Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Hyundai už nejede :-)

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Motolejdy
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Motolejdy »

cabadaj píše:
Martinéz píše:taky sem se vzdycky rozsekaval reakcema na diskuze 320i Tour. vs Hyundai a neda mi to nez nereagovat. Nechapu smysleni nekterych zde pritomnych a taky mi trochu nejde do hlavy, jak se nekteri infantilnejsi jedinci dostali k BMW. Trochu to tu zavanelo 1.stupnem ZS.. nebudu dal konkretni, jen se trochu nekteri zamyslete nad delkou diskuzi a prinosem pro forum.. :wink: :lol:

No ono podle mě nemusí jít vždycky o přínos pro forum , ale občas třeba jen o samotný pokec

:thumbsup: Přesně tak jsem to taky myslela.Šlo jen o pokec. :wink:
bmwm3

#22 Příspěvek od bmwm3 »

Holas7xx píše:už se mi to vymstilo - dneska stojim na parkálu ladim rádio, slyšim brzdy a mrda - no a přední nárazník v prdeli. Z filcky která do mě nabourala vylezla ženská - že ji prej upadla bunda tak ji sbírala a já tam najednou stál...... :oops:

To jsou takový mžiky, jedeš, a NAJEDNOU tam někdo stojí zaparkovanej :lol:

2 Motolejdy. Upřímně řečeno jsem ještě NIDKY nepotkal holku, která by se nechal vyprovokovat ke SPRINTU 8)
Ale jednou jsem potkal holku, která mi z kopce v serpentýnách na mokru natřela s fávem :roll:
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#23 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

bmwm3 píše:
Holas7xx píše:už se mi to vymstilo - dneska stojim na parkálu ladim rádio, slyšim brzdy a mrda - no a přední nárazník v prdeli. Z filcky která do mě nabourala vylezla ženská - že ji prej upadla bunda tak ji sbírala a já tam najednou stál...... :oops:

2 Motolejdy. Upřímně řečeno jsem ještě NIDKY nepotkal holku, která by se nechal vyprovokovat ke SPRINTU 8)
Ale jednou jsem potkal holku, která mi z kopce v serpentýnách na mokru natřela s fávem :roll:

i já jednou nechápal jak předemnou kličkoval po městě ve špičce favorit a až jsem ji konečně dojel,nechápu,ženská ! :D fakt to uměla skoro jako já :mrgreen:
bmwm3

#24 Příspěvek od bmwm3 »

M3maniac píše:i já jednou nechápal jak předemnou kličkoval po městě ve špičce favorit a až jsem ji konečně dojel,nechápu,ženská ! :D fakt to uměla skoro jako já :mrgreen:

8O Skoro jako ty?? Tak to musela být dcera Vatanena :wink:
Motolejdy
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Motolejdy »

bmwm3 píše:2 Motolejdy. Upřímně řečeno jsem ještě NIDKY nepotkal holku, která by se nechal vyprovokovat ke SPRINTU 8)

No,tak už jsi potkal. :D Sice jen na netu,ale...... :!: Sice se nakonec nic nekonalo,ale ráda bych to jednou zkusila.Docela by mě zajímalo,jak na tom v řidičském umění jsem. :wink: A taky jak je na tom moje auto. :lol:
bmwm3

#26 Příspěvek od bmwm3 »

2 Motolejdy: Já nevím, jestli je na Sprintu nějáké umění. Snad jen, aby se ti to nezačlo dusit a aby se ti neprotáčela moc hnaná náprava. Teda nevím, možná je to jinak :roll:
Motolejdy
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od Motolejdy »

bmwm3 píše:2 Motolejdy: Já nevím, jestli je na Sprintu nějáké umění. Snad jen, aby se ti to nezačlo dusit a aby se ti neprotáčela moc hnaná náprava. Teda nevím, možná je to jinak :roll:

No,to já taky nevím. :roll: Jen bych si to prostě chtěla jednou někde vyzkoušet. :D
kenedy

#28 Příspěvek od kenedy »

Tak to zatím trénuj na křižovatkách. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#29 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

bmwm3 píše:
M3maniac píše:i já jednou nechápal jak předemnou kličkoval po městě ve špičce favorit a až jsem ji konečně dojel,nechápu,ženská ! :D fakt to uměla skoro jako já :mrgreen:

8O Skoro jako ty?? Tak to musela být dcera Vatanena :wink:

To jakože byla ve vatě? No tak to je jasný, žádná odřenina jí pak nesere a švihá to tam sematam.. :lol:
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#30 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

M3maniac píše:
bmwm3 píše:

i já jednou nechápal jak předemnou kličkoval po městě ve špičce favorit a až jsem ji konečně dojel,nechápu,ženská ! :D fakt to uměla skoro jako já :mrgreen:

Vy tam u vás máte nějakou špičku? Těch 20aut, co se tam denně motá bych prokličkoval i na koloběžce Obrázek
bergos Člen Klubu
Člen Klubu

#31 Příspěvek od bergos Člen Klubu »

Speedy píše:Vy tam u vás máte nějakou špičku? Těch 20aut, co se tam denně motá bych prokličkoval i na koloběžce Obrázek

Tak to bych chtěl vidět. 8O :D
není to sice jako u vás v Praze, ale několik málo aut to je, myslím že víc než 20 :D
Family wagon: BMW 320dX F31
Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi
8-)
Motolejdy
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od Motolejdy »

kenedy píše:Tak to zatím trénuj na křižovatkách. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

No to už mám natrénováno. :lol: Jezdila jsem kvůli tomu do ČB na křižovatky,ale tam se nikdo nechytal! :D Asi se budu muset jednou vydat do Prahy.Tam se snad někdo chytne. :mrgreen:
bergos Člen Klubu
Člen Klubu

#33 Příspěvek od bergos Člen Klubu »

Motolejdy píše:No to už mám natrénováno. :lol: Jezdila jsem kvůli tomu do ČB na křižovatky,ale tam se nikdo nechytal! :D Asi se budu muset jednou vydat do Prahy.Tam se snad někdo chytne. :mrgreen:

To chce pořádný vejfuck a na čáře dvakrát pořádně vrknout, on se někdo chytne.
Já jsem tak vyprovokoval se shade i 911turbo, závod to byl podařený, sotva jsem přejížděl čáru, Porsche opouštělo na druhém konci křižovatku. 8) :oops: :D
Family wagon: BMW 320dX F31
Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi
8-)
Motolejdy
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od Motolejdy »

bergos píše:To chce pořádný vejfuck a na čáře dvakrát pořádně vrknout, on se někdo chytne.
Já jsem tak vyprovokoval se shade i 911turbo, závod to byl podařený, sotva jsem přejížděl čáru, Porsche opouštělo na druhém konci křižovatku. 8) :oops: :D

No,vyprovokovat Porsche bych si snad ani nedovolila :roll: :D Ten kdyby se chytil,tak bych radši dělala,jako že nic :lol:
bmwm3

#35 Příspěvek od bmwm3 »

Já jsem taky vyprovokal 911, vystřelil jsem dřív, ale v průběhu první půl vteřiny se pořádí záhadně obrátilo a já jsem ani neslyšel svůj motor, tak jsem čuměl do budíku, každopádně i kdybych přeřadil naprosto přesně nebo o 3000 jinak, asi by to nic nezměnilo :lol:
Speedy píše:To jakože byla ve vatě? No tak to je jasný, žádná odřenina jí pak nesere a švihá to tam sematam.. :lol:

Já nevím jestli to myslíš vážně. Ale myslel jsem, že to byla dcera od jezdce jménem. Ari Vatanen. Takovej ten pán co je třeba na videu Pike Pikes s tou brutální 405 atd atd..
Speedy píše:Vy tam u vás máte nějakou špičku? Těch 20aut, co se tam denně motá bych prokličkoval i na koloběžce Obrázek

No já ti nevím :roll:
gelty
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od gelty »

Speedy píše:
M3maniac píše:
bmwm3 píše:[quote="Holas7xx"]už se mi to vymstilo - dneska stojim na parkálu ladim rádio, slyšim brzdy a mrda - no a přední nárazník v prdeli. Z filcky která do mě nabourala vylezla ženská - že ji prej upadla bunda tak ji sbírala a já tam najednou stál...... :oops:

Vy tam u vás máte nějakou špičku? Těch 20aut, co se tam denně motá bych prokličkoval i na koloběžce Obrázek[/quote]

Těch 20 aut jsou ty co právě nějací šmejdi ukradnou a zbytek jsou fízlové :mrgreen: To jsou závody :twisted: sem tam dojde i na střílení, ovšem vždy to odnese to ukradnuté auto :cry:

A jak můžete u vás v Praze závodit na křižovatkách, když tam máte špičku? :? To jako kdo se co nejpomaleji dostane na druhou stranu křižovatky? 8) Fakt vzrušující :twisted:
8) 8)
bmwm3

#37 Příspěvek od bmwm3 »

gelty píše:A jak můžete u vás v Praze závodit na křižovatkách, když tam máte špičku? :? To jako kdo se co nejpomaleji dostane na druhou stranu křižovatky? 8) Fakt vzrušující :twisted:
8) 8)

Špička je v Pze 7-11, 14-19:00, Třeba taková magistrála směrem k Paláci kultury, tak ty poslední světla u Pizzy Gohome jsou idelální. Takže když sprint, tak tam a když není špička 8)
Před Nuselákem tak je už tak 150 - 160, tak v tom esíčku jsem trošku vyměkl a povolil to 140-150, Nuselák 160-170, zatáčka z Nuseláku 140-150. Takhle natvrdo jsem to jel jednou a honili jsme se v 1 Ráno v létě úplně sami. Jen já a B5 TDI
Jak vidíš i v Pze se dá. Ale jak říkám, to jsem jel jen jednou. a zrovna tam moc nemá co vjet ani tam nejsou chodci..
JFK Čestný člen
Čestný člen

#38 Příspěvek od JFK Čestný člen »

bmwm3 píše:
gelty píše:A jak můžete u vás v Praze závodit na křižovatkách, když tam máte špičku? :? To jako kdo se co nejpomaleji dostane na druhou stranu křižovatky? 8) Fakt vzrušující :twisted:
8) 8)

Špička je v Pze 7-11, 14-19:00, Třeba taková magistrála směrem k Paláci kultury, tak ty poslední světla u Pizzy Gohome jsou idelální. Takže když sprint, tak tam a když není špička 8)
Před Nuselákem tak je už tak 150 - 160, tak v tom esíčku jsem trošku vyměkl a povolil to 140-150, Nuselák 160-170, zatáčka z Nuseláku 140-150. Takhle natvrdo jsem to jel jednou a honili jsme se v 1 Ráno v létě úplně sami. Jen já a B5 TDI
Jak vidíš i v Pze se dá. Ale jak říkám, to jsem jel jen jednou. a zrovna tam moc nemá co vjet ani tam nejsou chodci..

jenom dotaz: proč máš v nicku M3? Na ty rychlosti co tu vyprávíš to odhaduhu že máš čtyřválec nebo max 2 litr... :D
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od RuDoSh »

JFK píše:jenom dotaz: proč máš v nicku M3? Na ty rychlosti co tu vyprávíš to odhaduhu že máš čtyřválec nebo max 2 litr... :D

M3 E30 byl ctyrvalec a nad dva litry tam moc taky nebylo ne? :-D
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#40 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

bmwm3 píše:Já jsem taky vyprovokal 911, vystřelil jsem dřív, ale v průběhu první půl vteřiny se pořádí záhadně obrátilo a já jsem ani neslyšel svůj motor, tak jsem čuměl do budíku, každopádně i kdybych přeřadil naprosto přesně nebo o 3000 jinak, asi by to nic nezměnilo :lol:
Speedy píše:To jakože byla ve vatě? No tak to je jasný, žádná odřenina jí pak nesere a švihá to tam sematam.. :lol:

Já nevím jestli to myslíš vážně. Ale myslel jsem, že to byla dcera od jezdce jménem. Ari Vatanen. Takovej ten pán co je třeba na videu Pike Pikes s tou brutální 405 atd atd..

No já ti nevím :roll:

:lol: Snad jsi to nesežral i s navyjákem? :lol:
Odpovědět