gelty píše:kdo maže ten jede.... A kdo nemaže, ten zadře... Jasné jak facka, tak vo co go?????
já spíš mám tu zkušenost, že kdo nemaže, ten si nevrzne. už mlčim, nebo mi budete nadávat, že kazím úroveň příspěvků eště mi cosi popraskává v sedačkách v zatáčkách, jakoby byly uvolněný panty ve směru doleva/doprava nebo co.... takový kovový ?ukání. Rozebírat to ale nebudu. A to v tom autě přede mnou jezdil sedm let jeden člověk. ach jo.
gelty píše:kdo maže ten jede.... A kdo nemaže, ten zadře... Jasné jak facka, tak vo co go?????
já spíš mám tu zkušenost, že kdo nemaže, ten si nevrzne. už mlčim, nebo mi budete nadávat, že kazím úroveň příspěvků eště mi cosi popraskává v sedačkách v zatáčkách, jakoby byly uvolněný panty ve směru doleva/doprava nebo co.... takový kovový ?ukání. Rozebírat to ale nebudu. A to v tom autě přede mnou jezdil sedm let jeden člověk. ach jo.
Taky ten případ znám, ale ten člověk co jezdil před tebou měl 120kg, né? JÁ aspoň tu smůlu měl a proto sem měl sedačku vrzavou, jak staré houpací křeslo a boční vedení bylo taky roztažený na max! Holt, kdo nemá tu pravou postavu( do 80kg) tak by do toho sedat neměl...
Taky mi vrzaly sedačky a boční vedení bylo v pr.. po 120kg chlapovi. Tak jsem je celé rozebral, a ten molitan tam, kde byl roztrhany slepil chemoprenem a zbytek vypodložil molitany z krabic od základních desek do PC apod a jsem vcelku spokojeny. Ale M-kový to nejsou, chjo..
Jo jo, mel si pravdu, WDecko vydrzelo asi 4 mesice a znova, tak jsem to vcera rozebral a namazal vazelinou. Je to prace max na hodku, pro ty co nebudou liny jako ja a pochopi, ze plech co drzi spinac na brzdovy svetla se musi fakt sundat Pokud ovsem nemate nekdo na to jinej postup...
Taky mi vrze ridicova sedacka o ten plastovej kus interieru co vede nad tunelem... Sataci tam striknout silikonovej olej a otrit hadrou a je po problemech...
Zave_M50 píše:Taky mi vrze ridicova sedacka o ten plastovej kus interieru co vede nad tunelem... Sataci tam striknout silikonovej olej a otrit hadrou a je po problemech...
Hmmm tak to bych si musel vystrikat cely auto, me ta kuze vrze skoro vsude kde se neceho dotyka...
Zave_M50 píše:Taky mi vrze ridicova sedacka o ten plastovej kus interieru co vede nad tunelem... Sataci tam striknout silikonovej olej a otrit hadrou a je po problemech...
Hmmm tak to bych si musel vystrikat cely auto, me ta kuze vrze skoro vsude kde se neceho dotyka...
Me to vrze kdyz si na kozenou sedacku sednu v kozeny bunde
Me to vrze kdyz si na kozenou sedacku sednu v kozeny bunde
George_D píše:A co s tim, když se mi ve 180km/h zavíraj samy zadní okna??
co???
No zaklapnou se Co s tím? Nacpat tam nějakej klín nebo zavřít. U mě se zadní okna otevíraly jen když bylo potřeba vzadu vyhodit nějakej bordel, já jsem tam ale neseděl
Mě to taky vrže, ale už jsem se stím docela naučil žít.
Jednou jsem to totiž namazal vazelínou - ta se nasákla nějakým bordelem a potom mi to semtam ukáplo na mý krásný koberečky, takže radši jezdím s vrzáním...