Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BMW versus Hyundai?

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Pavel

#21 Příspěvek od Pavel »

xsun píše:
Motolejdy píše:No,je to ještě horší. :D On svoje auto nikdy neměl.Jen samý půjčovaný.A to auto koupil někde v bazaru za 84000 kč.Jo,a taky vůbec nevlastní řidičák. :!:

nevim co resis, bavit se s tipkem, kterej si za 80 litru koupi starou 1.5, nema ani ridicak a vsude haze machry jakou to nema raketu ... to te dovede vytocit? ja bych se jen smal a smal ... :D

Asi tak nějak.. :wink: Vůbec bych se s takovým čůrem nebavil.... 8)
Motolejdy
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Motolejdy »

Hm,asi máte pravdu.Mě jen vytočilo,jak mě pořád otravuje a píše,že mám strach a že než se vůbec rozjedu,tak bude dávno pryč a takový podobný kecy.Má to auto necelý týden a od tý doby mi několikrát denně píše a hecuje mě.No,vás by to nenazvedlo ze židle? :eh:
mayklmaykl

#23 Příspěvek od mayklmaykl »

to vypada na "toho frantu z Horni Dolni" co ma fakt vychytanej tuzing...

nech se svezt a pak posud jestli na to mas nebo ne....ale nenech se unest v tehlech malejch hyundaikach se 60ka tvari jak 150kmh :lol:

nebo jestli je to nakej ichtyl tak na nej ser....at si vypravi vypravec jeden lidovej... :D

beztak se mi nechce verit ze to ma 150PS-vydrzelo by to tak 25tkm
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#24 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Motolejdy píše:Hm,asi máte pravdu.Mě jen vytočilo,jak mě pořád otravuje a píše,že mám strach a že než se vůbec rozjedu,tak bude dávno pryč a takový podobný kecy.Má to auto necelý týden a od tý doby mi několikrát denně píše a hecuje mě.No,vás by to nenazvedlo ze židle? :eh:

Tak už ho konečně pochop,chudák jeden má asi malýho pinďoura a neví jak ti říct,že se mu líbíš a že by Tě rád toto.... :mrgreen: a úplně nejvíc ho vytočíš,když mu napíšeš ,jasně na to tvý dělo nemám a až ho potkáš na silnici tak mu vyklepeš kožich.. :D
Motolejdy
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Motolejdy »

mayklmaykl píše:to vypada na "toho frantu z Horni Dolni" co ma fakt vychytanej tuzing...

nech se svezt a pak posud jestli na to mas nebo ne....ale nenech se unest v tehlech malejch hyundaikach se 60ka tvari jak 150kmh :lol:

nebo jestli je to nakej ichtyl tak na nej ser....at si vypravi vypravec jeden lidovej... :D

beztak se mi nechce verit ze to ma 150PS-vydrzelo by to tak 25tkm

No,je to tak trochu ichtyl a pořádně namyšlenej.Už jsem přišla i na to,že se hrozně rád poslouchá. :lol: Nechat se svézt??? 8O To ani omylem!Nesednu do auta s někým,kdo si nedokáže udělat řidičák. :woot:
Motolejdy
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Motolejdy »

M3maniac píše:Tak už ho konečně pochop,chudák jeden má asi malýho pinďoura a neví jak ti říct,že se mu líbíš a že by Tě rád toto.... :mrgreen: a úplně nejvíc ho vytočíš,když mu napíšeš ,jasně na to tvý dělo nemám a až ho potkáš na silnici tak mu vyklepeš kožich.. :D

:D Tak tohle se ti vážně povedlo! :thumbsup: No,na tom něco bude.Tak tenhle názor se mi líbí nejvíc a asi to tak udělám! :wink:
voko21
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od voko21 »

Takovej blb potřebuje dostat nadrštku a až potom v autě na sprintu. :idea:

Nabídni mu závod mezi rejžopekáčem a tvojí motorkou.
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od patras Čestný člen »

Motolejdy píše:
M3maniac píše:Tak už ho konečně pochop,chudák jeden má asi malýho pinďoura a neví jak ti říct,že se mu líbíš a že by Tě rád toto.... :mrgreen: a úplně nejvíc ho vytočíš,když mu napíšeš ,jasně na to tvý dělo nemám a až ho potkáš na silnici tak mu vyklepeš kožich.. :D

:D Tak tohle se ti vážně povedlo! :thumbsup: No,na tom něco bude.Tak tenhle názor se mi líbí nejvíc a asi to tak udělám! :wink:

rekni mu ze kdyz si neni schopnej ani udelat ridicak tak ze na nej seres .. jeste te ten magor sestreli ze silnice .... jinak .. vyber si kratsi usek tak 200m ... 4500 ot a prduce nohu ze spojky, pritlapni to a pak uz jen rad .. :) myslim ze bude jeste hrabat na startu kdyz projedes cilem :D
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Fikux

#29 Příspěvek od Fikux »

To bude asi inteligentní klučina 8O kašli na něj ... takovej Lojzík nestojí ani za spálený benzín :!:
Fenri
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od Fenri »

psena píše:Jestli pujdete dost pres kilo, tak ho musis mit, 0-100 bych rekl ze tam to tak jednoznacny neni.jde o to, jak to v jakem stavu mas motor ty a v jakem on.
Jinak ty s nim vubec zavodit nemusis, vzdyt ty kary se prodavaji za 50 000....se prece nebudes zahazovat a nebo mu rekni, ze ma coupe, tak ze pozves taky nekoho s coupe.... :D

Jojo třeba Reného :wink:
Holas7xx
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od Holas7xx »

Kuwa, takovýhle mám nejradší!!! Až mu natrhneš prdel, tak v cíli zastav a až přijede, vyfo? mu ten jeho vidláckej ksicht!!!!!
Mimochodem - pokud do toho mototur jakkoliv zasahovlal vidlema, tak půjde brzo do kytek!! Hrozně se to sere, kámoš by mohl vyprávět!! :twisted:
Motolejdy
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od Motolejdy »

voko21 píše:Takovej blb potřebuje dostat nadrštku a až potom v autě na sprintu. :idea:

Rejžopekáč? :D To myslíš to jeho auto?No,na viragu bych to asi určitě prohrála.To bych si od kámošů musela půjčit Fireblada nebo R1 :lol:
voko21
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od voko21 »

Motolejdy píše:
voko21 píše:Takovej blb potřebuje dostat nadrštku a až potom v autě na sprintu. :idea:

Rejžopekáč? :D To myslíš to jeho auto?No,na viragu bych to asi určitě prohrála.To bych si od kámošů musela půjčit Fireblada nebo R1 :lol:

No samo, že myslim jeho auto. :) A řekni mu, že ho tu všichni pozdravujeme. :lol:
Motolejdy
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od Motolejdy »

Fikux píše:To bude asi inteligentní klučina 8O kašli na něj ... takovej Lojzík nestojí ani za spálený benzín :!:

No,taky jsem si to říkala,škoda benzínu. :roll:
Motolejdy
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od Motolejdy »

voko21 píše:Rejžopekáč? :D To myslíš to jeho auto?No,na viragu bych to asi určitě prohrála.To bych si od kámošů musela půjčit Fireblada nebo R1 :lol:

No samo, že myslim jeho auto. :) A řekni mu, že ho tu všichni pozdravujeme. :lol:[/quote]

No,to radši říkat nebudu nebo si něco vyslechnu,že všichni jsou břídilové jen on je nejlepší.Dnes mi dokonce kvůli tomu volal už v 7h ráno a zas provokoval a rejpal. :wacko: Je tím závodem úplně posedlej!!!
Motolejdy
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od Motolejdy »

Holas7xx píše:Kuwa, takovýhle mám nejradší!!! Až mu natrhneš prdel, tak v cíli zastav a až přijede, vyfo? mu ten jeho vidláckej ksicht!!!!!
Mimochodem - pokud do toho mototur jakkoliv zasahovlal vidlema, tak půjde brzo do kytek!! Hrozně se to sere, kámoš by mohl vyprávět!! :twisted:

No,to já taky.No,pokud se ten závod uskuteční a pokud vyhraju,tak to je taky to,na co se fakt těším.Na ten jeho výraz v obličeji!
Dnes ráno zas volal a otravoval a vypadlo z něj,že mu odešlo servo,tak závod prý bude,až ho opraví.Tak jsem mu řekla,že tím to začíná a že už se mu to auto začíná rozpadat.Reakce byla,jako bych píchla do vosího hnízda.... :D
MOrder
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od MOrder »

Motolejdy píše:
Holas7xx píše:Kuwa, takovýhle mám nejradší!!! Až mu natrhneš prdel, tak v cíli zastav a až přijede, vyfo? mu ten jeho vidláckej ksicht!!!!!

No,to já taky.No,pokud se ten závod uskuteční a pokud vyhraju,tak to je taky to,na co se fakt těším.Na ten jeho výraz v obličeji!
Dnes ráno zas volal a otravoval a vypadlo z něj,že mu odešlo servo,tak závod prý bude,až ho opraví.Tak jsem mu řekla,že tím to začíná a že už se mu to auto začíná rozpadat.Reakce byla,jako bych píchla do vosího hnízda.... :D

Rekni mu at se na ten zavod vyprdne, aby to auto nakonec nemusel tlacit! :lol: :lol: :lol:
cabadaj

#38 Příspěvek od cabadaj »

Já myslím , že závodit s ním nemá smysl . tenhle trouba se během půl roku někde vyseká a bude rád jestli to přežije . A hlavně , pokud srovnává hyundai s BMW tak asi není v pořádku.
Motolejdy
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od Motolejdy »

cabadaj píše:Já myslím , že závodit s ním nemá smysl . tenhle trouba se během půl roku někde vyseká a bude rád jestli to přežije . A hlavně , pokud srovnává hyundai s BMW tak asi není v pořádku.

No,tak tohle si tu určitě myslí většina z vás a taky se už k tomu přikláním,takže dám na vaše rady a kašlu na něj.Když mi to poprvé řekl,tak jsem si taky říkala,jestli je v pořádku,že srovnává BMW s Hyundai! :D
martinm3
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od martinm3 »

Tak takovejch netvorů znám dost!! Každej mele že to co má je nejlepší že tě natře a další sr..ky přitom přesedlal z nějaký pojízdný kůlničky na dříví na 4 kolech!!! :!: Bejt tebou, tak ho neřeším!!!

to: M3maniac: dobrá hláška!!
Odpovědět