Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BMW 530d r.v.2001 KOUPENO!!!

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
ulicnik

#61 Příspěvek od ulicnik »

Hošani, nelejte sem tu žluč. :D
Přece se tu nebudete handrkovat o prachy... :P
Pokud jde o velikost péra, to pro mne není to nejdůležitější! - já sem spokojenej vždycky a když to partnerce nesedí, a? si pomůže nohou od stolu!!! :lol: 8) 8O :lol:

Ale že se ještě vracím k pětce - těch 193 koníků s tím krou?ákem je pro mě naprosto dostačujících a vážně si ty jízdní vlastnosti užívám! Díky - JFK. :wink:
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#62 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

no docela zvratky tu dáváte... :D no nevím,nevím.... takže bych to ukončil tím a? to Uličníkovi pěkně jezdí ! že by to bylo lenivý auto se říct nedá,to auto si při 200 pěkně chrochtá jako by nic a ikdyž jzdíš sportovně tak to je kolem 10l nafty a to jde myslím... to auto je v tom automatu boží,prostě pohoda
JFK Čestný člen
Čestný člen

#63 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Lukas H. píše:
JFK píše:tak to asi tezko: prece nekomu nepujcim skoro 200 na to ze si koupi auto a az se nabazi tak ho streli. To by jsi taky casem mohl prodavat totku nebo jenom papiry a to by mi uroky byli k cemu? (kdyz by nebylo z ceho platit?) Takze jsem ty penize pujcoval pouze proto ze to bylo pouze na kseft (jak jsi rikal) a plus jsi mel v zaloze bawo... :D

No spis to ma bliz ke 150 nez ke 200 ale to je jedno..:) Klonovanej nejsem takze tezko roztrelim dve auta naraz... :D Takze by vzdycky zbylo jedno ktery by se dalo prodat nemyslis?:)

s urokama spis tech 200 :D :D
JFK Čestný člen
Čestný člen

#64 Příspěvek od JFK Čestný člen »

M3maniac píše:no docela zvratky tu dáváte... :D no nevím,nevím.... takže bych to ukončil tím a? to Uličníkovi pěkně jezdí ! že by to bylo lenivý auto se říct nedá,to auto si při 200 pěkně chrochtá jako by nic a ikdyž jzdíš sportovně tak to je kolem 10l nafty a to jde myslím... to auto je v tom automatu boží,prostě pohoda

a o tooo deeee... :D O sportovním autě se na tomto klubo-foru neda mluvit skoro o žádném takže házet sem hlasky kompromis sport/pohodlí, o tom se hovořit nedá... Buď je to více či méně pohodlné auto a nebo je to sportovní auto... A pětka v naftě si na spor?ák nehraje :D Narozdíl od... :D Co že to vlastně je to Clio? Jezdí se s tím nějaké POŘÁDNÉ soutěže? :D :D :D
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#65 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

JFK píše:
Lukas H. píše:
JFK píše:tak to asi tezko: prece nekomu nepujcim skoro 200 na to ze si koupi auto a az se nabazi tak ho streli. To by jsi taky casem mohl prodavat totku nebo jenom papiry a to by mi uroky byli k cemu? (kdyz by nebylo z ceho platit?) Takze jsem ty penize pujcoval pouze proto ze to bylo pouze na kseft (jak jsi rikal) a plus jsi mel v zaloze bawo... :D

No spis to ma bliz ke 150 nez ke 200 ale to je jedno..:) Klonovanej nejsem takze tezko roztrelim dve auta naraz... :D Takze by vzdycky zbylo jedno ktery by se dalo prodat nemyslis?:)

sorry kámo,LukasH je LukasH ale myslíš že to tu patří???....
JFK Čestný člen
Čestný člen

#66 Příspěvek od JFK Čestný člen »

M3maniac píše:
JFK píše:
Lukas H. píše:[quote="JFK"]
tak to asi tezko: prece nekomu nepujcim skoro 200 na to ze si koupi auto a az se nabazi tak ho streli. To by jsi taky casem mohl prodavat totku nebo jenom papiry a to by mi uroky byli k cemu? (kdyz by nebylo z ceho platit?) Takze jsem ty penize pujcoval pouze proto ze to bylo pouze na kseft (jak jsi rikal) a plus jsi mel v zaloze bawo... :D

sorry kámo,LukasH je LukasH ale myslíš že to tu patří???....[/quote]

že se chytneš i ty jsem netušil :D :D :D
PS: nebyl jsem tu dva dny a za tu dobu přibylo opravdu málo pokecu, spíš nic než málo... Takže až budeš zase brečet že se tu nic neděje tak já už na to kálím :D :D :D To je asi tak jediné co tu stojí za přečtení: Lukáš H. vs. Lopolo, ještě se nepřidal Darmon, ale tomu dávám den, maximálně dva... :twisted: :D :D :D
Moc si to neber, Renééé, klíííd :D
darmon
Kontaktovat uživatele:

#67 Příspěvek od darmon »

JFK píše:
M3maniac píše:no docela zvratky tu dáváte... :D no nevím,nevím.... takže bych to ukončil tím a? to Uličníkovi pěkně jezdí ! že by to bylo lenivý auto se říct nedá,to auto si při 200 pěkně chrochtá jako by nic a ikdyž jzdíš sportovně tak to je kolem 10l nafty a to jde myslím... to auto je v tom automatu boží,prostě pohoda

a o tooo deeee... :D O sportovním autě se na tomto klubo-foru neda mluvit skoro o žádném takže házet sem hlasky kompromis sport/pohodlí, o tom se hovořit nedá... Buď je to více či méně pohodlné auto a nebo je to sportovní auto... A pětka v naftě si na spor?ák nehraje :D Narozdíl od... :D Co že to vlastně je to Clio? Jezdí se s tím nějaké POŘÁDNÉ soutěže? :D :D :D
proste jsme u toho lhani si do kapsy jak ktera tuctova pastika protoze ma logo bmw skvele jezdi, a kdyz to neni skvele tak to je zamalo. Lidi proberte se ! :)
JFK Čestný člen
Čestný člen

#68 Příspěvek od JFK Čestný člen »

darmon píše:
JFK píše:

proste jsme u toho lhani si do kapsy jak ktera tuctova pastika protoze ma logo bmw skvele jezdi, a kdyz to neni skvele tak to je zamalo. Lidi proberte se ! :)

vostře řečeno ale jooo :D
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#69 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

JFK: no myslím že ta půjčka by se tu tahat neměla,ale budiž.... já jen že to je vaše osobní věc... jinak je mi jedno jaký sračky tu kdo píše :mrgreen:
JFK Čestný člen
Čestný člen

#70 Příspěvek od JFK Čestný člen »

M3maniac píše:JFK: no myslím že ta půjčka by se tu tahat neměla,ale budiž.... já jen že to je vaše osobní věc... jinak je mi jedno jaký sračky tu kdo píše :mrgreen:

to jsou legální peníze, kémo :D :D :D a já ani Lukáš nemáme co skrejvat :D :D :D
stealth
Kontaktovat uživatele:

#71 Příspěvek od stealth »

JFK píše:
M3maniac píše:JFK: no myslím že ta půjčka by se tu tahat neměla,ale budiž.... já jen že to je vaše osobní věc... jinak je mi jedno jaký sračky tu kdo píše :mrgreen:

to jsou legální peníze, kémo :D :D :D a já ani Lukáš nemáme co skrejvat :D :D :D
dobře, tak sem ještě plácněte tu směnku, to je teď moderní ... :D
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#72 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

stealth píše:
JFK píše:

dobře, tak sem ještě plácněte tu směnku, to je teď moderní ... :D

Neboj že se přizná ,že půjčil i Grossovi :D
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#73 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

JFK píše: Jezdí se s tím nějaké POŘÁDNÉ soutěže? :D :D :D

Co ja vim co si predstavujes pod pojmem poradne souteze, ale jezdi se snim toho docela dost, rally, okruhy, vrchy... :)
N54 PWR
skautik Čestný člen
Čestný člen

#74 Příspěvek od skautik Čestný člen »

JFK píše:

:D to je tak kristalove ciste, ze uz to ani cistejsi byt nemuze :D
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#75 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Lukas H. píše:

Co ja vim co si predstavujes pod pojmem poradne souteze, ale jezdi se snim toho docela dost, rally, okruhy, vrchy... :)

hele, ma to samosvor?
TT
Kontaktovat uživatele:

#76 Příspěvek od TT »

...Uličníku ,gratulace a? slouží, ...neni ta kára od Macha ?? :wink:
BMW E63 LCI - 650i Manuál + E84 - X1 20dX + E87 - 120i
JFK Čestný člen
Čestný člen

#77 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Lukas H. píše:

si nerozumíme... Taky jsem jel kopce republiku... Když se rozhodnu bejt originální (na kopci) a postavím Fiat Punto 1.1 do sk. H tak se hned hošíci na http://www.puntoclub.cz budou honosit tím že punto je spor?ák protože s tím někdo jezdí kopce? :D :D
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#78 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

zbozne si preju, aby si to Klijo nekdo v brzke dobe koupil, at nemusim porad cist generacni konflikt otce v mentorovskem veku s dospivajicim synem :-)
“Ability is what you're capable of doing.”
RedBaron
Kontaktovat uživatele:

#79 Příspěvek od RedBaron »

TT píše:...Uličníku ,gratulace a? slouží, ...neni ta kára od Macha ?? :wink:

Jo je, už jsem se na to ptal.

Majitel se mě taky ptal na zkušenosti s Machem, pro mě jenom vyřizoval papíry a super jednání, byl v podstatě jeden z mála, kterej tady v tom koutu dovedl postavit šestku do provozu na sedmový papíry fully legal. Prostě ví, jak na ně.
nehpo

#80 Příspěvek od nehpo »

ja osobne mam s ludmi od Macha dobre skusenosti, ked som mal nejaky problem, vzdy vyriesili, mam skusenosti len so sevisom, ale vsetky pozitivne :D
Odpovědět