Hošani, nelejte sem tu žluč. Přece se tu nebudete handrkovat o prachy... Pokud jde o velikost péra, to pro mne není to nejdůležitější! - já sem spokojenej vždycky a když to partnerce nesedí, a? si pomůže nohou od stolu!!!
Ale že se ještě vracím k pětce - těch 193 koníků s tím krou?ákem je pro mě naprosto dostačujících a vážně si ty jízdní vlastnosti užívám! Díky - JFK.
no docela zvratky tu dáváte... no nevím,nevím.... takže bych to ukončil tím a? to Uličníkovi pěkně jezdí ! že by to bylo lenivý auto se říct nedá,to auto si při 200 pěkně chrochtá jako by nic a ikdyž jzdíš sportovně tak to je kolem 10l nafty a to jde myslím... to auto je v tom automatu boží,prostě pohoda
JFK píše:tak to asi tezko: prece nekomu nepujcim skoro 200 na to ze si koupi auto a az se nabazi tak ho streli. To by jsi taky casem mohl prodavat totku nebo jenom papiry a to by mi uroky byli k cemu? (kdyz by nebylo z ceho platit?) Takze jsem ty penize pujcoval pouze proto ze to bylo pouze na kseft (jak jsi rikal) a plus jsi mel v zaloze bawo...
No spis to ma bliz ke 150 nez ke 200 ale to je jedno.. Klonovanej nejsem takze tezko roztrelim dve auta naraz... Takze by vzdycky zbylo jedno ktery by se dalo prodat nemyslis?:)
M3maniac píše:no docela zvratky tu dáváte... no nevím,nevím.... takže bych to ukončil tím a? to Uličníkovi pěkně jezdí ! že by to bylo lenivý auto se říct nedá,to auto si při 200 pěkně chrochtá jako by nic a ikdyž jzdíš sportovně tak to je kolem 10l nafty a to jde myslím... to auto je v tom automatu boží,prostě pohoda
a o tooo deeee... O sportovním autě se na tomto klubo-foru neda mluvit skoro o žádném takže házet sem hlasky kompromis sport/pohodlí, o tom se hovořit nedá... Buď je to více či méně pohodlné auto a nebo je to sportovní auto... A pětka v naftě si na spor?ák nehraje Narozdíl od... Co že to vlastně je to Clio? Jezdí se s tím nějaké POŘÁDNÉ soutěže?
JFK píše:tak to asi tezko: prece nekomu nepujcim skoro 200 na to ze si koupi auto a az se nabazi tak ho streli. To by jsi taky casem mohl prodavat totku nebo jenom papiry a to by mi uroky byli k cemu? (kdyz by nebylo z ceho platit?) Takze jsem ty penize pujcoval pouze proto ze to bylo pouze na kseft (jak jsi rikal) a plus jsi mel v zaloze bawo...
No spis to ma bliz ke 150 nez ke 200 ale to je jedno.. Klonovanej nejsem takze tezko roztrelim dve auta naraz... Takze by vzdycky zbylo jedno ktery by se dalo prodat nemyslis?:)
s urokama spis tech 200
sorry kámo,LukasH je LukasH ale myslíš že to tu patří???....
Lukas H. píše:[quote="JFK"] tak to asi tezko: prece nekomu nepujcim skoro 200 na to ze si koupi auto a az se nabazi tak ho streli. To by jsi taky casem mohl prodavat totku nebo jenom papiry a to by mi uroky byli k cemu? (kdyz by nebylo z ceho platit?) Takze jsem ty penize pujcoval pouze proto ze to bylo pouze na kseft (jak jsi rikal) a plus jsi mel v zaloze bawo...
s urokama spis tech 200
sorry kámo,LukasH je LukasH ale myslíš že to tu patří???....[/quote]
že se chytneš i ty jsem netušil PS: nebyl jsem tu dva dny a za tu dobu přibylo opravdu málo pokecu, spíš nic než málo... Takže až budeš zase brečet že se tu nic neděje tak já už na to kálím To je asi tak jediné co tu stojí za přečtení: Lukáš H. vs. Lopolo, ještě se nepřidal Darmon, ale tomu dávám den, maximálně dva... Moc si to neber, Renééé, klíííd
M3maniac píše:no docela zvratky tu dáváte... no nevím,nevím.... takže bych to ukončil tím a? to Uličníkovi pěkně jezdí ! že by to bylo lenivý auto se říct nedá,to auto si při 200 pěkně chrochtá jako by nic a ikdyž jzdíš sportovně tak to je kolem 10l nafty a to jde myslím... to auto je v tom automatu boží,prostě pohoda
a o tooo deeee... O sportovním autě se na tomto klubo-foru neda mluvit skoro o žádném takže házet sem hlasky kompromis sport/pohodlí, o tom se hovořit nedá... Buď je to více či méně pohodlné auto a nebo je to sportovní auto... A pětka v naftě si na spor?ák nehraje Narozdíl od... Co že to vlastně je to Clio? Jezdí se s tím nějaké POŘÁDNÉ soutěže?
proste jsme u toho lhani si do kapsy jak ktera tuctova pastika protoze ma logo bmw skvele jezdi, a kdyz to neni skvele tak to je zamalo. Lidi proberte se !
proste jsme u toho lhani si do kapsy jak ktera tuctova pastika protoze ma logo bmw skvele jezdi, a kdyz to neni skvele tak to je zamalo. Lidi proberte se !
M3maniac píše:JFK: no myslím že ta půjčka by se tu tahat neměla,ale budiž.... já jen že to je vaše osobní věc... jinak je mi jedno jaký sračky tu kdo píše
to jsou legální peníze, kémo a já ani Lukáš nemáme co skrejvat
M3maniac píše:JFK: no myslím že ta půjčka by se tu tahat neměla,ale budiž.... já jen že to je vaše osobní věc... jinak je mi jedno jaký sračky tu kdo píše
dobře, tak sem ještě plácněte tu směnku, to je teď moderní ...
dobře, tak sem ještě plácněte tu směnku, to je teď moderní ...
to je tak kristalove ciste, ze uz to ani cistejsi byt nemuze
Co ja vim co si predstavujes pod pojmem poradne souteze, ale jezdi se snim toho docela dost, rally, okruhy, vrchy...
si nerozumíme... Taky jsem jel kopce republiku... Když se rozhodnu bejt originální (na kopci) a postavím Fiat Punto 1.1 do sk. H tak se hned hošíci na http://www.puntoclub.cz budou honosit tím že punto je spor?ák protože s tím někdo jezdí kopce?
TT píše:...Uličníku ,gratulace a? slouží, ...neni ta kára od Macha ??
Jo je, už jsem se na to ptal.
Majitel se mě taky ptal na zkušenosti s Machem, pro mě jenom vyřizoval papíry a super jednání, byl v podstatě jeden z mála, kterej tady v tom koutu dovedl postavit šestku do provozu na sedmový papíry fully legal. Prostě ví, jak na ně.