Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BMW 2

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
psena
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od psena »

100x lepsi nez jednicka, kupatka jim jdou asi nejvic, ale je to jen jeden pohled.
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od patras Čestný člen »

Lukas H. píše:
skautik píše:me se to libi a klidne bych v tom jezdil

Ja bych se do toho klidne chodil vysrat... :D

nevim co budes rikat az takhle budou vypadat vsechny baworaky a i e46 bude stara vykopavka .......
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
skautik Čestný člen
Čestný člen

#23 Příspěvek od skautik Čestný člen »

patras píše:
Lukas H. píše:

nevim co budes rikat az takhle budou vypadat vsechny baworaky a i e46 bude stara vykopavka .......

mno e46 je z roku 98 vzdyt to uz pomalu je stara vykopavka :)
Marek-is

#24 Příspěvek od Marek-is »

Pekny...a zajimavy...
adam

#25 Příspěvek od adam »

tak tohle je hodne v poho... je super, ze se bmw dari drzet noveho stylu, ktery je hodne povedeny :twisted:
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#26 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

adam píše:tak tohle je hodne v poho... je super, ze se bmw dari drzet noveho stylu, ktery je hodne povedeny :twisted:

Tak tím bych si fakt nebyl jistej..
stva

#27 Příspěvek od stva »

MIKI píše:Ja si myslim, ze tohle bude nahrada compactu....stejne jako se planuje ze coupe a cabrio bude rada 4..... :satisfied:

- i můj názor. Jinak to není špatný, nicméně si člověk musí zvyknout. Mě moc nejede ta spodní dolů prohnutá linie na boku v kombinaci s tou "promáčklinou". Ale koukám, že BMW z toho asi začíná dělat sjednocovací designérský prvek nových kastlí, tak si na to budu muset zvyknout. :?
kenedy

#28 Příspěvek od kenedy »

Za rok se mi to možná bude líbit....
adam

#29 Příspěvek od adam »

Speedy píše:
adam píše:tak tohle je hodne v poho... je super, ze se bmw dari drzet noveho stylu, ktery je hodne povedeny :twisted:

Tak tím bych si fakt nebyl jistej..

Ber to tak, ze je to proste novy styl. Ja myslim, ze je dobre, ze BMW neco takoveho podniklo. Chapu, ze je to docela rana z cisteho nebe a tak si lidi na to museli zvykat (ja taky), ale libi se mi to. Jednicka je podle me uzasna kdyz ji porovnas s ji rovnou konkurenci (golf nebo podobne auta). Ta dlouha kapota, ta monumentalita toho auta je fakt skvela! Sedmicka, petka - krasna auta (nevyhoda - musi mit velka kola aby se libila :) ) Jen novou trojkou si nejsem uplne jisty. Prijde mi, ze se u BMW lekli a udelali ji "usedlejsi" nez 5 nebo 7, ale pritom se trochu ztraci novy styl! Trochu se bojim, ze se bude ztracet mezi jinymi auty.

A tak okrajove - coupe & cabrio maji mit suda oznaceni (4,6) - jak bude vypadat nastupce M3?? M4?? to snad ne!! to by byl prece docela pruser :!: :idea:
MIKI
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od MIKI »

Lukas H. píše:

:lol: :lol: :lol: kamo tak tos me zase jednou pobavil..... :lol:
Kot3l
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od Kot3l »

kdyz sem poprvy videl E46, se mi moc nelibila... zlata E36, no ted je to uplne jinak, E36 < E46 co se vizaze tyce...
tak to bude se vsim, proto mati posloucha moravanku a ja rammsteiny. za 10let se synator bude divit, jak muzu poslouchat takovy losery.... :lol:
stva

#32 Příspěvek od stva »

Včera jsem poprvý viděl na silnici (a v reálu vůbec) jedničku - v červené barvě. A musím přiznat, že jí to slušelo. :inlove:
Zase se mi povrdilo, že nemůžu posuzovat jen podle fotek. Na fotkách (zřejně vlivem nasvícení, odlesků, ohniska objektivu ...) působí některé detaily moc výrazně a potlačují (deformují) celkový vzhled místo aby ho doplňovaly.
Martinéz

#33 Příspěvek od Martinéz »

Kot3l píše:kdyz sem poprvy videl E46, se mi moc nelibila... zlata E36, no ted je to uplne jinak, E36 < E46 co se vizaze tyce...
tak to bude se vsim, proto mati posloucha moravanku a ja rammsteiny. za 10let se synator bude divit, jak muzu poslouchat takovy losery.... :lol:

asi sem napred, ale ja myslim, ze to sou looseri uz ted :lol:
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od matal Moderátor »

Podle fotky je pěkná a v realu bude ještě hezčí... Mě se to libí i 1čka. Tento nový směr BMW schvaluji. :wink:
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
M@rtin

#35 Příspěvek od M@rtin »

matal píše:Podle fotky je pěkná a v realu bude ještě hezčí... Mě se to libí i 1čka. Tento nový směr BMW schvaluji. :wink:

Hmm me se skoro nikdy nelibej koncepty od Báwa ale jak si na ne zvyknu tak sou hezky (napriklad die neue 7).
Myslim ze se nam za rok, dva bude libit 2 skoro vsem....
(jenom muj nazor...) :?
Odpovědět