M3maniac píše:Nojo no,podle LukasHe je pětka oničem
U auta mi prijde kompromis na hovno, ja to beru tak ze bud a nebo... Takze 3 a nebo 7...
hmmm,a co teď když se dělá 1,3,5,6 a 7 ????? hmm a teď mudruj každopádně kdo měl e39ku mi určitě dá za pravdu,že je to good kompromis mezi sportovním svezení a rodinnou károu,ámen
LOPOLO píše:... nebo clio, vid? ... vzdycky je to prece kompromis, nebo ne? Jak to ze teda nemas M3 a jezdis ve skaredy rychly pidihomokare?
Hehe co sem zase tahas clio? Pak kdo o nem furt mluvi... Clio je mala sportovni kara, ktera pojede na okruhu kazdou seriovou e36 na M3 e46 nemam takze proto pidihomokara... Jakej kompromis? Bud chci sportovni auto (ne moc velke a pohodlne) nebo velke a pohodlne...
Jinak je to cele dost OT, takze s touhle debatou o hovne koncim...
Lukas H. píše:Hehe co sem zase tahas clio? Pak kdo o nem furt mluvi... Clio je mala sportovni kara, ktera pojede na okruhu kazdou seriovou e36 na M3 e46 nemam takze proto pidihomokara... Jakej kompromis? Bud chci sportovni auto (ne moc velke a pohodlne) nebo velke a pohodlne...
Jinak je to cele dost OT, takze s touhle debatou o hovne koncim...
ale nesmysl ... kompromis mezi vsim jako jsou prachy, spotreba, vykon, vzhled, prakticnost atp. ... ale to ty zjevne nechapes. Ten priklad byl o tom, ze sam rikas ze zadnej kompromis v autech nedelas ... mno a clio je tvuj kompromis, protoze chces karu jakou si rikal ze chces, ktera je sama o sobe imho hodne velkej kompromis mezi sportovnim autem a pohodlnym a lacinym na provoz ( jakoze m3 s dieslovym motorem )... nebo snad kurva ne?
btw, pidihomokara ne proto ze nema na M3 ale proto ze tak vypada a je celkem fuk jak rychle jede .. nejde jen a jen o to.
Pánové, díky za příjemné ohlasy a gratulace...! to nehpo: správný postřeh...
Kombajn značky "JFK" mě sice úplně neodboural...(to přiznávám), ale vážně mě dost nahlodal... musím se tedy přiklonit k tomu, že jde o kompromis mezi sportem a pohodlím, leč VELMI PŘÍJEMNÝM a povedeným!
Například na minulý víkend jsem měl půjčený fungláč Mercedes od prodejce a musím říct, že pětka je mnohem příjemnější!!!
Lukas H. píše:Prave ze z neho ulicnik nebyl moc nadsenej, proto me udivuje ze si tu 530d koupil... Ulicnik: Gratulace k nove kare...
asi to nebylo tak zly jak rikas ....
asi tak nějak... Musel jsem Uličníkovi vysvětlit, že když v autě nic nemlátí a auto nedrncá že to neznamená že to "nejede"... Možná to Lukáš taky pochopí až bude velkej kluk Jako ta?ka by jsi mu to měl už konečně vysvětlit protože si syn (Lukáš H.) zase koupil malou "mrdku"...