BMW dělá super motory, ale ty začínají na 2.5 litru objemu a šesti válcích.
Wolfi píše:George_D píše:Přecijenom tam hraje roli i váha
tož to jo, co by né ..... ale mít z 1.6 ( 1.8 ) 160psů (170) bylo minimálně obdivuhodné(nebo z 2.0 240 psů u modelu s2000)
George_D píše:Wolfi píše:George_D píše:Přecijenom tam hraje roli i váha
tož to jo, co by né ..... ale mít z 1.6 ( 1.8 ) 160psů (170) bylo minimálně obdivuhodné(nebo z 2.0 240 psů u modelu s2000)
No to je sice pravda ale podle mě jsou to vrcholový motory ve sportovních verzích , což např IS zrovna není
George_D píše:No hezký akorát že IS je motor starej 20 let a ne 7A honda se na 4vály specializuje, tak jedou, co je na tom tak divnýho, BMW umí zas 6 válců a proto nejspíš nemaj potřebu vyvíjet 4 vály k dokonalosti
Honda S2000 mi nepřijde jako masová seriovka, kterou bych běžně potkával v provozu
George_D píše:Ale já nemusim mít poslední slovo![]()
a nebral jsem to že něco kritizuješ, v poho no streeeeeeeees
Měl jsem chvilku CRX tak vim že to jede ale taky vim že se to sere (měl jsem takovou tu starší generaci cca 2 měsice), ale nic proti Hondě mam ji taky rád, ale napsal jsi to sam zadohrab je zadohrab
Maikl píše:mi znamej řikal, že BMW mělo 4-válcovou M3 a výkon taky nebyl k zahození..
RedBaron píše:Maikl píše:mi znamej řikal, že BMW mělo 4-válcovou M3 a výkon taky nebyl k zahození..
Jj, jedinej trochu povedenej čtyřválec od BMW, načinčanej, vytočenej a taky náročnej, hajsavej a pekelně drahej při opravách, mňamkové seřizování ventilových vůli pomocí podložek, navíc hladovej po oleji jako všechny ///M. Při objemu 2500ccm o 20% nižší výkon než tahle 2000ccm Honda. Prostě vynikající čtyřválec a BMW, to jsou dvě věci, který mi o sebe dost skřípou.
JFK: Keichiho fakt můžu, jednou bych se s ním chtěl svézt
kosh píše:RedBaron píše:Maikl píše:mi znamej řikal, že BMW mělo 4-válcovou M3 a výkon taky nebyl k zahození..
Jj, jedinej trochu povedenej čtyřválec od BMW, načinčanej, vytočenej a taky náročnej, hajsavej a pekelně drahej při opravách, mňamkové seřizování ventilových vůli pomocí podložek, navíc hladovej po oleji jako všechny ///M. Při objemu 2500ccm o 20% nižší výkon než tahle 2000ccm Honda. Prostě vynikající čtyřválec a BMW, to jsou dvě věci, který mi o sebe dost skřípou.
moje M3 nežere ani ml oleje
RedBaron píše:Maikl píše:mi znamej řikal, že BMW mělo 4-válcovou M3 a výkon taky nebyl k zahození..