Čau lidi, asi se mi většina z vás vysměje, ale nikdy jsem neseděl ani nejel v M3.. Hrozně mě to láká, je to můj sen asi jako každého trojkovýho bawmena... Je tu někdo kdo by mě svezl? Za lahvinku, benál nebo tak něco.....
Svést sem myslel tak 15, 20 minut svižký jízdy (né jako prase) ... Silnice, okreska, cejtit zrychlení, odpich, žádný drifty a pálení pneu, o to mi vůbec nejde....
No a na nějákym srazu jsem ještě nikdy nebyl Jsem tu nováček, znám tady asi 3 lidi..
michal09 píše:Svést sem myslel tak 15, 20 minut svižký jízdy (né jako prase) ... Silnice, okreska, cejtit zrychlení, odpich, žádný drifty a pálení pneu, o to mi vůbec nejde....
No a na nějákym srazu jsem ještě nikdy nebyl Jsem tu nováček, znám tady asi 3 lidi..
Díky za nabídku...
Ja mam ted takovou moznost(zatim nepotvrzeno) svezt se v nove M3.Takze chapu takovy sny.
michal09 píše:Svést sem myslel tak 15, 20 minut svižký jízdy (né jako prase) ... Silnice, okreska, cejtit zrychlení, odpich, žádný drifty a pálení pneu, o to mi vůbec nejde....
Díky za nabídku...
Ja mam ted takovou moznost(zatim nepotvrzeno) svezt se v nove M3.Takze chapu takovy sny.
Díky za nabídku...
Né že bych ti to záviděl, ale závidim....
Koukám že máš M5, tak asi trošku víš o čem to je....
michal09 píše:Čau lidi, asi se mi většina z vás vysměje, ale nikdy jsem neseděl ani nejel v M3.. Hrozně mě to láká, je to můj sen asi jako každého trojkovýho bawmena... Je tu někdo kdo by mě svezl? Za lahvinku, benál nebo tak něco.....
Praha a okolí..... Dík
nikdo se ti smat nebude, myslim ze spousta lidi tu v M3 nejela
michal09 píše:Čau lidi, asi se mi většina z vás vysměje, ale nikdy jsem neseděl ani nejel v M3.. Hrozně mě to láká, je to můj sen asi jako každého trojkovýho bawmena... Je tu někdo kdo by mě svezl? Za lahvinku, benál nebo tak něco.....
Praha a okolí..... Dík
Praha a okolí..... Dík
tak tak... já jsem v ní taky ještě nejel. a asi je to dobře páč bych se zamiloval a musel ji mít. ale to by mě pak vyhodli z domu kvůli utraceným penězům...
Praha a okolí..... Dík
tak tak... já jsem v ní taky ještě nejel. a asi je to dobře páč bych se zamiloval a musel ji mít. ale to by mě pak vyhodli z domu kvůli utraceným penězům...
Taky radši žiju v blažené nevědomosti. Když jsem četl roční náklady na provoz M3 u některých, tak měl omylo
Fantucci píše: tak tak... já jsem v ní taky ještě nejel. a asi je to dobře páč bych se zamiloval a musel ji mít. ale to by mě pak vyhodli z domu kvůli utraceným penězům...
Taky radši žiju v blažené nevědomosti. Když jsem četl roční náklady na provoz M3 u některých, tak měl omylo
Fantucci píše: tak tak... já jsem v ní taky ještě nejel. a asi je to dobře páč bych se zamiloval a musel ji mít. ale to by mě pak vyhodli z domu kvůli utraceným penězům...
Jo to věřim za 2,3 roky by jsi měl na další M3.... Ale ten pocit z jízdy musí bejt k nezaplacení....
Díky za nabídku...
Zdar, mel si s nama jet na BIG BMW sraz urco se nekdo najde kdo te sveze
Díky za nabídku...
Zdar, mel si s nama jet na BIG BMW sraz urco se nekdo najde kdo te sveze
No to jsem měl no, taky jste mi mohli dát echo že se někam jede Tak příště na mě nezapoňte!
Koukám že máš taky 1,8i.No až se svezeš tak nebudeš chápat:)Taky sem valil oči jak to tahá:)Pak mě přišlo že ta moje 1,8 nechce jet:))Ale šel z toho docela strach:)
to se nedivim, myslim že 318 a M3 je nesrovnatelnej rozdíl!!! A věřim že taky nebudu chápat a že z toho jde strach? No to jo, myslim že pořádnej adrenalin, prostě to musí bejt mazec bomba....
Leveler píše:Koukám že máš taky 1,8i.No až se svezeš tak nebudeš chápat:)Taky sem valil oči jak to tahá:)Pak mě přišlo že ta moje 1,8 nechce jet:))Ale šel z toho docela strach:)
Naprosto s tebou souhlasim je to fakt masakr.... Mam sice 2.8 ale ten rozdil je neskutecnej... to zrychleni uplne tlaci do sedacek... a od te doby me pronasleduje pocit ze ji musim mit tak setrim a setrim.
Strach nahani kdyz se ji vic prilozi do zatacky a zacne predbihat zadek.. ale je to nadhernej adrenalin... neznam krasnejsi pocit
Leveler píše:Koukám že máš taky 1,8i.No až se svezeš tak nebudeš chápat:)Taky sem valil oči jak to tahá:)Pak mě přišlo že ta moje 1,8 nechce jet:))Ale šel z toho docela strach:)
Naprosto s tebou souhlasim je to fakt masakr.... Mam sice 2.8 ale ten rozdil je neskutecnej... to zrychleni uplne tlaci do sedacek... a od te doby me pronasleduje pocit ze ji musim mit tak setrim a setrim. Strach nahani kdyz se ji vic prilozi do zatacky a zacne predbihat zadek.. ale je to nadhernej adrenalin... neznam krasnejsi pocit
Ja nevim, kdyz jsem poprve jel v M3, 3,2, tak jsem byl malicko zklamanej(tenkrat jsem jezdil s 525i)...predstavoval jsem si to az moc ruzove.Ty auta klamou telem...do sedacky te vic zatlaci nejaky chiply TDIcko...
Pravda je ale ta, ze po presednuti, do sveho to clovek pozna nejvic...najednou to vubec nejede.