psena píše:Ja nevim, kdyz jsem poprve jel v M3, 3,2, tak jsem byl malicko zklamanej(tenkrat jsem jezdil s 525i)...predstavoval jsem si to az moc ruzove.Ty auta klamou telem...do sedacky te vic zatlaci nejaky chiply TDIcko... Pravda je ale ta, ze po presednuti, do sveho to clovek pozna nejvic...najednou to vubec nejede.
Ja byl hotovej z e46 m3, ale az kdyz me kosh svezl v zatackach kolem becvy. Na dalnici to sice jede, ale jak rikas, tdi te taky nakopne. Ta posledni veta je naprosto presna
psena píše:Ja nevim, kdyz jsem poprve jel v M3, 3,2, tak jsem byl malicko zklamanej(tenkrat jsem jezdil s 525i)...predstavoval jsem si to az moc ruzove.Ty auta klamou telem...do sedacky te vic zatlaci nejaky chiply TDIcko... Pravda je ale ta, ze po presednuti, do sveho to clovek pozna nejvic...najednou to vubec nejede.
Ja myslel M3 E46 a oproti Z3 2.8 nebo chiplejm TDI to byl opravdu narez..
Je fakt ze ty starsi M3 3.2 (jezdil jsem v Z3M) nejsou tak svizny jak bych cekal to mas pravdu
Ja myslel M3 E46 a oproti Z3 2.8 nebo chiplejm TDI to byl opravdu narez.. Je fakt ze ty starsi M3 3.2 (jezdil jsem v Z3M) nejsou tak svizny jak bych cekal to mas pravdu
Co?
M3 E36 3,2 je o chlup rychlejší v přímce než M3 E46
Ja myslel M3 E46 a oproti Z3 2.8 nebo chiplejm TDI to byl opravdu narez.. Je fakt ze ty starsi M3 3.2 (jezdil jsem v Z3M) nejsou tak svizny jak bych cekal to mas pravdu
Co? M3 E36 3,2 je o chlup rychlejší v přímce než M3 E46
Fakt? Tak subjektivne mi to urcite neprislo... mozna to bylo tim ze 46 byla rok stara a v top stavu ale to Z uz melo neco za sebou.. jinak si to nedovedu vysvetlit.
kouBaMW píše:[quote="Atilak"]V M3 jet musi byt sen kazdeho kdo jednou cichnul k BMW...
Strasne bych chtel sednout do ty novy V8... Ten zvuk je uplne dokonalej... mmmm mmmm
me by prece "stacila" ta 3.2 V6
ten motor dela kdo? VW? To byla jen 2,8, ne?....
jako myslis motor v M3 ? prvni byl 3.0 V6 286 koní a pak byla silnejsi verze 3.2 V6 320 koní a neni to zadny VW ale normal od bmw M-POWER woééé [/quote]
ono hlavne bmw pokud vim nikdy nedelalo zadny V6...
kouBaMW píše:[quote="Atilak"]V M3 jet musi byt sen kazdeho kdo jednou cichnul k BMW...
Strasne bych chtel sednout do ty novy V8... Ten zvuk je uplne dokonalej... mmmm mmmm
jako myslis motor v M3 ? prvni byl 3.0 V6 286 koní a pak byla silnejsi verze 3.2 V6 320 koní a neni to zadny VW ale normal od bmw M-POWER woééé [/quote]
RuDoSh píše:[quote="kouBaMW"][quote="Atilak"]V M3 jet musi byt sen kazdeho kdo jednou cichnul k BMW...
ale jdi ty brepto Malinko si v tom udělej pořádek [/quote]
kouBaMW píše:[quote="RuDoSh"][quote="kouBaMW"][quote="Atilak"]V M3 jet musi byt sen kazdeho kdo jednou cichnul k BMW...
ale jdi ty brepto Malinko si v tom udělej pořádek [/quote]