Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Koupě BMW ...s LPG

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
frodis

#1 Příspěvek od frodis »

Zdravím všechny, vím že BMW + plyn asi většina z vas odsoudí, ale i tak se zeptám. Chci si koupti BMW (a zatim musim hledet i na naklady) a nasel jsem tohle

http://www.autosoft.cz/relax/P2.htm

Chci se hlavne zeptat jestli tady o tomhle kousku nekdo nevi(treba ze to prodava nejaky znamy a je to pripadne srot..).Dalsi udaje z http://www.cars.cz

Cena 126 000,- Kč

Údaje o vozidle
Rok výroby 1991
Spotřeba a Palivo - neuvedeno - benzín
Najeto 154 000 km
Objem a Výkon 1 796 ccm 85 kW
Karoserie Sedan/Limuzína 4-dv. 5-sed.
Barva Purpur/Tmavě fialová metalíza
STK/Emise 02.2006 / 02.2006

Výbava vozidla
ABS, Alu kola 15 palců, Převodovka manuální, Imobilizér, Centrální zam. dálkově, Rádio přijímač/mgf, Servo, Šíbr manuální, Tažné zařízení, Pohon zadní, El. Zrcátka, Otáčkoměr, Palubní počítač, Přídavné světlomety, Tónovaná skla, Světlomety halogenové, LPG rok staré zařízení montováno nové pravidelný servis v BMW dostupný seznam opravovaných nebo měněných dílů.
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od matal Moderátor »

Nechci Ti do toho kecat, ale 126tis za 91čku je si myslím i dost, ono to umí žrát i 10l, na plyn to bude ještě víc...
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
Zave
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Zave »

to bych si radeji koupil 318 od Peeta a nechal do toho udelat plyn... Vyjde te to mozna na stejny penize, spis mysin ze to bude min a hlavne bych rekl ze to bude nesrovnatelny stav...
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... pic&t=5741
frodis

#4 Příspěvek od frodis »

no uvidíme, každopádně dík za rady
DUDE

#5 Příspěvek od DUDE »

funguje i dobre udelany podtlak, kdyz je tak jak ma byt s elektronickym rizenim a instalovany u lidi, co vi, co delaji ...

ale u neznameho auta by mohly nastat problemy, chce to videt a svezt se s tim ..
DUDE

#6 Příspěvek od DUDE »

alp píše:
DUDE píše:funguje i dobre udelany podtlak, kdyz je tak jak ma byt s elektronickym rizenim a instalovany u lidi, co vi, co delaji ...

ale u neznameho auta by mohly nastat problemy, chce to videt a svezt se s tim ..

Jojo, to mas pravdu, podtlak funguje, pokud je dobre udelanej. Taky ho mam jeste navic od puvodniho majitele, ale znal jsem ho, tak s tim problemy nemam. Ale znam dost lidi, co si koupili auto v plynu a pak se nad tim dlouho trapili. Bohuzel nutno rici, ze ac na montazi plynu neni nic extra sloziteho, tak dobre polovina servisu pri montazi neco z*urvi ....

Napoprve to neudela dobre snad nikdo .. :-) Je to docela laborovani, ja daval (teda nechal si davat:-) plyn do dvou aut, a vzdy to bylo hodne laborovani, ale pak vse ok ... jen tak jednou za rok nechat prekontrolovat a seridit ....

Jeste k beznemu okomentovani o zniceni motru bmw plynem .... nechaval jsem autem projet dva lidi, co bmw opravdu rozumi (a jsou odpurci lpg)... ani jeden na jizdu nepoznal, ze by motor nesel tak jak ma (mysleno na bz), pote co jsem jim to rekl, zkouseli prepinat bz/lpg a chte nechte museli konstatovat, ze v tom opravdu neni rozdil ...
TOMMANO_V12
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od TOMMANO_V12 »

JJJ... Taky plne souhlasim... 8)
Zave
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Zave »

ja chci taky jezdit za par susnu na plyn... :cry:
Zave
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Zave »

alp píše:
Zave_M50 píše:ja chci taky jezdit za par susnu na plyn... :cry:

Tak jezdi ... nasetri tak 15 koliku a do roka se ti to 100% vrati a jeste i nasetris ....

Uz setrim, ale nejprv musim neco povymenovat jineho (dulezitejsiho) a pak sup na plyn... :wink:
Fatal Design
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Fatal Design »

Už jsem měl s LPG R19 1.8i 16V, Mazdu 626 2.0i 16V GT a bez problémů. Na jaro bych chtěl koupit BMW 323i (M52) s LPG, tak uvidíme, jestli v tomto trendu (bez problémů) budu pokračovat i nadále. Už se na 323i moc těším ...
Fatal Design
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Fatal Design »

alp píše:
Fatal Design píše:Už jsem měl s LPG R19 1.8i 16V, Mazdu 626 2.0i 16V GT a bez problémů. Na jaro bych chtěl koupit BMW 323i (M52) s LPG, tak uvidíme, jestli v tomto trendu (bez problémů) budu pokračovat i nadále. Už se na 323i moc těším ...

baworaci maji obecne problem s plastovym sanim a LPG ... musi byt dobre a kvalitne namontovano, nesmi to trpet na samozapaly v sani, jinak neni s LPG sebemensi problem u zadneho bmw motoru ...

Uz jsem o tom slysel ze BMW maji nejake problemy se sanim a vahou vzduchu, protoze mame ve firme Rover 620 SDi, ale pujde pryc a bude Rover 75 ??? a tam dodavalo motory BMW a maji stejne problemy.
Proc ??
S tou montazi LPG je to taky slozite, protoze si to clovek necha namontovat ve firme, kde to vypada na urovni a potom problem. Ja to mel 2x montovane u jednech mechosu (delaji jen LPG) a fakt zadny problem, ale s BMW bych mel mozna strach :(

Uvidime. Nechci kupovat auto s plynem, ale radeji si ho tam necham namontovat a snad uz do te doby bude za slusny peniz i sekvencni vtrikovani (asi ne, ale budu optimista :))
wolt

#12 Příspěvek od wolt »

alp píše:
Zave_M50 píše:ja chci taky jezdit za par susnu na plyn... :cry:

Tak jezdi ... nasetri tak 15 koliku a do roka se ti to 100% vrati a jeste i nasetris ....

taky zalezi na tom kolik nalitas. pri 1000km nawratnos zhruba za 10 let :lol:
Fatal Design
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Fatal Design »

Já jezdím asi 20-25tis.km / rok takže návratnost do roka :)
Odpovědět