Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BMW 1 na Primě

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Pyron
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Pyron »

Tak co jste na to říkali? Mě poměrně ohromila swými parametry.. A diesel silnějschí než béňo we stejný kubatůře? Swjet je oprawdu asi už naruby 8)
Slavisimo
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Slavisimo »

ja sem o ty jednicce cetl v AutoHITu a skoda ze sem to na prime nesthil
tomhrb
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od tomhrb »

Tak celkem good auto, ale nejvic se mi libily ty pneu co muzou jet bez vzduchu :)
Pyron
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Pyron »

Ty pneu nejsou žádnou nowinkou, ale rozhodně to potěschí.... když Ti je nějakej czůrák schlohne.. 8)
Já se obáwám těch bouraczek... Každej bohatej to koupí manželce na nákupy a ono to má 3x wyschschí wýkon než Twingo 8)
Organizowaná wražda...
Dolphin
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Dolphin »

hodne holek ma silny auto a umej jezdit rozumne, alespon muzes koupit ojety a nijak neutahany
RedBaron
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od RedBaron »

Dolphin píše:hodne holek ma silny auto a umej jezdit rozumne, alespon muzes koupit ojety a nijak neutahany

Moje holka jezdí s 540iA jako víno, a to mohu směle prohlásit, že je začátečnice. Problém nás pejsků je, že furt zkoušíme, co to vydrží, kdežto ženský pořád zkoumají jak by se jim jelo nejpohodovějc :D
George_D
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od George_D »

V sobotu jsem pozvanej do Prahy na testovací jízdy s BMW 1 tak pak poreferuju :wink:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
Odpovědět