Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW versus Hyundai?
jednou sem byl na cviceni, byla klendra jako krava. tak sme mezi tankama rozdelali ohynek. to byla chyba, jak ohen ohral tanky, tak zacala stykat voda, ktera pak zamrzla. rano se s nima nehlo. nevyjel ani jeden, proste byly primrzly a neurvaly se....
jestli se nekdo pta na smysl tohodle prispevku v tomhle foru, pak se ptam na smysl hjundai VS bmw?
kdyztak ti pucim trikolku, at ma sanci

jestli se nekdo pta na smysl tohodle prispevku v tomhle foru, pak se ptam na smysl hjundai VS bmw?

kdyztak ti pucim trikolku, at ma sanci

-
- Kontaktovat uživatele:
Motolejdy píše:martinm3 píše:To:: Motolejdy: dálší Jihoczech a eště k tomu Lady!!! NICE!!!!
Ty jsi taky Jihočech?Jestli jo,tak odkud jsi?Kolik je vlastně tady aktivních Jihočechů?Nevíš?Jsi zátím asi tak druhý o kterým vím.
Pár jich tu je. Takovejhle závod přece vůbec nejni problém. Objíždějte kruháč na Okružní tak dlouho, dokud na Lišov do kopce nebude před váma aspoň kilák volno, pak se postavte na začátek dvouproudovky vedle sebe a někdo vám to odmávne. V podstatě jestli neřídíš první tejden, tak se nikomu nemůže nic stát. A jestli chcete vokázat, jak to jde ještě rychlejc, tak se na vás přijedu podívat

-
- Kontaktovat uživatele:
RedBaron píše:Ty jsi taky Jihočech?Jestli jo,tak odkud jsi?Kolik je vlastně tady aktivních Jihočechů?Nevíš?Jsi zátím asi tak druhý o kterým vím.
Pár jich tu je. Takovejhle závod přece vůbec nejni problém. Objíždějte kruháč na Okružní tak dlouho, dokud na Lišov do kopce nebude před váma aspoň kilák volno, pak se postavte na začátek dvouproudovky vedle sebe a někdo vám to odmávne. V podstatě jestli neřídíš první tejden, tak se nikomu nemůže nic stát. A jestli chcete vokázat, jak to jde ještě rychlejc, tak se na vás přijedu podívat

No,ta silnice na Lišov mě už taky napadla,bohužel,závod už se konat nebude,nebo? ten magor to auta dneska rozsekal.Píchnul ho prý někam do příkopu.

No,a jste nějaká parta v ČB?Znáte se osobně?Jestli jo,scházíte se někdy někde?Nechci,aby to vypadalo jak nějaký výslech,ale jsem děsně zvědavá.

-
- Kontaktovat uživatele:
Znám dost lidí kolem bavoráků nebo s bavorákem (lidi v ČB maj třeba 4 x 635CSi, 3x 540i, 2 x M5, 1 x 850 atd.) ale nějaký moc srazování nás nikdy nebralo. Jenom se starýma šestkama jsme měli srazy, na Lipně 2002 jsem neměl fo?ák a Křivonoska 2004 je vyfocená, koukni na
http://bmw.paleo.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
RedBaron píše:Znám dost lidí kolem bavoráků nebo s bavorákem (lidi v ČB maj třeba 4 x 635CSi, 3x 540i, 2 x M5, 1 x 850 atd.) ale nějaký moc srazování nás nikdy nebralo. Jenom se starýma šestkama jsme měli srazy, na Lipně 2002 jsem neměl fo?ák a Křivonoska 2004 je vyfocená, koukni na
Pěkný fotky.