Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BMW 530d r.v.2001 KOUPENO!!!

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
JFK Čestný člen
Čestný člen

#41 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Lukas H. píše:
LOPOLO píše:... nebo clio, vid? :lol: :lol: :lol: ... vzdycky je to prece kompromis, nebo ne? Jak to ze teda nemas M3 a jezdis ve skaredy rychly pidihomokare? :-)

Hehe co sem zase tahas clio? Pak kdo o nem furt mluvi... :lol: Clio je mala sportovni kara, ktera pojede na okruhu kazdou seriovou e36 na M3 e46 nemam takze proto pidihomokara... :D Jakej kompromis? Bud chci sportovni auto (ne moc velke a pohodlne) nebo velke a pohodlne...

Jinak je to cele dost OT, takze s touhle debatou o hovne koncim... :wink:

pokud jsi chtěl sportovní auto tak jsi si mohl koupit M3, ne? Pokud jde o praktičnost tak třeba v sedanu. Nebo EVO... sportovní kára, přitom pro pět lidí, na zimu ideální, 4 dveře, 4x4... prostě pohoda... a Darmon by dokázal zařídit dovoz za 300-400 pěknej kousek :D
PS: ale je to o ničem když jsi to Clio nekupoval pro sebe ale na kšeft, takže nechápu proč s tím vlastně operuješ jako že jsi si koupil sportovní auto ušité tobě na míru... (ono to tak vypadá z jinejch pokeců :D )
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#42 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

JFK píše:asi tak nějak... :D Musel jsem Uličníkovi vysvětlit, že když v autě nic nemlátí a auto nedrncá že to neznamená že to "nejede"... Možná to Lukáš taky pochopí až bude velkej kluk :D :D :D Jako ta?ka by jsi mu to měl už konečně vysvětlit protože si syn (Lukáš H.) zase koupil malou "mrdku"... :P :twisted: :D

No spis je to tak ze petka v automatu se 185 konma opravdu nejede...:) Mozna kdyby do ni presedl z 318i tak se mu to bude zdat jinak... :wink:
N54 PWR
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#43 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Lukas H. píše:
JFK píše:asi tak nějak... :D Musel jsem Uličníkovi vysvětlit, že když v autě nic nemlátí a auto nedrncá že to neznamená že to "nejede"... Možná to Lukáš taky pochopí až bude velkej kluk :D :D :D Jako ta?ka by jsi mu to měl už konečně vysvětlit protože si syn (Lukáš H.) zase koupil malou "mrdku"... :P :twisted: :D

No spis je to tak ze petka v automatu se 185 konma opravdu nejede...:) Mozna kdyby do ni presedl z 318i tak se mu to bude zdat jinak... :wink:

Treba ma ulicnik dost velky pero na to aby nepotreboval vo tunu lehci auto aby a mel pocit ze je king tuning fora :D
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#44 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

JFK píše:pokud jsi chtěl sportovní auto tak jsi si mohl koupit M3, ne? Pokud jde o praktičnost tak třeba v sedanu. Nebo EVO... sportovní kára, přitom pro pět lidí, na zimu ideální, 4 dveře, 4x4... prostě pohoda... a Darmon by dokázal zařídit dovoz za 300-400 pěknej kousek :D
PS: ale je to o ničem když jsi to Clio nekupoval pro sebe ale na kšeft, takže nechápu proč s tím vlastně operuješ jako že jsi si koupil sportovní auto ušité tobě na míru... (ono to tak vypadá z jinejch pokeců :D )

Sorry, ale nabizis mi tu auta se kteryma se jezdi se spotrebou 15L a vys a na to nemam a nikdy jsem nemel...

Clio jsem kupoval proto abych se snim povozil, vyzkousel, uzil a poslal dal jako kazde jine minule auto... Nektere mi zustane dyl a nektere poslu hned, zalezi na tom jak me to auto bavi...
N54 PWR
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#45 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Lukas H. píše:Sorry, ale nabizis mi tu auta se kteryma se jezdi se spotrebou 15L a vys a na to nemam a nikdy jsem nemel...

ze by kompromis? :lol: :lol: :lol: ... zkus motokaru s nejakym modernim litrovym motorem ... to bude hukot.
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#46 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

LOPOLO píše:
Treba ma ulicnik dost velky pero na to aby nepotreboval vo tunu lehci auto aby a mel pocit ze je king tuning fora :D

Co kdyz nema? :lol:
N54 PWR
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#47 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

LOPOLO píše:
Lukas H. píše:Sorry, ale nabizis mi tu auta se kteryma se jezdi se spotrebou 15L a vys a na to nemam a nikdy jsem nemel...

ze by kompromis? :lol: :lol: :lol: ... zkus motokaru s nejakym modernim litrovym motorem ... to bude hukot.

Kompromis mezi cim? 8O :D Co te sere? :P :lol:
N54 PWR
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#48 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Lukas H. píše:Kompromis mezi cim? 8O :D Co te sere? :P :lol:

ze nemam vlastni raketoplan a kdyz lidi zaryte tvrdej picoviny ...
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#49 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

LOPOLO píše:

Ono trvdit picoviny je ralitivni pojem, jak se rika 100 lidi 100 chuti, ale chapu i lidi pro ktere neni picovina jen to co tvrdi oni... :)
N54 PWR
JFK Čestný člen
Čestný člen

#50 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Lukas H. píše:
JFK píše:pokud jsi chtěl sportovní auto tak jsi si mohl koupit M3, ne? Pokud jde o praktičnost tak třeba v sedanu. Nebo EVO... sportovní kára, přitom pro pět lidí, na zimu ideální, 4 dveře, 4x4... prostě pohoda... a Darmon by dokázal zařídit dovoz za 300-400 pěknej kousek :D

Sorry, ale nabizis mi tu auta se kteryma se jezdi se spotrebou 15L a vys a na to nemam a nikdy jsem nemel...

Clio jsem kupoval proto abych se snim povozil, vyzkousel, uzil a poslal dal jako kazde jine minule auto... Nektere mi zustane dyl a nektere poslu hned, zalezi na tom jak me to auto bavi...

ups:) pujčoval jsem ti peníze na Clio proto, že jsi říkal že ho chceš co nejdřív opravit a co nejdřív prodat... Tak do dvou měsíců... Pro sychr jsi ještě prodával bmw takže jsem věděl že něco z toho prodáš určitě. Pčece bych ti nepujčoval takovou hromadu peněz s argumentem že se v tom budeš chtít "chvílku" povozit a potom že se uvidí :D :D :D
JFK Čestný člen
Čestný člen

#51 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Otec & Syn=MASAKR :D :D :D
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#52 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Lukas H. píše:
LOPOLO píše:

Ono trvdit picoviny je ralitvni pojem, jak se rika 100 lidi 100 chuti, ale chapu i lidi pro ktere neni picovina jen to co tvrdi oni... :)

Taky chapu takovy lidi, pro ktery neni picovina jen vlastni nazor ale i tvrzeni jinejch podobnejch picovin tvrdicu ... Mlhave tusim cos tim chtel rict :D .... btw, sladka porad zustava sladka i kdyz nekomu chutna vic a nekomu min ..
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#53 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

JFK píše:ups:) pujčoval jsem ti peníze na Clio proto, že jsi říkal že ho chceš co nejdřív opravit a co nejdřív prodat... Tak do dvou měsíců... Pro sychr jsi ještě prodával bmw takže jsem věděl že něco z toho prodáš určitě. Pčece bych ti nepujčoval takovou hromadu peněz s argumentem že se v tom budeš chtít "chvílku" povozit a potom že se uvidí :D :D :D

Ne plan byl prodat oboje a z toho co se proda prvni ti vratit prachy, moje tajny prani bylo prodat prvni bawo a to se mi splnilo... :) Vzhledem k tem urokum by ti to mohlo byt celkem jedno jak dlouho se v nem budu vozit... :D
N54 PWR
JFK Čestný člen
Čestný člen

#54 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Lukas H. píše:
JFK píše:ups:) pujčoval jsem ti peníze na Clio proto, že jsi říkal že ho chceš co nejdřív opravit a co nejdřív prodat... Tak do dvou měsíců... Pro sychr jsi ještě prodával bmw takže jsem věděl že něco z toho prodáš určitě. Pčece bych ti nepujčoval takovou hromadu peněz s argumentem že se v tom budeš chtít "chvílku" povozit a potom že se uvidí :D :D :D

Ne plan byl prodat oboje a z toho co se proda prvni ti vratit prachy, moje tajny prani bylo prodat prvni bawo a to se mi splnilo... :) Vzhledem k tem urokum by ti to mohlo byt celkem jedno jak dlouho se v nem budu vozit... :D

tak to asi tezko: prece nekomu nepujcim skoro 200 na to ze si koupi auto a az se nabazi tak ho streli. To by jsi taky casem mohl prodavat totku nebo jenom papiry a to by mi uroky byli k cemu? (kdyz by nebylo z ceho platit?) Takze jsem ty penize pujcoval pouze proto ze to bylo pouze na kseft (jak jsi rikal) a plus jsi mel v zaloze bawo... :D
stealth
Kontaktovat uživatele:

#55 Příspěvek od stealth »

Sakra chlapi, tohle už je jak rodinná debata po nedělním obědě, kterej se příliš nepovedl ... :wacko:
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#56 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

JFK píše:tak to asi tezko: prece nekomu nepujcim skoro 200 na to ze si koupi auto a az se nabazi tak ho streli. To by jsi taky casem mohl prodavat totku nebo jenom papiry a to by mi uroky byli k cemu? (kdyz by nebylo z ceho platit?) Takze jsem ty penize pujcoval pouze proto ze to bylo pouze na kseft (jak jsi rikal) a plus jsi mel v zaloze bawo... :D

No spis to ma bliz ke 150 nez ke 200 ale to je jedno..:) Klonovanej nejsem takze tezko roztrelim dve auta naraz... :D Takze by vzdycky zbylo jedno ktery by se dalo prodat nemyslis?:)
N54 PWR
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#57 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

LOPOLO píše:

Jinak tenhle raketoplan by ti nestacil? :D

http://www.swissrocketman.com/films/kar ... 20high.wmv
N54 PWR
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#58 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

LOPOLO píše:

zkus motokaru s nejakym modernim litrovym motorem ... to bude hukot.

Jj to je hukot... 8O Dal bych si rict... :)

http://www.localhost.nl/stuff/movies/mo ... _video.wmv
N54 PWR
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#59 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Lukas H. píše:
LOPOLO píše:

Jinak tenhle raketoplan by ti nestacil? :D

http://www.swissrocketman.com/films/kar ... 20high.wmv

ten prez 20km/sec neudela .. to je hovno
Hitman
Kontaktovat uživatele:

#60 Příspěvek od Hitman »

uplne na nic :?
Odpovědět