Tomu ted bude konec! Asi vetsina mate central na DO.
Vsimnul jsem si, ze posledni modely e36 (ktere uz mely seriove infra-zamykani) neni zamek dveri u spolujezdce. Rozebral jsem tedy zevnitr dvere, abych se podival jak to tam vypada.
Zjistil jsem fakt, ze kolem zamku ve dverich je krytka upevnena kovovou, zasouvaci listou. Tu kdyz posuneme, odjistime nize zobrazenou krytku.
Zakoupil jsem tedy krytky 2 z e36 coupe rv 1998. U dveri spolujezdce nebyl problem, problem nastal u ridicovych dveri :/
Krytka ma ve vyrezu pro kliku jiny uhel

U me byvale e36 jsem to vyresil prekitovanim prohlubne krytky a tim prekrytim diry zamku. - I po prelakovani zacal kit na nepevnem kovovem podkladu po case praskat :/ Hmm...
Zamysleme se znovu, prece musi nekde byt dvere spolujezdce na leve strane.

Informoval jsem se v ETK a opravdu neco takoveho existuje
Nezbyvalo nic jineho nez zabehnout do BMW Niederlassung Bonn, vysvetit danou situaci a jelikoz mne tam jiz znaji pres vymysleni ruznych zlepsovaku a kdyz jsem tam loni pri vymene motoru pomalu kazdy den chodil pro ruzne drobnosti

Ted posudte sami, prevtelte se do situace zlodeje ktery prijde k vozu a nenajde zamek. Obejde ho na druhou stranu, tam taky nic. Jelikoz hazeni cihel je moc hlucne a riskantni, radsi se na to vysere a jde udelat nejakou Vochcafku

-Mozne problemy -vyplivne baterka, mame jeste volny zamek kufru, pres ktery zadny zlodej nechodi (teda jeste jsem nemel tu cest se s tim setkat) a z kufru se uz da neco podnikat. Navic kolikrat se vam stalo, ze odesla baterka? -Vlastni chyba?