Motolejdy píše:No,je to ještě horší. On svoje auto nikdy neměl.Jen samý půjčovaný.A to auto koupil někde v bazaru za 84000 kč.Jo,a taky vůbec nevlastní řidičák.
nevim co resis, bavit se s tipkem, kterej si za 80 litru koupi starou 1.5, nema ani ridicak a vsude haze machry jakou to nema raketu ... to te dovede vytocit? ja bych se jen smal a smal ...
Asi tak nějak.. Vůbec bych se s takovým čůrem nebavil....
Hm,asi máte pravdu.Mě jen vytočilo,jak mě pořád otravuje a píše,že mám strach a že než se vůbec rozjedu,tak bude dávno pryč a takový podobný kecy.Má to auto necelý týden a od tý doby mi několikrát denně píše a hecuje mě.No,vás by to nenazvedlo ze židle?
Motolejdy píše:Hm,asi máte pravdu.Mě jen vytočilo,jak mě pořád otravuje a píše,že mám strach a že než se vůbec rozjedu,tak bude dávno pryč a takový podobný kecy.Má to auto necelý týden a od tý doby mi několikrát denně píše a hecuje mě.No,vás by to nenazvedlo ze židle?
Tak už ho konečně pochop,chudák jeden má asi malýho pinďoura a neví jak ti říct,že se mu líbíš a že by Tě rád toto.... a úplně nejvíc ho vytočíš,když mu napíšeš ,jasně na to tvý dělo nemám a až ho potkáš na silnici tak mu vyklepeš kožich..
mayklmaykl píše:to vypada na "toho frantu z Horni Dolni" co ma fakt vychytanej tuzing...
nech se svezt a pak posud jestli na to mas nebo ne....ale nenech se unest v tehlech malejch hyundaikach se 60ka tvari jak 150kmh
nebo jestli je to nakej ichtyl tak na nej ser....at si vypravi vypravec jeden lidovej...
beztak se mi nechce verit ze to ma 150PS-vydrzelo by to tak 25tkm
No,je to tak trochu ichtyl a pořádně namyšlenej.Už jsem přišla i na to,že se hrozně rád poslouchá. Nechat se svézt??? To ani omylem!Nesednu do auta s někým,kdo si nedokáže udělat řidičák.
M3maniac píše:Tak už ho konečně pochop,chudák jeden má asi malýho pinďoura a neví jak ti říct,že se mu líbíš a že by Tě rád toto.... a úplně nejvíc ho vytočíš,když mu napíšeš ,jasně na to tvý dělo nemám a až ho potkáš na silnici tak mu vyklepeš kožich..
Tak tohle se ti vážně povedlo! No,na tom něco bude.Tak tenhle názor se mi líbí nejvíc a asi to tak udělám!
M3maniac píše:Tak už ho konečně pochop,chudák jeden má asi malýho pinďoura a neví jak ti říct,že se mu líbíš a že by Tě rád toto.... a úplně nejvíc ho vytočíš,když mu napíšeš ,jasně na to tvý dělo nemám a až ho potkáš na silnici tak mu vyklepeš kožich..
Tak tohle se ti vážně povedlo! No,na tom něco bude.Tak tenhle názor se mi líbí nejvíc a asi to tak udělám!
rekni mu ze kdyz si neni schopnej ani udelat ridicak tak ze na nej seres .. jeste te ten magor sestreli ze silnice .... jinak .. vyber si kratsi usek tak 200m ... 4500 ot a prduce nohu ze spojky, pritlapni to a pak uz jen rad .. myslim ze bude jeste hrabat na startu kdyz projedes cilem
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
psena píše:Jestli pujdete dost pres kilo, tak ho musis mit, 0-100 bych rekl ze tam to tak jednoznacny neni.jde o to, jak to v jakem stavu mas motor ty a v jakem on. Jinak ty s nim vubec zavodit nemusis, vzdyt ty kary se prodavaji za 50 000....se prece nebudes zahazovat a nebo mu rekni, ze ma coupe, tak ze pozves taky nekoho s coupe....
Kuwa, takovýhle mám nejradší!!! Až mu natrhneš prdel, tak v cíli zastav a až přijede, vyfo? mu ten jeho vidláckej ksicht!!!!!
Mimochodem - pokud do toho mototur jakkoliv zasahovlal vidlema, tak půjde brzo do kytek!! Hrozně se to sere, kámoš by mohl vyprávět!!
voko21 píše:Rejžopekáč? To myslíš to jeho auto?No,na viragu bych to asi určitě prohrála.To bych si od kámošů musela půjčit Fireblada nebo R1
No samo, že myslim jeho auto. A řekni mu, že ho tu všichni pozdravujeme. [/quote]
No,to radši říkat nebudu nebo si něco vyslechnu,že všichni jsou břídilové jen on je nejlepší.Dnes mi dokonce kvůli tomu volal už v 7h ráno a zas provokoval a rejpal. Je tím závodem úplně posedlej!!!
Holas7xx píše:Kuwa, takovýhle mám nejradší!!! Až mu natrhneš prdel, tak v cíli zastav a až přijede, vyfo? mu ten jeho vidláckej ksicht!!!!! Mimochodem - pokud do toho mototur jakkoliv zasahovlal vidlema, tak půjde brzo do kytek!! Hrozně se to sere, kámoš by mohl vyprávět!!
No,to já taky.No,pokud se ten závod uskuteční a pokud vyhraju,tak to je taky to,na co se fakt těším.Na ten jeho výraz v obličeji!
Dnes ráno zas volal a otravoval a vypadlo z něj,že mu odešlo servo,tak závod prý bude,až ho opraví.Tak jsem mu řekla,že tím to začíná a že už se mu to auto začíná rozpadat.Reakce byla,jako bych píchla do vosího hnízda....
Holas7xx píše:Kuwa, takovýhle mám nejradší!!! Až mu natrhneš prdel, tak v cíli zastav a až přijede, vyfo? mu ten jeho vidláckej ksicht!!!!! Mimochodem - pokud do toho mototur jakkoliv zasahovlal vidlema, tak půjde brzo do kytek!! Hrozně se to sere, kámoš by mohl vyprávět!!
No,to já taky.No,pokud se ten závod uskuteční a pokud vyhraju,tak to je taky to,na co se fakt těším.Na ten jeho výraz v obličeji! Dnes ráno zas volal a otravoval a vypadlo z něj,že mu odešlo servo,tak závod prý bude,až ho opraví.Tak jsem mu řekla,že tím to začíná a že už se mu to auto začíná rozpadat.Reakce byla,jako bych píchla do vosího hnízda....
Rekni mu at se na ten zavod vyprdne, aby to auto nakonec nemusel tlacit!
Já myslím , že závodit s ním nemá smysl . tenhle trouba se během půl roku někde vyseká a bude rád jestli to přežije . A hlavně , pokud srovnává hyundai s BMW tak asi není v pořádku.
cabadaj píše:Já myslím , že závodit s ním nemá smysl . tenhle trouba se během půl roku někde vyseká a bude rád jestli to přežije . A hlavně , pokud srovnává hyundai s BMW tak asi není v pořádku.
No,tak tohle si tu určitě myslí většina z vás a taky se už k tomu přikláním,takže dám na vaše rady a kašlu na něj.Když mi to poprvé řekl,tak jsem si taky říkala,jestli je v pořádku,že srovnává BMW s Hyundai!
Tak takovejch netvorů znám dost!! Každej mele že to co má je nejlepší že tě natře a další sr..ky přitom přesedlal z nějaký pojízdný kůlničky na dříví na 4 kolech!!! Bejt tebou, tak ho neřeším!!!