Taky to radši nepočítám. Benálu sice neprojezdím jako JFK, ale 4-6k měsíčně za něj dám. + gumy + olej + semtam nějaký pikačoviny. 5ekl bych že těch 8k průměrně vysolím..
Za BMW neutratim nic, za alfu tak 4K mesicne (pokud bych tam mel rozpocitat opravy za ten rok - turbo, motorek na sterace a svareni olejove vany tak kolem 6-7mi)
To se nedá takhle počítat, jeden měsíc jezdím víc, druhej míň.. ale odhadem 3-5k...moje auti je téměř bez investic, je to jen za pojištění, benzín a pár maličkostí...
RedBaron píše:JFK: Fakt čumím, to jezdíš s M5 služebně? Denně plnou nádrž?
Když M5 jezdila tak byla služební + fun... Denně plná, někdy i dvě Teď denně plná do EVO, někdy dvě,tři (má menší nádrž)... Na delší cesty si beru 530D obzvláš? když vím že nebude čas na fun
RedBaron píše:JFK: Fakt čumím, to jezdíš s M5 služebně? Denně plnou nádrž?
Když M5 jezdila tak byla služební + fun... Denně plná, někdy i dvě Teď denně plná do EVO, někdy dvě,tři (má menší nádrž)... Na delší cesty si beru 530D obzvláš? když vím že nebude čas na fun
Práce snů!!
a víš že se mi o tom nikdy ani nezdálo? Od snění je tu Speed, ale to jejich "testovali jsme..., svezli jsme se..." nakonec není o snění za volantem ale o překladech z press web stránek... takže oni třeba sní za monitorem...
Na druhou stranu (Lopolo možná potvrdí) budu mít auto snů, taková "jiná" M5... Trochu DTM, trochu show car, trochu dragster... Každej mladej puber?ák by mi za to vykouřil péro... no ještě uvidíme...