaktovat uživatele:
Sorry, že odbočuju, ale Chtěl jsem se něco dozvědět v E-fóru britské kolumbie a ten klub má snad jen 5
členů, protože hnedle všechny příspěvky zakládá "Rolf Drommer" a dokonce si na ně taky odpovídá.
viz http://www.bmwccbc.org/cgi/yabb/YaBB.cgi?board=BMWgroup
To jen pro zajímavost.
K tomu logu: Mě se taky líbí ten tvar finského loga, stačilo by tam hodit ty lvy a orli, pod to napsat BMW KLUB ČESKÁ REPUBLIKA (písmem BMW Helvetika) a myslím, že by mohli být všichni spokojeni.

viz http://www.bmwccbc.org/cgi/yabb/YaBB.cgi?board=BMWgroup
To jen pro zajímavost.
K tomu logu: Mě se taky líbí ten tvar finského loga, stačilo by tam hodit ty lvy a orli, pod to napsat BMW KLUB ČESKÁ REPUBLIKA (písmem BMW Helvetika) a myslím, že by mohli být všichni spokojeni.
Shrek píše:xsun píše:navrh_samolepka_mala_okno
Nechci vám do toho kecat, protože už BMW nemám, ale měli byste se držet corporate identity BMW.
Tzn. pro sazbu používat BMW Helvetica (Lukáš by ji mohl vymámit na BMW), což je hodně vzdálené používaným písmům. Barvy by bylo dobré také dodržet (opět by se mohl Lukáš podívat do chytré BMW CI knihy, kde budou jistě jak v RGB, tak CMYK).
Uz vidim jak se kreativni voddeleni BMW s nekym dohaduje jak zaclenit do CI manualu BMW klub v CR

-
- Kontaktovat uživatele:
Pivson píše:Uz jsem taky linej prolejzat vsechny stranky.
Jelikoz se do Mohelnice nedostanu, uvital bych poslani postou popř osobne.
Jen nevim uz kdo ma co v nabidce.
Navrhuju udelat tema, kde kazdy nabidne HOTOVE vyrobky s udajema a bude to prehledne. Vsechny pripominky bych v tomto tematu mazal.
Neboj, jestli se v Mohelnici dobereme nějakého výsledku, tak to sem uřčitě hodíme

takze kdo chce polep na zadni okenko
delka 24cm
vyska 3cm
ve stribrne barve
bohuzel fotka z mobilu jinak pismo a velikost stejna jako u prvnich E36 polepu
cena kolem 20korun
piste mi na mail pmanek@axonsystems.cz do predmetu napiste polep .
taky piste kolik chcete kusu (kus beru celek jako je natom obrazku)
beru to do mohelnice, bohuzel nemam cas to posilat postou
ta druha fotografie je jen pro lepsi predstavu
delka 24cm
vyska 3cm
ve stribrne barve
bohuzel fotka z mobilu jinak pismo a velikost stejna jako u prvnich E36 polepu
cena kolem 20korun
piste mi na mail pmanek@axonsystems.cz do predmetu napiste polep .
taky piste kolik chcete kusu (kus beru celek jako je natom obrazku)
beru to do mohelnice, bohuzel nemam cas to posilat postou
ta druha fotografie je jen pro lepsi predstavu
- Přílohy
-
- stare e36
- samolepky.jpg (46.61 KiB) Zobrazeno 1424 x
-
- Obrazek.jpg (58.69 KiB) Zobrazeno 1424 x
hmm piste mi na mail pmanek@axonsystems.cz do predmetu napiste polep
taky piste kolik chcete kusu (kus beru celek jako je na tom obrazku)
taky piste kolik chcete kusu (kus beru celek jako je na tom obrazku)
skautik píše:LOPOLO píše:1Pavel píše:Pokud by to bylo lepici zevnitr, tak bych jednu sadu bral. Ten vrchni obrazek.
ja pocitam ze to bude zevnitr stejne jako ty posledni .. taky bych si vzal
pokud vim tak byly zvenku, resp ja delam z venku, pokud budete chtit spesl tak mi to napiste
zvenku byly jen na svetlomety .. na sklo byly zevnitr .. teda aspon myslim
LOPOLO píše:skautik píše:LOPOLO píše:[quote="1Pavel"]Pokud by to bylo lepici zevnitr, tak bych jednu sadu bral. Ten vrchni obrazek.
pokud vim tak byly zvenku, resp ja delam z venku, pokud budete chtit spesl tak mi to napiste
zvenku byly jen na svetlomety .. na sklo byly zevnitr .. teda aspon myslim[/quote]
no lukas je ma zvenku vsechny, ja jsem udelal test. varku zvenku a zbytek jsem rekl at vyrezou taky normalne, mno proste to privezu a uvidite, bud to si to vezmete nebo ne

LOPOLO píše:skautik píše:LOPOLO píše:[quote="1Pavel"]Pokud by to bylo lepici zevnitr, tak bych jednu sadu bral. Ten vrchni obrazek.
zvenku byly jen na svetlomety .. na sklo byly zevnitr .. teda aspon myslim[/quote]
Podle me byli vsechny z venku...
N54 PWR