1. posadit se do auta a zapnout a vypnot zapalování,(klíč bo polohy 1)
2. držet tlačítko otevírání
3.třikrát zmičknout tlačitko zamykání
4. pustit tlačitko zamykání
5. dveře se zamknou a odemknou a je to hotové
6. totéž opakovat pro ostatní klíče
NO tak já jsem se o něco pokusil.Dělal jsem výměnu teplotních čidel na E36 316i M43 mám to nafocené a udělal jsem k tomu i výklad,postup práce atd.Mám to ve wordu takže pokud by byl zájem.
hanzik píše:NO tak já jsem se o něco pokusil.Dělal jsem výměnu teplotních čidel na E36 316i M43 mám to nafocené a udělal jsem k tomu i výklad,postup práce atd.Mám to ve wordu takže pokud by byl zájem.
Zájem by určitě byl, taky mě to čeká přesně na tomhle motoru... Byla by možnost to dát někam na net?
hanzik píše:NO tak já jsem se o něco pokusil.Dělal jsem výměnu teplotních čidel na E36 316i M43 mám to nafocené a udělal jsem k tomu i výklad,postup práce atd.Mám to ve wordu takže pokud by byl zájem.
Zájem by určitě byl, taky mě to čeká přesně na tomhle motoru... Byla by možnost to dát někam na net?
Než se to dostane sem (chápu čas lidí co maj na starodti chod tohodle serveru)tak to klidně pošlu na mejla.Posílám SZ
hoza píše:1. posadit se do auta a zapnout a vypnot zapalování,(klíč bo polohy 1) 2. držet tlačítko otevírání 3.třikrát zmičknout tlačitko zamykání 4. pustit tlačitko zamykání 5. dveře se zamknou a odemknou a je to hotové 6. totéž opakovat pro ostatní klíče
\jednodušší způsob ale nevím jestli to půjde u všech aut.
\vxlézt z auta a zamknout ho a podržet klíček v této poloze, okénko vyjede nahoru a pak běhá jak má:-)
bmw4ever píše:\jednodušší způsob ale nevím jestli to půjde u všech aut. \vxlézt z auta a zamknout ho a podržet klíček v této poloze, okénko vyjede nahoru a pak běhá jak má:-)
Předpokládám, že po více než 3 letech od založení topicu to asi už nebude aktuální ... Kromě toho je diagnostika dnes dostupná na každém rohu
Touring & Compact Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
Taky bych potřeboval nějakej návod na E60 jak co vyměnit, potřeboval bych vyměnit přístrojovku, protože tam něco rachotí ať nemusím jezdit do servisu např. s výměnou mikrofiltru.
Zdravim,
potřeboval bych poradit jak vyměnit termostat u E39 530i Motor M54 díval jsem se nato a je tam docela malo mista pro manipulaci s klíčama atd... Dělal ste to tu někdo? co se dá ješte demontovat, aby byl k tomu lepsí přístup? Díky za rady
EnolaG píše:Taky bych potřeboval nějakej návod na E60 jak co vyměnit, potřeboval bych vyměnit přístrojovku, protože tam něco rachotí ať nemusím jezdit do servisu např. s výměnou mikrofiltru.
Zdarec Brambory.Mam BMW e36 318i a mam problem s kolisanim otaček.Když je motor studeny tak se otačky drži,ale jak se zahřeje tak to líta nahoru a dolu (z 800 na 1500 a zase naopak).Nemněl někdo stejny problem?
EnolaG píše:Taky bych potřeboval nějakej návod na E60 jak co vyměnit, potřeboval bych vyměnit přístrojovku, protože tam něco rachotí ať nemusím jezdit do servisu např. s výměnou mikrofiltru.
No na E60 by se mi taky něco hodilo[/quote
nikdo nevi kde se to da sehnat taky to potrebuju
Myslím, že nejužitečnější jsou knihy, které se týkají přímo tématiky servisních oprav. Většinou tam bývá vše popsáno docela podrobně včetně všech zásadních informací jako např. utahovací momenty.
Pro někoho, kdo chce trochu víc názornosti doporučuju kombinaci knih a YouTube.
Jako inspirací sdílím pár svých zdrojů pro E36: Literatura: