Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
jaky nej pneumatiky na 325TDS ?
Přesně ten rozměr mám, vypadá to na E36 docela dobře
...
Já jezdim na goodyear F1 GSD3 viz. http://www.nejlevnejsipneu.cz/cz/pneuma ... &prumer=17
Hele jak jsou měkký nebo tvrdý přesně nevim, ale držej hodně dobře na silnici a dobře odvádí vodu (a mě se prostě hodně líběj
)... Měl jsem je na autě když jsem ho koupil a furt paráda - kvalitka...

Já jezdim na goodyear F1 GSD3 viz. http://www.nejlevnejsipneu.cz/cz/pneuma ... &prumer=17
Hele jak jsou měkký nebo tvrdý přesně nevim, ale držej hodně dobře na silnici a dobře odvádí vodu (a mě se prostě hodně líběj

bomber666 píše:odbornici poradtě rozměr 225/45/17 letní...samozřejmně chci nove ktere dobře drži na cestě a dlouho vydrži ....diky za inspiraci...-)))
GoodYear Eagle F1 - i na vodě drží perfektne.
Family wagon: BMW 320dX F31
Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi

bergos píše:bomber666 píše:odbornici poradtě rozměr 225/45/17 letní...samozřejmně chci nove ktere dobře drži na cestě a dlouho vydrži ....diky za inspiraci...-)))
No vždyť to sou ty samí! "Eagle" už jsem si vzpoměl, to jsou ty samí F1 co mám, akorát na webu jsou pod novým označením GSD3... = Eagle

michal09 píše:Přesně ten rozměr mám, vypadá to na E36 docela dobře...
Hele jak jsou měkký nebo tvrdý přesně nevim, ale držej hodně dobře na silnici a dobře odvádí vodu (a mě se prostě hodně líběj)... Měl jsem je na autě když jsem ho koupil a furt paráda - kvalitka...
hmm no koukám moc dobry...a kolik tak zvladnou najezdit než jsou KO ?.-)))
-
- Kontaktovat uživatele:
bergos píše:bomber666 píše:odbornici poradtě rozměr 225/45/17 letní...samozřejmně chci nove ktere dobře drži na cestě a dlouho vydrži ....diky za inspiraci...-)))
Nesjizdi se ty kraje u sipovych vic?varoval me kamos pneuservisak, ze jsou to skvely gumy, jen na Bawo proste v tomhle ohledu nic moc.
bomber666 píše:michal09 píše:Přesně ten rozměr mám, vypadá to na E36 docela dobře...
Hele jak jsou měkký nebo tvrdý přesně nevim, ale držej hodně dobře na silnici a dobře odvádí vodu (a mě se prostě hodně líběj)... Měl jsem je na autě když jsem ho koupil a furt paráda - kvalitka...
hmm no koukám moc dobry...a kolik tak zvladnou najezdit než jsou KO ?.-)))
Hele chlape to ti nepovim, já to koupil s autem a nevím kdy je tam majitel dával...

michal09 píše:bergos píše:bomber666 píše:odbornici poradtě rozměr 225/45/17 letní...samozřejmně chci nove ktere dobře drži na cestě a dlouho vydrži ....diky za inspiraci...-)))
No vždyť to sou ty samí! "Eagle" už jsem si vzpoměl, to jsou ty samí F1 co mám, akorát na webu jsou pod novým označením GSD3... = Eagle
se podívej na čas příspěvku, psal jsem to zároveň s tebou.
Family wagon: BMW 320dX F31

bergos píše:michal09 píše:bergos píše:[quote="bomber666"]odbornici poradtě rozměr 225/45/17 letní...samozřejmně chci nove ktere dobře drži na cestě a dlouho vydrži ....diky za inspiraci...-)))
se podívej na čas příspěvku, psal jsem to zároveň s tebou.[/quote]
Jo jasný, vždyť jo...

bomber666 píše:odbornici poradtě rozměr 225/45/17 letní...samozřejmně chci nove ktere dobře drži na cestě a dlouho vydrži ....diky za inspiraci...-)))
Bridgestone ER300 good price a kvalita velmi velmi vysoka ..a hlavne na bavo super ponevac taha zadni naprava a namokru se uvidi ... E36 za mokra ..treba respekt
tak už nikdo nic ohldně penumatik ?.-))
jordeeman píše:bomber666 píše:odbornici poradtě rozměr 225/45/17 letní...samozřejmně chci nove ktere dobře drži na cestě a dlouho vydrži ....diky za inspiraci...-)))
Bridgestone ER300 good price a kvalita velmi velmi vysoka ..a hlavne na bavo super ponevac taha zadni naprava a namokru se uvidi ... E36 za mokra ..treba respekt