Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Hyundai už nejede :-)

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Motolejdy
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Motolejdy »

Tohle si prostě nemůžu nechat pro sebe! :D Musím všem,co si četli můj příspěvek BMW versus Hyundai,oznámit,že ten trouba,co chtěl se mnou závodit,předčil všechny vaše očekávání a dnes v 8 večer někde u Tábora prý to auto zbořil. :woot: Jen mi poslal sms,že závod se konat nebude.Nevím,jestli jen dostal strach nebo to auto opravdu zbořil,ale tím fakt dokázal,že je to jen trapnej vejtaha!
Musím uznat,že většina z vás ho odhadla líp jak já a to ho ani neznáte. :thumbsup:
MOrder
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od MOrder »

JJ, tak to dopada :lol: Pokud ti nekdo takovy nabizi, nebo te vyzyva k zavodu, nema to smysl. Jeste by naboural Tebe!!! Proste looser!!! Nepreju nikomu nic spatneho, ale ...
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od patras Čestný člen »

dalo se to cekat .. rekni mu ze ted si s nim ten zavod das ale ze pesky te nedohoni :D
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Fikux

#4 Příspěvek od Fikux »

8) zase jeden moula ze silnic pryč ... ufff
Holas7xx
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Holas7xx »

Sem to říkal!!! :lol:
coupe328
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od coupe328 »

8O :lol: tak dlouho se chodi se dzbanem pro vodu....... :lol: jeste ze jsi s nim nejela,mohlo to dopadnout spatne :wink:
Holas7xx
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Holas7xx »

To jo, copak hyundaye, toho škoda není, ale aby ti zničil bmw... - takhle je to lepší. :twisted:
JFK Čestný člen
Čestný člen

#8 Příspěvek od JFK Čestný člen »

docela čumim jak je tady každej namystrovanej... tak někdo zbořil káru, v tomhle počasí (nebo v jiným -je to fuck) je to hned... že někdo si chce dát s někým sprinta nemusí být hned hovado, ne? mě každou chvilku někdo otravuje a nikde to neřešim a nerozebýrám jestli jako jo nebo ne. prostě jedu a potom má cenu řešit proč to dopadlo tak a tak, nebo to neřešit vůbec. o co vlastně jde? z výše popsaného sprintu bmw vs. mihovyndaj mi přijde, že je to spíš rozmáznuté nějakou jinou osobní záležitostí, než že by šlo jenom o sprint... a stavět se do pozice škodolíbka bych nechtěl, nikdy nevím kdy se to otočí proti mě... upsss. :?
IQ se pozná i podle dotazů a odpovědí některých dopisovatelů, ptát se tejden na to zda by v tom či onom bylo rychlejší to či ono auto, zvláš? když obě stojej před barákem... :?: :?: :?: Původně jsem se k tomu vůbec nechtěl vyjadřovat, ale následná reakce na zbořku a výtlem že už se vlastně závod konat nebude mě nenechalo klidným... PS: co budeš dělat až to opraví? Budeš se tu opět ptát na rady co tedy vlastně s tím? Lepší bude když napíšeš jak to dopadlo... :D
Doktor1
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Doktor1 »

JFK píše:docela čumim jak je tady každej namystrovanej... tak někdo zbořil káru, v tomhle počasí (nebo v jiným -je to fuck) je to hned... že někdo si chce dát s někým sprinta nemusí být hned hovado, ne? mě každou chvilku někdo otravuje a nikde to neřešim a nerozebýrám jestli jako jo nebo ne. prostě jedu a potom má cenu řešit proč to dopadlo tak a tak, nebo to neřešit vůbec. o co vlastně jde? z výše popsaného sprintu bmw vs. mihovyndaj mi přijde, že je to spíš rozmáznuté nějakou jinou osobní záležitostí, než že by šlo jenom o sprint... a stavět se do pozice škodolíbka bych nechtěl, nikdy nevím kdy se to otočí proti mě... upsss. :?
IQ se pozná i podle dotazů a odpovědí některých dopisovatelů, ptát se tejden na to zda by v tom či onom bylo rychlejší to či ono auto, zvláš? když obě stojej před barákem... :?: :?: :?: Původně jsem se k tomu vůbec nechtěl vyjadřovat, ale následná reakce na zbořku a výtlem že už se vlastně závod konat nebude mě nenechalo klidným... PS: co budeš dělat až to opraví? Budeš se tu opět ptát na rady co tedy vlastně s tím? Lepší bude když napíšeš jak to dopadlo... :D

8) Na to se neda rict nic nez AMEN :lol:
Holas7xx
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Holas7xx »

To JFK: až na ty hrubky docela dobrý, ale je fuckt že některý lidi opravdu budou pořád otravovat, a i když ho předjedeš tak se zase vymlouvaj!! Takže trošku motolejdy chápu že ji to tak štvalo.
Mimochodem : už se mi to vymstilo - dneska stojim na parkálu ladim rádio, slyšim brzdy a mrda - no a přední nárazník v prdeli. Z filcky která do mě nabourala vylezla ženská - že ji prej upadla bunda tak ji sbírala a já tam najednou stál...... :oops:
Fenri
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Fenri »

Ale no tak,o hrubky tu přece nejde.
Murfas

#12 Příspěvek od Murfas »

No cetl jsem predeslej clanek a musim rict ze jsem se dost zasmal nad tema nazorama.Take znam takoveho jednoho borecka co furt otravuje jakou ma nadupanou karu , a gimy u steracu mu musi vymenit jeho stara ,protoze on to nedovede.Ja osobne bych mu pritakal ze je nejlepsi a ze by mne udelal a sel bych dal.Za rozmlaceny auto kvuli tomu ze si nejakej machr chce dokazat ze se umi vybourat v aute a ohrozit jine auto , to nestoji.Potkat ho na silnici , ukazu mu prdel a jsem spokojenej.No ne..... :D :D
Kot3l
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Kot3l »

Holas7xx píše:To JFK: až na ty hrubky docela dobrý, ale je fuckt že některý lidi opravdu budou pořád otravovat, a i když ho předjedeš tak se zase vymlouvaj!! Takže trošku motolejdy chápu že ji to tak štvalo.
Mimochodem : už se mi to vymstilo - dneska stojim na parkálu ladim rádio, slyšim brzdy a mrda - no a přední nárazník v prdeli. Z filcky která do mě nabourala vylezla ženská - že ji prej upadla bunda tak ji sbírala a já tam najednou stál...... :oops:

hehe, stalo se mi neco "podobnyho" s lepsim koncem. jedu na krizovatce typu T, jedu po havni a ta zahyba DOLEVA. a koukam jak PROTI me jede zenska, ted uz nevim, jestli fabka nebo felcka. jelikoz jela proti, nejela po hlavni, no a ja cumim primo na ni a tuknu vedle do kamose a cumime oba jako puci, nejen , ze nedala prednost a naprala by to do nas v plny rychlosti, ale ona nekoukala ani dopredu, cumela na neco za sebe a tak projela krizovatkou, ja blikal, houkal, nevedala o nicem 8O
nehpo

#14 Příspěvek od nehpo »

JFK píše:docela čumim jak je tady každej namystrovanej... tak někdo zbořil káru, v tomhle počasí (nebo v jiným -je to fuck) je to hned... že někdo si chce dát s někým sprinta nemusí být hned hovado, ne? mě každou chvilku někdo otravuje a nikde to neřešim a nerozebýrám jestli jako jo nebo ne. prostě jedu a potom má cenu řešit proč to dopadlo tak a tak, nebo to neřešit vůbec. o co vlastně jde? z výše popsaného sprintu bmw vs. mihovyndaj mi přijde, že je to spíš rozmáznuté nějakou jinou osobní záležitostí, než že by šlo jenom o sprint... a stavět se do pozice škodolíbka bych nechtěl, nikdy nevím kdy se to otočí proti mě... upsss. :?

:D presne tak
Holas7xx
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Holas7xx »

Lidi jezděj jako idioti, jedno auto bez nárazníku, tak vezmu druhý, jedu po čtyřproudovce (dva pruhy tam dva zpátky oddělený dvoumetrovym podélnym ostrůvkem) frčim si to kilo a najednou v LEVYM pruhu proti mě děda se schade!! jen tak tak jsem se mu vyhnul!!
když jsem jel zpátky tak tam ještě stál a už ho "měli" švestky.
No mazec!!
A mimochodem, nedivte se motolejdy že z toho byla tak "vyprsklá", přeci jenom je to "něžné pohlaví!" 8)
gelty
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od gelty »

Holas7xx píše:To JFK: až na ty hrubky docela dobrý, ale je fuckt že některý lidi opravdu budou pořád otravovat, a i když ho předjedeš tak se zase vymlouvaj!! Takže trošku motolejdy chápu že ji to tak štvalo.

Tak cos tam stál, wole... :lol: :lol: Ehm, byla aspoň pěkná? :twisted:
Holas7xx
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Holas7xx »

No, právě že ani kolo bys sis o ni neopřel!!!
Mám to prostě štěstí!! :P
Holas7xx
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Holas7xx »

Jinak proč jsem tam stál! Já vůl se nabídl kámošovi že ho odvezu do práce, tak jsem k němu přijel na parkál, stojim, ladim a pak už jen čumim.....
pro dobrotu - do autoopravny...
Martinéz

#19 Příspěvek od Martinéz »

taky sem se vzdycky rozsekaval reakcema na diskuze 320i Tour. vs Hyundai a neda mi to nez nereagovat. Nechapu smysleni nekterych zde pritomnych a taky mi trochu nejde do hlavy, jak se nekteri infantilnejsi jedinci dostali k BMW. Trochu to tu zavanelo 1.stupnem ZS.. nebudu dal konkretni, jen se trochu nekteri zamyslete nad delkou diskuzi a prinosem pro forum.. :wink: :lol:
cabadaj

#20 Příspěvek od cabadaj »

Martinéz píše:taky sem se vzdycky rozsekaval reakcema na diskuze 320i Tour. vs Hyundai a neda mi to nez nereagovat. Nechapu smysleni nekterych zde pritomnych a taky mi trochu nejde do hlavy, jak se nekteri infantilnejsi jedinci dostali k BMW. Trochu to tu zavanelo 1.stupnem ZS.. nebudu dal konkretni, jen se trochu nekteri zamyslete nad delkou diskuzi a prinosem pro forum.. :wink: :lol:

No ono podle mě nemusí jít vždycky o přínos pro forum , ale občas třeba jen o samotný pokec
Odpovědět