Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW 2
MIKI píše:Ja si myslim, ze tohle bude nahrada compactu....stejne jako se planuje ze coupe a cabrio bude rada 4.....
- i můj názor. Jinak to není špatný, nicméně si člověk musí zvyknout. Mě moc nejede ta spodní dolů prohnutá linie na boku v kombinaci s tou "promáčklinou". Ale koukám, že BMW z toho asi začíná dělat sjednocovací designérský prvek nových kastlí, tak si na to budu muset zvyknout.

Speedy píše:adam píše:tak tohle je hodne v poho... je super, ze se bmw dari drzet noveho stylu, ktery je hodne povedeny
Tak tím bych si fakt nebyl jistej..
Ber to tak, ze je to proste novy styl. Ja myslim, ze je dobre, ze BMW neco takoveho podniklo. Chapu, ze je to docela rana z cisteho nebe a tak si lidi na to museli zvykat (ja taky), ale libi se mi to. Jednicka je podle me uzasna kdyz ji porovnas s ji rovnou konkurenci (golf nebo podobne auta). Ta dlouha kapota, ta monumentalita toho auta je fakt skvela! Sedmicka, petka - krasna auta (nevyhoda - musi mit velka kola aby se libila

A tak okrajove - coupe & cabrio maji mit suda oznaceni (4,6) - jak bude vypadat nastupce M3?? M4?? to snad ne!! to by byl prece docela pruser

Včera jsem poprvý viděl na silnici (a v reálu vůbec) jedničku - v červené barvě. A musím přiznat, že jí to slušelo.
Zase se mi povrdilo, že nemůžu posuzovat jen podle fotek. Na fotkách (zřejně vlivem nasvícení, odlesků, ohniska objektivu ...) působí některé detaily moc výrazně a potlačují (deformují) celkový vzhled místo aby ho doplňovaly.

Zase se mi povrdilo, že nemůžu posuzovat jen podle fotek. Na fotkách (zřejně vlivem nasvícení, odlesků, ohniska objektivu ...) působí některé detaily moc výrazně a potlačují (deformují) celkový vzhled místo aby ho doplňovaly.
Kot3l píše:kdyz sem poprvy videl E46, se mi moc nelibila... zlata E36, no ted je to uplne jinak, E36 < E46 co se vizaze tyce...
tak to bude se vsim, proto mati posloucha moravanku a ja rammsteiny. za 10let se synator bude divit, jak muzu poslouchat takovy losery....
asi sem napred, ale ja myslim, ze to sou looseri uz ted

matal píše:Podle fotky je pěkná a v realu bude ještě hezčí... Mě se to libí i 1čka. Tento nový směr BMW schvaluji.
Hmm me se skoro nikdy nelibej koncepty od Báwa ale jak si na ne zvyknu tak sou hezky (napriklad die neue 7).
Myslim ze se nam za rok, dva bude libit 2 skoro vsem....
(jenom muj nazor...)