Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Spokojenost s ojetinami

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Maverick

#1 Příspěvek od Maverick »

No mohlo by to být lepší, ale ve srovnání s Mercedesem je to úspěch :D
http://auto.idnes.cz/automoto.asp?r=aut ... jetiny_fdv
MikeT
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od MikeT »

Ono na tom není nic moc zvláštního, že jsou na čelních příčkách Japonci nebo škodovka. Jejich majitelé jsou míň náročný. Všichni byli odjakživy zvyklý, že škoda je největší humus, co můžou v UK koupit a proto je v podstatě ani zklamat nemůže, když je čím dál lepší. Podobně jsou na tom japonci - špatná image, v praxi to zas taková krize není. Kdo si ale kupuje německý káry, očekává to nejlepší a pak ho sebemenší prkotina nasere.
Anonymous

#3 Příspěvek od Anonymous »

Jo, jo, já taky koupil německý auto, ale jak každej říká nejhorší z německých - Opel. Chtěl jsem něco spolehlivějšího, tak jsem volil baworácký 2.5TD v omeze. Myslím, že to není tak hrozný jak se povídá. Motor v pohodě, mám 190.000 km a zatím jen výměny oleje, řemenů, filtrů apod. Jediný co odešlo a zrovna teď je vodní pumpa a divím se, že BMW tam má takovej sráč, na osičce nalisovaná umělohmotná vrtulka, která se doslova rozdrobila. Jinak takřka žádný podstatný závady, jen drobnosti, přestali topit sedačky. ... Ale příště bych rád BMW komplet, ale asi už v benzínu. Taková 528i.
RedBaron
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od RedBaron »

Maverick píše:No mohlo by to být lepší, ale ve srovnání s Mercedesem je to úspěch :D
http://auto.idnes.cz/automoto.asp?r=aut ... jetiny_fdv

Není divu, s Corollou snad nelze být nespokojen. Kde nic není, ani se nic nesere. BMW přináší spoustu průkopnických řešení, a to jak v designu, tak v technice a to, že japonci už si za 40 let výroby dotáhli ke spolehlivosti ty elektrický okýnka vpředu a čtyřválce do dvou litrů objemu, na tom není nic divnýho. Japonec, kterej opravdu něco znamená (NSX,Skyline,Impreza Turbo,EVO),se taky setsakramentsky jinak chová k peněžence majitele než Starlet k dědovi v klobouku...
Marty_
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Marty_ »

Alfa má opět špičkové umístění... :(
MikeT
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od MikeT »

Martyn píše:Alfa má opět špičkové umístění... :(

Na to kašli. Všechny tyhle žebříčky, auta roku a podobný kraviny jsou na nic. Pro tebe je důležitý, co víš ty sám ("alfa je dobrý auto").
Marty_
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Marty_ »

MikeT píše:
Martyn píše:Alfa má opět špičkové umístění... :(

Na to kašli. Všechny tyhle žebříčky, auta roku a podobný kraviny jsou na nic. Pro tebe je důležitý, co víš ty sám ("alfa je dobrý auto").

Je zajimavy ze v nejakym takovym zebricku asi pred pul rokem byla AR 156 hodnocena opravdu hodne vysoko (myslim ze to byl JD Power, auta stara 3-5 let nebo tak neco).
Jo asi se to se*e trosku vic, ale ma srdce :lol: a není to tuctový "fau vé" jakejch potkávám každej den stovky...
abdul

#8 Příspěvek od abdul »

jak uz bylo receno, vsude plati heslo: "kde nic neni, se nic nezkazi" co se ma na te skodovce jako posrat??? ty sedacky s pakama a kliky na oknech???
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#9 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

mno, bawo mam rad, ale ze bych se nekde hadal o bezporuchovosti, to zas ne... spousta lidi s japoncema co znam, vubec netusi co to je spojka, silentblok, vanos a pod veci... na druhou stranu zas nevi co je to zpetna vazba, pocit z radosti radit, jet bokem a pod... :-)
“Ability is what you're capable of doing.”
Shrek
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Shrek »

MikeT píše:Ono na tom není nic moc zvláštního, že jsou na čelních příčkách Japonci nebo škodovka. Jejich majitelé jsou míň náročný. Všichni byli odjakživy zvyklý, že škoda je největší humus, co můžou v UK koupit a proto je v podstatě ani zklamat nemůže, když je čím dál lepší. Podobně jsou na tom japonci - špatná image, v praxi to zas taková krize není. Kdo si ale kupuje německý káry, očekává to nejlepší a pak ho sebemenší prkotina nasere.

Mno vidíš, já měl BMW, měl jsem ho rád, jezdilo skvěle, ale teď jezdím v nové Mazdě a vůbec mi nechybí... Asi jsem míň náročnej. :wink:
MikeT
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od MikeT »

Shrek píše:Mno vidíš, já měl BMW, měl jsem ho rád, jezdilo skvěle, ale teď jezdím v nové Mazdě a vůbec mi nechybí... Asi jsem míň náročnej. :wink:

Vystihl jsi to skvěle - jsi míň náročnej (ve vší úctě). Protože koho uspokojí mazda stejně jako BMW, tak je - jak bych to řekl - prostě míň náročnej, no. 8)
skautik Čestný člen
Čestný člen

#12 Příspěvek od skautik Čestný člen »

mno co ma to 4 kola a volant a taky te to odveze kam potrebujes :)

ja jsem byl na sraze bmw jako jedinej s ne bmw :) a taky jsem dojel :)

i 3mka jsem pojel 8)
MikeT
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od MikeT »

skautik píše:...i 3mka jsem pojel 8)

To je fakt, věřte mu! Bral to hlava nehlava!
darmon
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od darmon »

Hanz píše:mno, bawo mam rad, ale ze bych se nekde hadal o bezporuchovosti, to zas ne... spousta lidi s japoncema co znam, vubec netusi co to je spojka, silentblok, vanos a pod veci... na druhou stranu zas nevi co je to zpetna vazba, pocit z radosti radit, jet bokem a pod... :-)
zvlastni, moji znami presli na japonce prave z bmw a ted vi tim lip co je vanos, zpetna vazba a pocit z radosti a jezdeni bokem. :D
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od bpytlik »

skautik píše:mno co ma to 4 kola a volant a taky te to odveze kam potrebujes :)

ja jsem byl na sraze bmw jako jedinej s ne bmw :) a taky jsem dojel :)

i 3mka jsem pojel 8)

Ja myslel, ze to bylo to nove BMW 1 :)
Odpovědět