Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
M5 e34 serial
-
-
- Kontaktovat uživatele:
Chycek píše:Takže už teda vím co znamená M, dík. Ale teď mi vrtá hlavou jak to že na hodně aut jsou ty písmenka? To si to tam lidi tak dokupovali?
Jestli se chcete mrknout, tak tady je.
http://img522.imageshack.us/my.php?imag ... 006fx6.jpg
http://img128.imageshack.us/my.php?imag ... 001ub9.jpg
Ty delas, jak kdyby si nikdy neslysel o tuzingu.

-
- Kontaktovat uživatele:
M je jen jedno . nejde jen o super vykonej motor,ale o nastaveni podvozku,brzdy,vyfuk,ladene svody,rizeni,prevod diferaku atd..
kdyz si nekdo nalepi M na seriove bmw,tak je u me idiot..kazdej,kdo tomu rozumi,pozna jakekoliv M na prvni pohled i bez nalepky
to chycek .. vyrid kamosovy uprimnou soustrast .. nemel by si kupovat bmw,kdyz je schopen si natepit dozadu 535 a za to m5 .
to je jaky by si nekdo nalepil octavia a fabia vedle sebe
kdyz si nekdo nalepi M na seriove bmw,tak je u me idiot..kazdej,kdo tomu rozumi,pozna jakekoliv M na prvni pohled i bez nalepky
to chycek .. vyrid kamosovy uprimnou soustrast .. nemel by si kupovat bmw,kdyz je schopen si natepit dozadu 535 a za to m5 .
to je jaky by si nekdo nalepil octavia a fabia vedle sebe
Kail píše:No ale upřímně taky nechápu že je na tolika BMW nálepka ///M.Bývá hlavně na e34,a neřekl bych že je to vždy dolepený uživatelem.
///M znamená M-technik a je to doplatková doplňková výbava objednatelná ke spoustě sériových BMW, jako například sportovní podvozek (péra a tlumiče), interiér (volant) nebo aerodynamický paket (spojlery), takže je klidně možné vidět jakékoliv BMW s ///M nálepkou a je to v pořádku
M3, M5, M6 jsou speciální modely v jednotlivých řadách
Krom toho ještě existovaly modely s M v názvu jako M535i či M635i, což byly v podstatě modely s ///M výbavou již v "základu"
Alessino píše:Kail píše:No ale upřímně taky nechápu že je na tolika BMW nálepka ///M.Bývá hlavně na e34,a neřekl bych že je to vždy dolepený uživatelem.
///M znamená M-technik a je to doplatková doplňková výbava objednatelná ke spoustě sériových BMW, jako například sportovní podvozek (péra a tlumiče), interiér (volant) nebo aerodynamický paket (spojlery), takže je klidně možné vidět jakékoliv BMW s ///M nálepkou a je to v pořádku
M3, M5, M6 jsou speciální modely v jednotlivých řadách
Krom toho ještě existovaly modely s M v názvu jako M535i či M635i, což byly v podstatě modely s ///M výbavou již v "základu"
Nějakou takovo představu jsem měl vždycky i já, prostě že M znamená ten nejvyšší stupeň výbavy ale i ten se auto od auta liší, jako například ten volat, podvozek, kůže, roletky atd.
M-Power je teda kapitola sama pro sebe.
-
- Kontaktovat uživatele:
bob píše:.. vyrid kamosovy uprimnou soustrast .. nemel by si kupovat bmw,kdyz je schopen si natepit dozadu 535 a za to m5 .
Proč upřímnou soustrast?

-
- Kontaktovat uživatele:
to voko 21 . mas recht mel by to sundat a razem bude o hodne lepsi 535ta
jinak si muj kup vystihl dobre .. tak rad se v tom hrabu,ze jsme vcera vyndaly zadni napravu komplet
k serialu ..to je na prd,kdyz jsem nejdou fotky . tezko tady pak muzu neco ukazovat,ale naprava je venku ... co pujde zgenerakujem,
nivo regulace stejne jiz nefunkcni se vytrha..zadni ulozeni napravy je vytrzeny z karoserie,tak se vyvari a zpevni,
kardan jede zitra do kardan servisu a musi se to vsechno i s dovolenou stihnout do BIGBMW
jinak si muj kup vystihl dobre .. tak rad se v tom hrabu,ze jsme vcera vyndaly zadni napravu komplet
k serialu ..to je na prd,kdyz jsem nejdou fotky . tezko tady pak muzu neco ukazovat,ale naprava je venku ... co pujde zgenerakujem,
nivo regulace stejne jiz nefunkcni se vytrha..zadni ulozeni napravy je vytrzeny z karoserie,tak se vyvari a zpevni,
kardan jede zitra do kardan servisu a musi se to vsechno i s dovolenou stihnout do BIGBMW
bob píše:k serialu ..to je na prd,kdyz jsem nejdou fotky . tezko tady pak muzu neco ukazovat
Jak to ze sem nejdou fotky? Normalne je nahraj na nejaky hostingovy centrum treba imagevenue.com, imagethrust.com, imageshack.us, ukazto.com etc. a sem dej zobrazeni obrazku pomoci kodu:
[code:1]

nebo odkaz s nahledem pomoci kodu:
[code:1]

Pro nahravani na servery se da pouzit i programu: SharpUploader nebo ShellUploader