Martinéz píše:taky sem se vzdycky rozsekaval reakcema na diskuze 320i Tour. vs Hyundai a neda mi to nez nereagovat. Nechapu smysleni nekterych zde pritomnych a taky mi trochu nejde do hlavy, jak se nekteri infantilnejsi jedinci dostali k BMW. Trochu to tu zavanelo 1.stupnem ZS.. nebudu dal konkretni, jen se trochu nekteri zamyslete nad delkou diskuzi a prinosem pro forum..
No ono podle mě nemusí jít vždycky o přínos pro forum , ale občas třeba jen o samotný pokec
Holas7xx píše:už se mi to vymstilo - dneska stojim na parkálu ladim rádio, slyšim brzdy a mrda - no a přední nárazník v prdeli. Z filcky která do mě nabourala vylezla ženská - že ji prej upadla bunda tak ji sbírala a já tam najednou stál......
To jsou takový mžiky, jedeš, a NAJEDNOU tam někdo stojí zaparkovanej
2 Motolejdy. Upřímně řečeno jsem ještě NIDKY nepotkal holku, která by se nechal vyprovokovat ke SPRINTU Ale jednou jsem potkal holku, která mi z kopce v serpentýnách na mokru natřela s fávem
Holas7xx píše:už se mi to vymstilo - dneska stojim na parkálu ladim rádio, slyšim brzdy a mrda - no a přední nárazník v prdeli. Z filcky která do mě nabourala vylezla ženská - že ji prej upadla bunda tak ji sbírala a já tam najednou stál......
2 Motolejdy. Upřímně řečeno jsem ještě NIDKY nepotkal holku, která by se nechal vyprovokovat ke SPRINTU Ale jednou jsem potkal holku, která mi z kopce v serpentýnách na mokru natřela s fávem
i já jednou nechápal jak předemnou kličkoval po městě ve špičce favorit a až jsem ji konečně dojel,nechápu,ženská ! fakt to uměla skoro jako já
M3maniac píše:i já jednou nechápal jak předemnou kličkoval po městě ve špičce favorit a až jsem ji konečně dojel,nechápu,ženská ! fakt to uměla skoro jako já
bmwm3 píše:2 Motolejdy. Upřímně řečeno jsem ještě NIDKY nepotkal holku, která by se nechal vyprovokovat ke SPRINTU Ale jednou jsem potkal holku, která mi z kopce v serpentýnách na mokru natřela s fávem
No,tak už jsi potkal. Sice jen na netu,ale...... Sice se nakonec nic nekonalo,ale ráda bych to jednou zkusila.Docela by mě zajímalo,jak na tom v řidičském umění jsem. A taky jak je na tom moje auto.
2 Motolejdy: Já nevím, jestli je na Sprintu nějáké umění. Snad jen, aby se ti to nezačlo dusit a aby se ti neprotáčela moc hnaná náprava. Teda nevím, možná je to jinak
bmwm3 píše:2 Motolejdy: Já nevím, jestli je na Sprintu nějáké umění. Snad jen, aby se ti to nezačlo dusit a aby se ti neprotáčela moc hnaná náprava. Teda nevím, možná je to jinak
No,to já taky nevím. Jen bych si to prostě chtěla jednou někde vyzkoušet.
M3maniac píše:i já jednou nechápal jak předemnou kličkoval po městě ve špičce favorit a až jsem ji konečně dojel,nechápu,ženská ! fakt to uměla skoro jako já
Skoro jako ty?? Tak to musela být dcera Vatanena
To jakože byla ve vatě? No tak to je jasný, žádná odřenina jí pak nesere a švihá to tam sematam..
i já jednou nechápal jak předemnou kličkoval po městě ve špičce favorit a až jsem ji konečně dojel,nechápu,ženská ! fakt to uměla skoro jako já
Vy tam u vás máte nějakou špičku? Těch 20aut, co se tam denně motá bych prokličkoval i na koloběžce
No to už mám natrénováno. Jezdila jsem kvůli tomu do ČB na křižovatky,ale tam se nikdo nechytal! Asi se budu muset jednou vydat do Prahy.Tam se snad někdo chytne.
Motolejdy píše:No to už mám natrénováno. Jezdila jsem kvůli tomu do ČB na křižovatky,ale tam se nikdo nechytal! Asi se budu muset jednou vydat do Prahy.Tam se snad někdo chytne.
To chce pořádný vejfuck a na čáře dvakrát pořádně vrknout, on se někdo chytne.
Já jsem tak vyprovokoval se shade i 911turbo, závod to byl podařený, sotva jsem přejížděl čáru, Porsche opouštělo na druhém konci křižovatku.
Family wagon: BMW 320dX F31
Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi
bergos píše:To chce pořádný vejfuck a na čáře dvakrát pořádně vrknout, on se někdo chytne. Já jsem tak vyprovokoval se shade i 911turbo, závod to byl podařený, sotva jsem přejížděl čáru, Porsche opouštělo na druhém konci křižovatku.
No,vyprovokovat Porsche bych si snad ani nedovolila Ten kdyby se chytil,tak bych radši dělala,jako že nic
Já jsem taky vyprovokal 911, vystřelil jsem dřív, ale v průběhu první půl vteřiny se pořádí záhadně obrátilo a já jsem ani neslyšel svůj motor, tak jsem čuměl do budíku, každopádně i kdybych přeřadil naprosto přesně nebo o 3000 jinak, asi by to nic nezměnilo
Speedy píše:To jakože byla ve vatě? No tak to je jasný, žádná odřenina jí pak nesere a švihá to tam sematam..
Já nevím jestli to myslíš vážně. Ale myslel jsem, že to byla dcera od jezdce jménem. Ari Vatanen. Takovej ten pán co je třeba na videu Pike Pikes s tou brutální 405 atd atd..
Speedy píše:Vy tam u vás máte nějakou špičku? Těch 20aut, co se tam denně motá bych prokličkoval i na koloběžce
bmwm3 píše:[quote="Holas7xx"]už se mi to vymstilo - dneska stojim na parkálu ladim rádio, slyšim brzdy a mrda - no a přední nárazník v prdeli. Z filcky která do mě nabourala vylezla ženská - že ji prej upadla bunda tak ji sbírala a já tam najednou stál......
Vy tam u vás máte nějakou špičku? Těch 20aut, co se tam denně motá bych prokličkoval i na koloběžce [/quote]
Těch 20 aut jsou ty co právě nějací šmejdi ukradnou a zbytek jsou fízlové To jsou závody sem tam dojde i na střílení, ovšem vždy to odnese to ukradnuté auto
A jak můžete u vás v Praze závodit na křižovatkách, když tam máte špičku? To jako kdo se co nejpomaleji dostane na druhou stranu křižovatky? Fakt vzrušující
gelty píše:A jak můžete u vás v Praze závodit na křižovatkách, když tam máte špičku? To jako kdo se co nejpomaleji dostane na druhou stranu křižovatky? Fakt vzrušující
Špička je v Pze 7-11, 14-19:00, Třeba taková magistrála směrem k Paláci kultury, tak ty poslední světla u Pizzy Gohome jsou idelální. Takže když sprint, tak tam a když není špička Před Nuselákem tak je už tak 150 - 160, tak v tom esíčku jsem trošku vyměkl a povolil to 140-150, Nuselák 160-170, zatáčka z Nuseláku 140-150. Takhle natvrdo jsem to jel jednou a honili jsme se v 1 Ráno v létě úplně sami. Jen já a B5 TDI Jak vidíš i v Pze se dá. Ale jak říkám, to jsem jel jen jednou. a zrovna tam moc nemá co vjet ani tam nejsou chodci..
gelty píše:A jak můžete u vás v Praze závodit na křižovatkách, když tam máte špičku? To jako kdo se co nejpomaleji dostane na druhou stranu křižovatky? Fakt vzrušující
Špička je v Pze 7-11, 14-19:00, Třeba taková magistrála směrem k Paláci kultury, tak ty poslední světla u Pizzy Gohome jsou idelální. Takže když sprint, tak tam a když není špička Před Nuselákem tak je už tak 150 - 160, tak v tom esíčku jsem trošku vyměkl a povolil to 140-150, Nuselák 160-170, zatáčka z Nuseláku 140-150. Takhle natvrdo jsem to jel jednou a honili jsme se v 1 Ráno v létě úplně sami. Jen já a B5 TDI Jak vidíš i v Pze se dá. Ale jak říkám, to jsem jel jen jednou. a zrovna tam moc nemá co vjet ani tam nejsou chodci..
jenom dotaz: proč máš v nicku M3? Na ty rychlosti co tu vyprávíš to odhaduhu že máš čtyřválec nebo max 2 litr...
bmwm3 píše:Já jsem taky vyprovokal 911, vystřelil jsem dřív, ale v průběhu první půl vteřiny se pořádí záhadně obrátilo a já jsem ani neslyšel svůj motor, tak jsem čuměl do budíku, každopádně i kdybych přeřadil naprosto přesně nebo o 3000 jinak, asi by to nic nezměnilo
Speedy píše:To jakože byla ve vatě? No tak to je jasný, žádná odřenina jí pak nesere a švihá to tam sematam..
Já nevím jestli to myslíš vážně. Ale myslel jsem, že to byla dcera od jezdce jménem. Ari Vatanen. Takovej ten pán co je třeba na videu Pike Pikes s tou brutální 405 atd atd..
Speedy píše:Vy tam u vás máte nějakou špičku? Těch 20aut, co se tam denně motá bych prokličkoval i na koloběžce