Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Sněhové řetězy

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
tomhrb
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od tomhrb »

patras píše:me fascinuje ta snaha usetrit 10k za patnactky se zimakama ... letnaky sou ti na hovno i s retezama !! (kdyz teda bude snih) ... na horach zadnej neni tak co

Urcite sem pro zimaky, ale k tomu ze retezy sou na nic s letnakam myslim ze to neni pravda.. Alspon teda z vlastni zkusenosti sem kdysy jel s letnakama taky na hory (no jo uz jedine zimaky :o) ) a jel sem do dost prudkyho kopce kde sem si ani neskrt, dal sem retezy a uplna pohoda, takze myslim nakej ze na retez je uplne fuk jestli letnak nebo zimak.
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#22 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

No když jedeš do zasněženého kopce, tak samo, že řetězy Ti pomůžou. Ale tam, kde letňák končí, tam můžeš třeba ještě jet se zimákama bez řetězů...
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od matal Moderátor »

Kdyby zimáky byly na nic, tak je nebudou zřejmě vyrábět... Za mlada jsem taky jezdil na letních, ale dnes už bych to neriskoval. Asi stárnu... :wink:
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#24 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

cabadaj píše:Dunlop winter sport M3 - 195 / 65 * 15 . Gumy jsou úplně super a díky kamošovi co má obchod jsem je sehnal za 1850 za kus .

pouzivam uplne to samy ..
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od patras Čestný člen »

tomhrb píše:
patras píše:me fascinuje ta snaha usetrit 10k za patnactky se zimakama ... letnaky sou ti na hovno i s retezama !! (kdyz teda bude snih) ... na horach zadnej neni tak co

Urcite sem pro zimaky, ale k tomu ze retezy sou na nic s letnakam myslim ze to neni pravda.. Alspon teda z vlastni zkusenosti sem kdysy jel s letnakama taky na hory (no jo uz jedine zimaky :o) ) a jel sem do dost prudkyho kopce kde sem si ani neskrt, dal sem retezy a uplna pohoda, takze myslim nakej ze na retez je uplne fuk jestli letnak nebo zimak.

treba jo ale u bawa ... jak chces zatacet ?? nebo budes mit retezy i vepredu ??
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Dande

#26 Příspěvek od Dande »

LOPOLO píše:
cabadaj píše:Dunlop winter sport M3 - 195 / 65 * 15 . Gumy jsou úplně super a díky kamošovi co má obchod jsem je sehnal za 1850 za kus .

pouzivam uplne to samy ..

Mate naky zkusenosti s pojistovnou maj tam bejt 185 nebo 205 nemuzou s tim bejt problemy pak :?:
Odpovědět